true blood



Den 13 juni är en utav mina absoluta favoritserier tillbaka: True Blood. Jag såg klart säsong 2 i februari-mars så jag har verkligen gått och längtat tills säsong 3 ska börja.


Någon mer som längtar?

you know i'm gonna find a way



Som ingen säkert har missat så kommer ju Kristen Stewart och Taylor Lautner till Stockholm den 21 juni. Jag har varit sjukt pepp inför detta och nu kom jag precis på att jag inte ens är hemma då. Vi åker till sommarstugan den 14 juni och stannar där i 4-5 veckor. Åh, jag är så himla ledsen över detta. Funderar på att flyga hem då just bara för att få se dom. Men jag vet inte. Got dammit. Vilka problem man har.

PS. Idag är det en månad kvar tills Eclipse har premiär <3

mother's day

Idag är det mors dag. Hoppas ni alla har grattat era mammor! ♥


I want your love and i want your revenge


Jag älskar när Glee lämnar en i lycka och de gjorde verkligen det senaste avsnittet. Det var lätt det bästa på länge. Extra roligt med Lady Gaga tema också. Deras utstyrslar var riktigt balla och jag älskade när dom sjöng "Bad romance". Det bästa med avsnittet var nog när Puck sjöng om hans och Quinns blivande dotter. Det var fint när han förklarade att han ville vara där när babyn ska födas innan hon adopterar bort henne.

Nu tänkte jag snart bädda ner mig i min säng med Vampire Diaries innan jag släcker för natten. Nighty night!

I desperately need you



Jag älskar Hannas videos. Den här videon är hur gullig som helst och fick mig att insé hur mycket jag kommer sakna generation 2. Dom var underbara ♥

 

Btw, läste häromdagen att de börjar spela in Skins filmen i september och att den har premiär sommaren 2011. Jag är så exalterad att jag knappt vet vart jag ska ta vägen.


that you're right there beside me

 

Woh, jag glömde helt att berätta. Igår fick jag Vampire Diaries bok 1+2 av min syster som en försenad födelsedagspresent. Äntligen kan jag börja läsa böckerna också. Många säger att dom är bra, så let's find out.

Nu längtar jag något enormt till boxen kommer ut. Säsongsavslutningen lämnade mig helt paralyserad. Jag hoppas det kommer ut något datum för ankomst snart. Den har ju kommit till England och USA vet jag.

Sova var det ja. Sleep tight!

like a bridge over troubled water, i will lay me down


Hm, ja. Jag kände för att förändra bloggen lite och på sisådär 20 minuter trixade jag ihop detta. Eftersom att jag inte är något designproffs så får detta duga tills vidare. Om någon känner sig manad till att göra en ny design till mig, just say the word. Den kan dessutom få en liten bulle av mig. God, i'm so generous.

Imorgon är det fredag. Den bästa dagen på veckan enligt mig. Jag ska efter skolan in till stan för att träffa en kompis till mig som det snart var ett år sen vi sågs. "kompis" kanske var lite fjuttigt. Hon är faktiskt min bästa vän, men vi har glidit ifrån varandra enormt den senaste tiden. Vi har nu bestämt oss för att bygga upp vänskapen igen.

Jag tänkte snart gå och lägga mig. Mina föräldrar är i vår sommarstuga nu för att skriva på ett kontrakt och dom stannar där ett par dagar för att röja i ordning där lite. Köpa lite smått och gott och till helgen kommer soffan vi har beställt dit. Så det är mycket eget ansvar nu. Hunden ska rastas, middag ska lagas, katterna och hunden ska ha mat, diskmaskinen ska tömmas, sopporna ska ut, tvätta, städa, hämta posten, slänga sopor etc. Ja, ni förstår väl poängen antar jag. Anyhow, nu ska jag pussa hunden god natt. Later!

PS. Jag hade tänkt och försöka uppdatera mer och oftare. How about that?

celebration


Först och främst vill jag bara tacka för alla fina gratulationer. Ni är så sjukt söta! ♥

Well, jag hade en fin födelsedag. Det var konsert med kören som mamma går på och det var riktigt roligt att lyssna på. Vi firade mig senare på kvällen då pappa hade kommit hem från jobbet. Presenter fick jag också så klart. Det blev en parfym (klick, klick) Den luktar så gott att jag för övrigt skulle tänka mig att dricka upp den. Det blev även ett superfint halsband från snö of sweden och en massa pengar. Vi firade mig med släkten på fredagen innan födelsedagen men det gjorde mig ingenting. Av kusinen fick jag en fin tunika och ett korallblått (typ turkost) nagellack. Av resten slank det in pengar för fulla muggar. Jag är glad för nu slipper jag jobba i sommar, haha. Wihoo.

Sådär, tack igen för underbara gratulationer både på youtube, bloggen och i verkliga livet.

my 17th birthday



Idag fyller jag 17 år. Den 23 maj 1993 föddes jag.


Hur det blir med bloggen får jag se. Jag har kvar den tills jag känner mig redo att släppa taget.

closing down

Jag stänger förmodligen ner min blogg senare idag eller ikväll. Varför jag berättar detta är för att ni inte ska behöva undra vart jag har tagit vägen (som om det är någon risk, haha) men nu vet ni i alla fall. Tack för den här tiden, mina vänner.

remember me


Jag såg ju som sagt Remember Me i torsdags och den var verkligen fullkomligt genialisk. Jag har inte blivit såhär berörd av en film på länge. Det var hur många tårar som helst som fälldes under de två timmarna som filmen höll på. Den var gripande, djup och alldeles fruktansvärt vacker. Filmen fick mig även att inse vilken enormt talangfull skådespelare Robert Pattinson är. Den mannen kan verkligen sin grej. Det var så otroligt annorlunda mot hur han spelar Edward Cullen. Ingenting i jämförelse. Här visade han vilka fantastiska kvalitéer han har. Slutet lämnade mig totalt mållös. Min kropp skakade och jag ville bara skrika. Det var helt obeskrivligt.

Det är så svårt att få ned känslorna i ord, men detta är garanterat en film som kommer hamna i dvd-hyllan så fort den kommer ut. Hela historien var så fin och jag börjar praktiskt taget att gråta varje gång jag tänker på den.

Masa er till närmaste biograf och se den (om ni inte redan har gjort det). Ni kommer älska den!

Kolla in trailern HÄR.

rainy day




Det har regnat hela dagen, så det var en perfekt dag för Teen Mom marathon här hemma. MTV sände en hel hög med avsnitt så jag har hållit mig sysselsatt trots det trista vädret. Serien är verkligen hur bra som helst! Det är så intressant att se tjejer i min egna ålder handskas med barn och pojkvänner på olika sätt.

Var precis ute i regnet (tacka Gud för paraply) och handlade lite godis. Blev Toffifee (I love <3) och lite plockgodis. Det var sjukt längesen sist. Tänkte nog ta en dusch nu och sedan bädda ner mig i sängen framför antingen Skins eller Dear John. Fick ett enormt sug på att se om den filmen igen.


På tal om filmer. En liten recension av Remember Me kommer upp om ett litet tag.

sophia bush on craig ferguson



En ny intervju med alla vår älskade Sophia Bush. She's so charming as always! <3


i see signs now all the time



Hello peeps! Det var alldeles för länge sen nu som jag skrev något senast. Men jag tycker hellre att man ska skriva inlägg då man verkligen har någonting speciellt att "dela med" sig av istället för en massa inlägg om ingenting efter varandra om ni förstår vad jag menar? Okej, inte för att jag har någonting vettigt att skriva nu, men i alla fall. Jag stannade hemma från skolan idag av personliga skäl. Grejen är att jag ska börja om ettan till hösten på en ny skola och nytt program. Jag kände att estet inte var min grej riktigt. Missförstå mig inte, jag ÄLSKAR att rita men det är ingenting jag vill hålla på med varje dag sådär extremt.

Till hösten ska jag börja på antingen media eller samhälle med inriktning webb och media + kreativt skrivande (som jag valde extra). Det beror på vilken linje jag kommer in på, men media står som förstaval. Jag tycker det verkar hur roligt som helst och sen tror jag dessutom att jag kommer trivas på den linjen eftersom jag älskar att pyssla med datorer och det gör man ju mycket på media-linjen. Vilken inriktning jag kommer gå vet jag faktiskt inte ännu. Antar att man kanske väljer det sen i tvåan.

Anyhow, jag tänkte sluta babbla nu eftersom ingen förmodligen kommer orka läsa igeonom detta ändå. Ska slå en pling till min kompis snart för att höra ifall det blir någon Remember Me ikväll eller inte. Ih. Det är väl på tiden, eller hur? I can't wait!

may 2nd



Idag skiner solen som vanligt och jag och syster har suttit ute i solen och ätit våfflor. Det var lite kyligt dock må jag säga men det var mysigt i alla fall. Nu känner man verkligen att det är vår. Men det är ju ändå maj, så vad kan man förvänta sig? Maj är min månad. Om 21 dagar fyller jag sjutton. Idag är det även 39 dagar kvar till sommarlovet. Alltså bara drygt en månad. Ska bli så härligt med lov nu när vi köpt en sommarstuga och allt.

Ni får ha en fortsatt trevlig söndag allihopa! ♥


dear john

Jag tror närmare bestämt att jag precis har sett en av de vackraste filmerna. Någonsin. Nämligen Dear John. Jag har väntat på att få se den sen oktober och nu fick jag äntligen det. I dvd-kvalitet dessutom. Det var längesen jag fällde så många tårar i en film. Det var även länge sen jag kände just den där känslan i magen när jag tittade på en film. Man blev som förtrollad. Channing Tatum och Amanda Seyfried har en fullkomligt fantastisk kemi på skärmen och man kan inget annat än beundra den.

Egentligen var det en väldigt förutsägbar film, jag jag tycker att även dom filmerna kan vara riktigt bra, om dom är gjorda på rätt sätt. Vilket Dear John verkligen var. En riktigt vacker film, helt enkelt. Med en enormt fin handling. Jag har en tendens att alltid älska filmer som är byggda på Nicholas Sparks böcker. The Notebook är till exempel en av mina absoluta favoritfilmer. Jag ska även se The Last Song när den kommer ut på bio.


En enorm applåd till Lasse Hallström som var med och gjorde filmen. Vi svenskar har något att vara riktigt stolta över. Dessutom vill jag ge applåder till resten av teamet som skapade den, men även till Amanda Seyfried och Channing Tatum. Två helt storslagna skådespelare. Två av mina favoriter. De båda gjorde ett grymt jobb i filmen. Verkligen.

 

Jag uppmanar alla som läser detta inlägg att genast ladda ner denna enormt underbara film. Ni kommer verkligen inte bli besvikna. Tro mig. Ni kommer garanterat inte ångra er. Trailern kan ni se här.

För dom med tålamod så kommer filmen ut på bio i Sverige den 4 juni. Original datumet var 7 maj.


RSS 2.0