everything is never as it seems


Hm.. dags för en uppdatering nu, va? Det var över en vecka sen sist. Förstår varför jag har så många läsare nuförtiden, haha. Jag har så sjukt mycket att göra just nu så bloggen hamnar helt enkelt vid sidan om. Samtidigt som jag har mycket att göra så handskas jag med mina små problem.. Så ja, jag hoppas ni förstår varför det blivit som det har blivit. Kommer blogga på bättre om ett litet tag. Behöver lite tid först.

Det ligger böcker på hela sängen just nu och jag ska bege mig in i pluggandet snart igen. Kände bara att jag behövde en liten paus. Jag ska i alla fall se Desperate Housewives klockan nio och sen måste jag plugga lite igen. Kommer säkert sitta uppe hela natten och sedan vara död på det nationella provet imorgon. Great.

Sen så fort jag får tid ska jag se senaste Gossip Girl och One tree hill, även fast Gossip Girl har sjunkit rejält i mina ögon så är det ändå något jag måste se. One tree hill har jag saknat som sjutton!

PS. Jag vill ha sommar nu!

read my mind


Oj, här var det inte uppdaterat på ett tag. Tror inte det här med att blogga är min grej trots allt. Tror ni har märkt det också eftersom det speglar sig ganska bra i mina uppdateringar som sker var tionde dag. Hah. Behåller nog bloggen ett tag till i alla fall. Man vet aldrig om lusten återvänder någon dag. Kanske när jag mår bättre, psykiskt. Den dagen..den dagen.

Det har varit märkligt väder idag. Mitt i all strålande sol kom en himla massa hagel. Kändes jättekonstigt, haha. Det är väl vulkanen som påverkar vädret antar jag. Skönt att det temperaturen är hög åtminstone. Det är ju redan 19:onde april idag. Jösses, vad tiden bara springer iväg. 1 månad och 4 dagar kvar till min födelsedag.

Nu tänkte jag plugga lite och sedan jobba på min video. Later!

with a little help from my friend


Jag vill bara tacka något enormt för era fantastiska kommentarer angående förra inlägget. Kan inte riktigt sätta fingret på hur mycket det betyder för mig att höra så underbara ord från er. Inte för att det får mig återställd, men det är en liten hjälp på traven i alla fall. Inlägget var absolut inget test på att få se hur många som bryr sig utan det var snarare bara jag som kände att jag behövde skriva ner mina känslor. Ni är jättefina allihopa och det känns så himla fint att ha erat stöd. Tack än en gång <3

Nu ska jag begrava mig i plugg. Matteprov på fredag. Tagga, tagga, tagga. Usch. Wish me luck on friday!

PS. Grattis grattis grattis till den oerhört goa Maria som fyller 23 år idag! Hoppas din dag blev toppenbra. Det förtjänar du verkligen vännen! In och gratta henne nu. ♥

stuck in reverse

Jag vet inte var jag ska börja. Jag mår så dåligt att det inte ens går att beskriva. Har aldrig varit en sådan som tycker om att skriva ner mina känslor och få folk att känna sympati. Håller alltid allt inuti mig istället vilket gör att jag bara mer och mer brister innifrån. Jag vet inte vad jag håller på med. Känner inte alls igen mig själv längre. De senaste veckorna har jag haft så svårt att somna på grund av alla dessa tankar som snurrar omkring i huvudet. Jag måste ta tag i mig själv och mitt liv nu. Har aldrig känt en sån här dödslängtan förut. Att allt detta helvete kan ta slut på bara några sekunder är en lättnad ibland. Att få slippa alla problem.
Ingen skulle bry sig i alla fall.

Det känns bara så hopplöst. Hur mycket man än försöker så går det inte. Man är fast som i en fälla. Känner ingen som helst livsglädje längre och denna depression tar över mig totalt. Tårarna blir bara fler och fler och sakta men säkert är det som om något gnager i mig. Det tär på mig något förargligt. Vissa dagar är bra, då jag kan le och skratta och bara njuta av allt. Sen har vi dessa dagar då jag bara vill gömma mig någonstans och aldrig komma fram igen. För att slippa undan allt bekymmer. Alla onda cirklar.

Men då igen. Att veta att det går att få hjälp med allt detta ger mig lite hopp för livet i alla fall. Jag ska nog börja prata med en psykolog. Behöver komma in på andra spår och tankar. Behöver känna lycka till livet. Behöver kunna gå omkring glad utan någon specifik anledning. Jag behöver helt enkelt må bra. Igen.



Må vara den vackraste låten någonsin. Gråter varje gång jag hör den.

i'll give you whatever you need


Glesa uppdateringar i bloggen märker jag. Har inte haft någon lust till att blogga faktiskt, så det får ni stå ut med. För övrigt så fyllde min farmor år igår så vi åkte och firade henne. Det var riktigt trevligt. Det är inte långt kvar på lovet nu. Den här veckan har gått så förfärligt fort. Tycker inte om att skolveckorna ska gå långsamt och att loven bara ska springa iväg. Isch. Om sådär 9 veckor är det sommarlov i alla fall. Känns väldigt bra.

Det fina vädret har försvunnit från oss igen. Det har regnat sen igår kväll så det blir att sitta hemma idag. Skulle egentligen åkt in till stan men insåg att det skulle bli väldigt tråkigt pga vädret. Ville ju sitta på en uteservering i solen. Får hoppas att vi snart återförenas med värmen.

Nu tänkte jag gå och trixa ihop någon lunch och sedan ska jag jobba på en video. Later!

say hello to my newest friend

Vad hände med det fina vårvädret vi har fått njuta av de senaste dagarna? När jag vaknade i morse skådade jag snö. S-N-Ö. Det låg redan flera decimeter på marken och de fortsatte falla. Riktigt frustrerande. Glad blev jag när jag såg att det var plusgrader ute. Kanske finns hopp om att våren kommer tillbaka trots allt. Jag menar, kom igen, det är ändå april månad.

Sitter just nu och pillar lite med min nyinköpta Iphone. Det är verkligen krångligt. Man måste installera både det ena och det andra för att få igång den.. Eller okej, den senaste versionen av iTunes. Nu ligger den på laddning dock. Min lilla bebis. Ah well. Jag som vanligtvis är otålig klarar nog av denna väntan ändå. Sysselsätter mig med att jobba på en video så länge. Jag är så exalterad på att få pilla lite med telefonen sen.

happy easter everyone



Glad påsk till de finaste läsarna någonsin! ♥


she's like so whatever, you can do so much better


Mina ögon värker nästan när jag tittar på den här bilden. Min favoritbild någonsin på Ian Somerhalder,
tillsammans med denna. Ikväll väntar ett nytt avsnitt av The Vampire Diaries för min del. Wonderful.

Nu ska jag och pappa snart åka iväg och låta någon människa sätta in ett nytt glas på en ruta i bilen. Igår var det inbrott i garaget i närheten av oss nämligen och våran bil blev utsatt. Alla skivor pappa hade lämnat i bilen var snodda. Riktigt tråkigt. Sen att lägga över tvåtusen på en ny ruta är ju inte vidare roligt heller. Vilka idioter det finns alltså! De hade tydligen backat in bilen rakt in i garagedörren och på så sätt kommit in där. Hela dörren är nu trasig och det går inte att stänga den. Hoppas ingen annan brottsling tar sig in där nu bara. Oh well.. Glad påsk på er. Hah.

i'll take everything from you



Idag fick jag mitt påsklov. Känns jätteskönt. Kan äntligen få sova ut och bara ta det lugnt. Har inga speciella planer egentligen men ska hem till mormor på påskafton vilket ska bli mysigt. Vi ska äta påsklunch och få påskägg. Mycket "påsk" det blev nu. Hah.

Känner mig helt slut. Orkar egentligen inte blogga. Ville bara visa att jag lever. Ni får kika in videon här ovan tills jag kommer tillbaka med ny uppdatering. Den är fullkomligt genialisk! ♥

RSS 2.0