in another life


Har precis varit i centrum och handlat presenter till min moster och kusin. Vi ska dit ikväll och fira. Det ska bli mysigt. Men problem: INGA KLÄDER! Hittar ingenting att ha på mig. Ugh.. orkar inte. Får rota fram något snabbt för om en timme måste vi bege oss iväg. Ni får ha en fin halloween helt enkelt. Kommer hem senare ikväll.

Later!

Haunted


Okej. It's official, jag är kär i en serie. OH MY GOD! Var inte The Vampire Diaries bra så säg! Så värt att vänta 2 veckor på faktiskt. Lätt ett av de bästa avsnitten hittills. Sorgligt men så himla fint på något sätt. Jag hoppas de löser sig mer mellan Elena och Stefan för jag håller verkligen på de två. Tycker synd om Jeremy som måste gå igenom det här hemska åter igen men förhoppningsvis så hjälpte Damon honom en gnutta. Jag vill se nästa avsnitt.. NU!

Dear John


A MUST SEE! Jag älskar filmer som är baserade på Nicholas Sparks böcker, så den här kommer säkerligen inte göra mig besviken. He's a genius. Jag tycker den ser otroligt bra ut om man utgår från trailern. Precis i min smak liksom. Dessutom älskar jag Channing Tatum och Amanda Seyfried. 5 februari kommer den ut på bio. Ihw!


cause you have a bad day


Ljuvlig uppdatering, huh? Jag har ärligt ingen lust eller ork längre. Har inte haft det de senaste dagarna men har försökt lite ändå. Har haft en ganska dålig dag idag, men orkar inte skriva om den. Har värk och känner mig rätt nere. Det är som om något trycker mot mitt bröst. Jag hat tappat lusten för allting känns det som. Vet inte vad som har hänt men förhoppningsvis känns allt lite bättre imorgon. Uttråkad är jag också.. har absolut ingenting att göra. Åh, jag hatar det här. Ska nog lägga mig och glutta på Supernatural eller något. Imorgon kommer äntligen nästa avsnitt av The Vampire Diaries, som jag har längtat! Hoppas ni mår bättre än jag. Later!


19:38


Då var man hemma igen då. Har i och för sig varit hemma i 2 timmar ungefär men ändå. Det var inte så mycket att städa hos granny, men fick tvätta av hennes kristall-lampor och sådant. Fick betalt också. Me likey, hah. Det är alltid lika mysigt (och mättsamt) att träffa mormor, hon är så söt.

Läste precis på twilightsweden att New Moon biljetterna släpps den 4:e november (Nu på ONSDAG!) och jag ska verkligen skynda mig att reservera tickets. Tänkte verkligen inte riskera missa att gå på premiären. Apråpå NM, har de inte släppt ut alldeles för mycket material från filmen? Alla scener finns ju nästan redan uppe på youtube. Okej, nu tog jag väl i en smutta men SERIÖST! Vill de inte att fansen ska ha något att se fram emot på bioduken eller? Gosh. Visst, man tittar på egen risk men tror de själva att man kan hindra sig själv från att titta när man typ sitter och dölängtar efter filmen? Åh, så störande. Släpper de ut klipp-scenen får jag fan spader. Någon måtta får det vara.

Well, jag ber om ursäkt att allt jag skriver om för tillfället är mina dagar och New Moon typ. Nu ska jag sätta mig och pillra lite på en video. Smell ya later!

we were never meant to fall away


Åhw. Hur underbart exakt var inte veckans One tree hill? Påminde mig om varför One tree hill alltid kommer vara min favoritserie och ligga närmast hjärtat. Robert Buckley (Clay) får hela mig att smälta varje gång han kommer upp i bild. Det är galet hur en människa kan vara så himla attraktiv. Dessutom tycker jag David är ruskigt lik Matthew Perry (Chandler i Vänner). Det slog mig när jag såg avsnittet faktiskt. Har alltid tyckt han påmint om någon och där har vi det. Chandler Bing. Hah. Gossip Girl var helt okej idag. Tycker fortfarande inte att de lever upp till mina förväntningar men visst, de är fortfarande bra till viss del. Josh kan inte göra serier längre än 2 säsonger innan de förstörs.

Desperate Housewives var great as usual. Men jag blev fett chockad i slutet då man fick veta vem Julies hemliga "älskare" var. Fy fy fy, säger jag bara. Hade jag nog aldrig kunnat lista ut faktiskt.

Imorgon bär det av till mormor igen. Ska hjälpa henne att städa. Bye!

Ease my pain


Idag har jag varit i stan med systern min. Vi kikade runt i lite affärer och åt lunch, men vad mycket folk det var där alltså. Vi kunde inte gå in på vissa matställen knappt på grund av trängsel. My god! Men tillslut hittade vi något lite lugnare så det gick bra. Fick inte med mig speciellt mycket hem, men det blev en Twilight-tidning, mascara och lite småsaker. Man kunde tävla om en hel del prylar i tidningen så det har jag precis roat mig med. Jag vill mer än gärna vinna två biljetter till New Moon premiären. Åhw. Tänk att det bara är 23 dagar kvar nu!

Nu har man två nya avsnitt att glutta på också, Gossip Girl och One tree hill. Bara jag som börjar tröttna lite smått på GG eller? Gah. One tree hill lever fortfarande upp till mina förväntningar i allafall. Brooke och Julian är ju för himla goa. Sen klockan 9 väntar en timme med Desperata hemmafruarna.

PS. Hur söta är inte Edward och Bella på den där bilden? Älskar Bella's New Moon-hår, hah.

23:40

Åh, satan vad underbart det är med lov alltså. Att slippa den där söndags ångesten man vanligtvis brukar ha är en sån himla lättnad. Jag behöver verkligen en vecka som denna. Anyhow, idag var faster här en stund med hennes snubbe. Vi bjöd på fika och hade det trevligt. Nu har jag precis gluttat på Supernatural. Brukar vanligtvis inte följa serien på Tv men jag kände för att se det idag. Hängde inte med för fem öre alltså. What's up med Sam? Det känns inte som gamla söta lillebrorsan längre.

Men jag är supertrött nu i allafall så tänkte krypa till sängs snart. Later!

if i could turn back time


Glöm inte att ställa tillbaka klockan en timme när ni går och lägger er.


'cause inside you're ugly, ugly like me

Bloggtorka much? Svar: Ja. Jag har ingen som helst inspiration längre känns det som. Det här med att blogga kanske inte är min grej trots allt. Visserligen älskar jag att skriva, men att ha en blogg känns så himla onödigt när jag nästintill aldrig skriver i den. Känns inte som någon läser ändå så vad finns det för mening. Jag ska tänka på saken och återkomma när jag vet vart jag står i mitt beslut. Tänkte glutta på Supernatural snart och äta godis. My god.. i'm such a fatass. Tur att man inte har anlag för att bli tjock i allafall. No offence. Sen är jag fett sugen på att teckna. Jag älskar det. Det får mig att må bra liksom. Mitt nästa projekt blir att rita Jensen eller Jared eller båda. Awesomeness.

What else? Jo jag ska även jobba på mina uppkommande videos. Ni kan checka här om ni vill se en liten truddelutt av Dean och Haley som jag gjorde för några dagar sedan.


Nu till The Winchesters. Bye!

Picture perfect


i can see through you


Geez vad trött jag är. Har varit i stan nyss och kikat på film med de andra ettorna som sagt. Det var inte någon bio-film som jag trodde utan en dokumentär från 1:an där de pratade om Indien, hur de lämnar sina barn (flickor) på gatan eller i buskar för att kvinnor inte är värda någonting där. Sick sick sick. Kändes lite onödigt att åka dit för att se det där, men whatever.

På stationen vid Hötorget i stan var det värsta myskot som skrämde folk. Han var utklädd till vampyr, alltså var han helt kritvit i ansiktet, hade huggtänder med blod på, weird frisyr och ropade "BLOD! ge mig bloood!". Jag och min kompis blev så himla skraj när han plötsligt dök upp bakom oss, sträckte fram ansiktet och ropade sådär. Han hoppade även på samma tunnelbana som oss och gick runt där och skrämde folk. Alltså.. fy fan. Om han inte var oseriös behöver han någon seriös vård för sådär gör man inte. Men indeed, lite kul var det efteråt i allafall. Folk slängde ut kommentarer som "Jävla idiot" but he didn't give a damn. En började till och med rota i hans ryggsäck men han märkte ingenting. Han får ett fett HA-HA-HA. Vissa människor alltså...

Fick en lättare hjärtattack när jag såg att de satt upp en stor New Moon poster utanför en biograf. Jag blev så himla lycklig när jag såg den alltså. Hörde hur folk började prata när de hade sett den. "Jag har läst alla böckerna!" HAH. Det är inte alls långt kvar nu och jag är så sinnesjukt avis på de som ska gå på Twilight+New Moon kvällen den 19:e. Men ska se till att jag får biljetter till premiären i allafall. Yes yes yes. Jag måste ha.

Oj, så mycket text det blev. Ska bege mig in i plugg-världen snart. Har så himla mycket att göra!

it's like a huge hole has been punched through my chest


Oops. Insåg att jag inte bloggat på flera dagar, shame on me. Har haft fullt upp med att plugga och sen har jag inte riktigt orkat. Har känt mig rätt nere på sistone men förhoppningsvis mår jag bättre när allt plugg är inlämnat och fixat så jag kan ha en skönt och fint lov. Bara 2 skoldagar kvar nu. Pretty awesome. Imorgon blir det bio med klassen och några andra ettor från skolan. Skönt att slippa några lektioner i allafall, även fast filmen lät lite halvt lame. Måste egentligen återgå till min uppsats nu, men tar en liten paus. Orkar inte.. men jag har hela morgondagen på mig också så det underlättar lite.

Allt jag tänker på just nu är New Moon. Det är ca en månad kvar nu och mitt hjärta spricker snart. Jag är så himla excited alltså. Sen att de har släppt ut en bit av en scen på youtube gjorde inte saken bättre. GAH! Tyvärr kan jag inte gå på Twilight saga kvällen som är den 19/11 eftersom jag har skola dagen efter och kan inte komma hem mitt i natten. Crap crap crap!

Nej, back to studying. Later!

19:24


Fy fy fy.. mitt huvud sprängs snart. Jag har så himla sinnesjukt ont allstå. Antar att vädret har påverkat mig något enormt idag. Känner mig helt nere nu och har gjort det hela dagen. Har varit helt okoncentrerad i skolan och inte orkat göra så mycket. Det är så otroligt jobbigt med såna dagar. Jag har dessutom massor med plugg att genomföra den här veckan. Varför har skolan alltid en tendens att lägga allt jobbiga veckan innan lovet? Frusturating.

Åh. Livet är så surt ibland. Vet inte vilken ände jag ska börja med.

I look after you


Avslutar kvällen med att lägga in en fin video med Jensen och Jared.


Kan även meddela att jag fick VG+ på min photoshop uppgift jag gjorde i skolan. Det känns väldigt bra eftersom det var så himla längesen jag jobbade med programmet och hade glömt av en massa innan jag startade på uppgiften, så det känns riktigt bra att den blev uppskattad. Jag är nöjd.

 

Nighty night!


It's not where you're from. It's where you're at


Kvällen har spenderats med en syster, Step Up 2, Carte Door glass och lite godis. Gissa om jag är mätt just nu? The answer is hell yes. Filmen var hur bra som helst. Jag hade inte speciellt höga förväntningar eftersom tvåan aldrig brukar vara så bra som ettan men jag hade fel. Den var faktiskt väldigt bra. Lite kul att se Channing Tatum igen även fast han var med väldigt lite. Men Robert Hoffman är inte så pjåkig han heller. Älskade handlingen och dansen (+ musiken). Två tummar upp!


Jag är så himla trött nu. Tänkte alldeles snart krypa till kojs faktiskt. Imorgon bär det av till mormor.


All i want to say is that they don't really care about us


Friday means Idol 2009. Vilken besvikelse det var den här veckan. Tycker ingen var sådär superbra men bäst ikväll var nog Erik och Eddie faktiskt. Mina två favoriter at the moment. Så himla kul att höra att juryn verkligen uppskattade Eddie's framträdande för man märker verkligen hur mycket han uppskattar deras ord. Han hade en sån enorm inlevelse och han sjöng rent hela vägen. Killen blir verkligen bara bättre och bättre. Calle var en besvikelse. Visserligen har han utvecklats något enormt men han blir så lätt andfådd och det låter inte bra tillslut. Han har en sjukt bra röst men tyvärr räcker inte det. Jag är så himla glad att Camilla rök ikväll. Har bara suttit och väntat på att hon ska trilla av Idol. Människan slutar ju aldrig prata! Och vadå 22 år? Jag trodde hon var över 30 bast. För en gångs skull passade Rabih's röst in i Idol. Hans ljusa stämma gick bra ihop med Michael's låt, men jag stör mig ändå lite smått på honom.


Veckans problem:
Vad exakt har Laila smugglat in under sitt hår?

Stunning Sophia Bush at Bonnie Hunt Show 13.10.09


My god.. Sophia blir bara vackrare för varje sekund. Hennes hår är alltid så himla fint och hon passade verkligen i kläderna hon har på sig. Hon är alltid så himla charmig och gullig. Beautiful girl.


Lägger upp den i bättre kvalité när den kommit ut.


request anything


Eftersom det är rätt svårt som bloggare att alltid veta vad man ska blogga om så läsarna blir nöjda tänkte jag öppna en "request"-låda. Ni får alltså föreslå grejer som jag kan blogga om. T.ex någon speciell serie, åsikter, filmer, böcker, musik. Ja, ni fattar vinken. Eftersom jag vill ha en så bra blogg som möjligt så skulle det verkligen uppskattas.

sometimes all you need is one

Vems hjärta skuttade inte till sådär lite extra när den här bilden kom ut? Så himla vackert.

 

Good news! New Moon kommer vara 8 minuter längre än bestämt. 2 timmar och 10 minuter. Whoot!


we bring it in but we go no further



Känns så himla tråkigt att jag tappat mer än hälften av mina läsare, verkligen. Jag hoppas de hittar tillbaka så snart som möjligt för det börja kännas rätt tomt här.

Skoldagen var helt okej. Eller nja, den här veckan verkar vara min otursvecka för allting går snett hela tiden. Trodde jag skulle dö när min urna som jag jobbat på i flera veckor nu sjönk ihop och sprack. Jag hade byggt den alldeles för tunnt så jag fick börja om igen. Så himla tråkigt, men jag kunde inte låta bli att skratta. Inombords var jag rätt förstörd. Sen spillde jag lera på mina kläder också. I'm born clumsy. Som pricken över i:et så snöade det ju imorse så jag höll på att halka på en isfläck som var på stationen. Kvinnan som stod en bit ifrån bara glodde. Pinsamt.

Har någon redovisning imorgon och jag bara hatar sånt. Har typ fobi alltså. Men thank god är vi så pass få i klassen så det blir nog inte så farligt. Alla känner liksom alla så det blir nog bra. Dessutom redovisar jag inte ensam. Imorgon är min sista skoldag för den här veckan för på fredag har vi studiedag. Det behövs verkligen! Får äntligen sova ut lite grann.

Ikväll tänker jag nog se senaste avsnitten av GoGi och One tree hill. Blev aldrig av igår, jag var så trött. Såg iallafall gårdagens Desperate Housewives. Det var bra som alltid, men lite för segt faktiskt.

maybe god can be on both sides of the gun


Jag har verkligen inte haft en bra dag idag. Känner mig helt slut i hela kroppen och mår psykiskt dåligt. Känns som hela jag kommer explodera snart alltså. Sen att bli anklagad för saker man inte har gjort är väl inte vidare kul det heller. Livet är så surt ibland. Nej, en riktig skitdag har det varit. Rent ut sagt. Men som tur är har man lite avsnitt som väntar. Har alldeles nyss laddat ner veckans Gossip Girl och nu ska jag börja med One tree hill. Sen klockan nio är det Desperate Housewives. A reason to love thuesdays.

Nu ska jag pyssla vidare på min video. Ett sätt för mig att rensa tankarna lite och fokusera på annat. Jag vet att jag inte laddat upp en video på ca 2 månader men orsaken till det är mest att jag inte haft inspiration. Skolan tar även upp för mycket av min tid och så finns det så mycket annat att göra här i världen, men jag ska försöka bli bättre. Gillar det jag snickrat ihop hittills i allafall. Det är ingen Chuck och Blair video den här gången.

Ni får ha en fin tisdagskväll. Later!

Supernatural evening

Jag har haft en riktig supernatural kväll. Hur mysigt som helst. Men ändå inte liksom. Det finns en hel del creepy grejer i det där programmet men fokuserar man på Dean och Sam blir allt liksom bättre. Det svider i ögonen av att bara titta på dom alltså. Anyhow, tänkte hoppa i säng nu. Jag är så himla trött. Imorgon ska jag till morfar och hans fru och äta våfflor (+ fika?) så det ska bli mysigt. Nu ska jag bara vänta på att en nedladdning ska bli klar sen ska jag sova. För övrigt är det helt galet hur fort helgen går. Redan söndag imorgon.. kill me.


Sophia Bush at Inaugural gala at The Walt Disney Concert Hall

Gah. Det är helt galet hur vacker hon är! Här befann hon sig på "Inaugural gala at The Walt Disney Concert Hall" som höll hus den 8 Oktober. Det bara strålar om kvinnan!


00:42

First of all, min nya design.. åh den är helt.. UNDERBAR. Cred till Emma som alltid gör mina otroligt fina designer och som alltid ställer upp. Det uppskattas verkligen. Mer än du förstår. Eftersom jag blivit lite stucked i Supernatural så bad jag om en design med Jensen och Jared aka Dean och Sam. Me likey a lot. Otroligt fina färger och ljuvliga bilder. Just how i imagined it. Hon prickar alltid in rätt. Tack, tack, tack, tack, taaaack. Hoppas du förstår hur mycket jag tycker om den. ♥

Kvällens idol var helt okej. Jag tycker idolerna hade valt lite tråkiga låtar faktiskt. Tyckte det var rätt att Karolina åkte ut. Visst, jag har alltid gillat henne men de senaste veckorna har hon faktiskt gjort mig besviken. Tack och lov är Eddie fortfarande med och tävlar. Han var tusen gånger bättre än henne tycker jag. Fast jag hoppades mer att Nicklas skulle åka ut faktiskt. Tycker inte han har något speciellt.

Har ven gluttat på The Vampire Diaries som alla andra fredagar. Det är alltid lika spännande och avsnittet var lika bra som alltid. Längtar redan tills nästa avsnitt kommer ut. Ihw.

PS. Det är jätte jobbigt för mig att skriva, för vissa av tangenterna fungerar inte. Eller när jag gör symboler eller ska skriva å, ä eller ö s blir det bara något konstigt tecken, för det verkar ha hänt något med tangentbordet. Förhoppningsvis fixar det sig tills imorgon för jag orkar inte klistra in bokstäverna längre. Usch.

Nu kallar sängen. God natt!

Carry on my wayward son

"I just ripped my pants!"


HAHAHA!  Går det att inte älska Jensen och Jared eller? I don't think so.


Thursday

Idag har jag varit i skolan. Första gången på en vecka nu. Kändes rätt okej, men samtidigt lite skumt. Men man kände i allafall att vissa hade saknat mig. Just nu är det bara halsen som gör ont annars känns det bra faktiskt. Börjar halv 10 imorgon så det blir en liten sovmorgon. Har en ganska kort dag, tror jag slutar runt två. Vi har gjort lite schema-ändringar så vi får sluta tidigt på fredagar vilket uppskattas. Har nyss tittat på Inlåst, men efter halva programmet började det bli störningar och gick inte att titta. Great. Har även kollat in låtarna idolerna ska framföra imorgon. Inget att hurra över kanske, men jag längtar ändå. Idol är ju liksom fredagens höjdpunkt numera. Häh. Nu ska jag hoppa till kojs. Talk to you later!

i'm tired of feeling bad

Jag vet att min blogg ser lite konstig ut at the moment. Tog en gratis design för jag var trött på den gamla. Ska leta upp någon bättre senare när jag får lust och ork men just nu har jag inte tid. Jag är fortfarande sjuk (!!) har varit det i en vecka nu. Galet. Men jag ska försöka ta mig till skolan imorgon i allafall. Vill inte missa alltför mycket helt enkelt. Mitt huvud bara värker och halsen är en riktig pain in the ass. Mamma säger att vi kanske måste åka till doktorn, men jag vill inte. Har fobi för sånt. Tandläkaren, doktorn etc. Uhäk.

Om någon känner för att göra en design till mig; be my guest. Jag skulle verkligen uppskatta det! Tänkte fortsätta jobba lite på en video nu och sen kanske jag ska se något Supernatural avsnitt, är så himla sugen. Later!

Jared Padalecki

Hello gorgeous!

paradise

Åh. JAG DÖR! Börjar bli otålig nu alltså. Gud vad jag längtar!
(Klicka här för att se fler bilder)


46 dagar kvar <3


Sunday

Jag ber om ursäkt för den usla uppdateringen på sistone. Hade ingen blogglust igår så det var därför. Men jag mår bättre nu i allafall. Har ont i halsen fortfarande och är förkyld men annars känns det rätt okej. Satt bara hemma igår, ville inte gå ut eftersom jag inte ville bli sämre. Behövde vila upp mig lite. På kvällen blev det lite godis och Supernatural tittande. Me love J2! Så himla fina pojkar det där. Håller på med en video nu och tänkte fortsätta med den alldeles snart. Later!


Gossip Girl 3x04 "Dan de Fleurette" sneek peaks

Dan and Olivia


Serena and Urzula


Dan, Nate and Olivia

Jenny and Chuck


Lite tjuvtittar av nästa avsnitt av Gossip Girl. Åh jag längtar!
Nästa vecka kommer fina Hilary Duff och Tyra Banks till serien. Awesomeness.


The complete second season

I want it.. SO BAD.


i follow the sign so clearly and still they catch me


Jag är hemma idag igen.
Sjuk på en fredag liksom, grrreat. Hostar som bara den och fick precis upp en bit av hjärnan nyss. Fortsätter det såhär kommer väl hela vara borta inom kort. OH-MY-GOD! Nej, men seriöst. Har sån där rethosta och det är verkligen inte kul. Förkyld är jag också. Hoppas på att bli frisk till helgen i allafall. Ska glutta lite på tv nu och ladda ner The Vampire Diaries under tiden. Lovely! Jag har saknat serien ju, även fast det bara gått en vecka. Kom på att jag inte sett One tree hill avsnittet heller. Shame on me! Men då blir det mer för mig och syster att glutta på ikväll. Pretty great, huh? Hihu.

Dagens låt: Quicksand - Bethany Joy Galeotti

suggest anything for a new moon video!

Jag blev lite sugen på att göra en New Moon video, men som vanligt står det helt still i huvdet på sång fronten. Så jag tänkte höra med mina läsare om ni kunde föreslå några bra och passande låtar? Kan ju bara använda mig av klipp från trailers och sånt men kan använda mig lite av Twilight också förstås. Det skulle vara till stor hjälp! ♥


this darkness would turn to light


Ni anar inte hur chockad jag blev när jag såg tjejen som gjort den här videon bara hade 9 premunanter för hon är hur sjukt duktig som helst. Hittade precis den här videon och mina ögon var såhär "O_O" när jag tittat klart. Herregud vilken fruktansvärt vacker video. Låten är perfekt för New Moon och klippen hon hade passade bara så himla bra till. Me likey very much.


running up that hill


Jag är fortfarande sjuk.
Mår visserligen lite bättre, men samtidigt inte. Förkylningen gör framsteg i allafall. Halsen gör ont fortfarande och nu mår jag illa. Febern är kvar den med. Interesting, i know. Känner mig helt död i kroppen.. men annars är det bra. Hähä. Gjorde klart ett skolarbete idag och skickade in det till min lärare eftersom jag inte kan lämna in det. Förhoppningsvis gör det ingenting.

Imorgon har vi matteprov så jag antar att jag får försöka pallra mig till skolan, även om jag mår dåligt. Vi har nämligen ett system i vår skola att man inte kan göra omprov direkt utan att man måste vänta till speciella "omprovs dagar" då man kan göra de, men de vore bara jobbigt att ha det liggandes i flera månader eftersom då lär jag väl begravas med massor av arbete tillslut.

PS. 50 dagar kvar till New Moon Premiären nu. Ihhhw! <3

RSS 2.0