i'll wrap you in my arms


(Aw, Dean är så söt att jag får ont i tänderna. Haha! Titta själva.)

 

För övrigt har det varit världens skitdag idag. Jag vill inte ens prata om det. Alla kan väl inte ha bra dagar jämt antar jag. Hoppas min lycka vänder till imorgon, tyvärr återkommer den nog på fredag med tanke på att det är fredag den 13:e.


Speaking of nothing.. jag vet inte om jag ska ta vaccinet mot svininfluensan eller inte. Ska ni ta sprutan? Jag har hört så mycket negativa saker om den så det känns inte sådär superlockande. Dessutom vill jag inte ha hajfett eller vad det nu var i min kropp. Euw.. men jag dör nog inte hellre.

 

Tröstkram till sötaste Maria som tyvärr inte vann biljetterna till New Moon premiären i L.A, trots hennes fantatiska lilla video <3


Kommentarer
Postat av: Viktoria

Vill inte heller direkt ta den men tar den iallafall hade jag tänkt men kanske hinner ändra mig.

2009-11-11 @ 20:00:05
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: maria

åhw, tack så mycket finaste freja! <3 det värmer verkligen ska du veta! :)



och min dag har varit ganska så dålig den med, så du är i alla fall inte ensam om att ha haft en skitdag. we're in the same boat! ;)



jag har också funderat fram och tillbaks kring det där med vaccinet och har bestämt mej för att ta det. får jag biverkningar så får jag väl det, jag får ta det liksom!

2009-11-11 @ 21:47:39
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: Emma

HAHA, ingen fara, det är helt okej att spamma min blogg :) xD Men seriously, jag kan inte bestämma mig! Är influensan verkligen så farlig för dom som inte är i riskgrupperna liksom? :S Jag vill inte! Det gör ju ont. ;(

2009-11-11 @ 22:21:26
URL: http://papercup.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Svar: Jo jag håller med,är rädd att det gör ont med och vill inte ha biverkningar :(

2009-11-11 @ 23:46:00
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: Micaela

Sv: Yes maybe? Men som sagt, jag väntar hellre tills Robsten bekräftar det själv :) Jag tänkte inte heller på att det var Sean när jag såg honom i One Tree Hill x) Det var ju innan jag upptäckte honom på riktigt ;b

2009-11-12 @ 07:03:06
URL: http://dogirl.blogg.se/
Postat av: a n n a

jag ska inte ta den där sprutan. det är prat om dt överallt nuförtiden, mn jag var inställd på att inte ta den från början innan de började visa massa läskiga videos om allt. blir jag sjuk och dör så blir jag det hlt enklt :)

2009-11-13 @ 23:17:35
URL: http://asurvivor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0