Idol 2009

Vem tycker ni gjorde bästa framträdandet av deltagarna i IDOL ikväll?

Patrik, Rasmus, Carl, Rabih eller Erik?


always be my baby

Gah. Det borde inte vara tillåtet att vara såhär snygg.. :|


maybe it's best you leave me alone


Jag hatar att vara sjuk. Förkyld. Hosta. Feber. Hoppas det inte är någon svininfluensa på gång. De satt uppe en lapp i skolan om just det, men jag hoppas verkligen inte den går runt på skolan nu i allafall.

För övrigt vaknade jag tidigt i morse. Var helt torr i halsen och kunde knappt prata när mamma kom in i rummet och frågade om jag var sjuk. Fick nästan inte ur mig ett knyst. Har nästan fått tillbaka rösten nu vilket känns skönt. Har druckit lite varm choklad och myst lite i soffan den senaste timmen. Jag vill bli frisk. Det är klarblå himmer där ute och man ser verkligen hur träden börjar byta färger. Höst. Kallare har det blivit också. Nästan så jag får skippa skinnjackan snart. Behöver en varmare. Tror jag ska sätta på en film snart eller något. Hämta en filt och lägga mig i soffan. Jag känner mig verkligen inte bra. Om jag orkar lite senare tänkte jag öppna Sony Vegas och försöka göra en video. Jag har fått tillbaka inspirationen. Yay for that! Hoppas ni mår bättre än mig.

Dagens låt: All fall down - OneRepublic.

when everythings not in the right place

Åh herregud, vilken förkylning jag har råkat på. Jag måste hålla papper under näsan oavbrutet och jag måste samtidigt hålla munnen öppen eftersom jag inte kan andas genom näsan. Snacka om irriterande! Jag vill inte bli sjuk igen, jag vill inte missa mer i skolan ju. Men jag ska se hur jag mår imorgon helt enkelt. Har laddat ner Gossip Girl och One tree hill avsnitten men jag känner att jag inte orkar se de ikväll. Alltså.. jag orkar ingenting knappt. Tror jag går och lägger mig snart. Får hoppas på att jag mår bättre imorgon i allafall. Jag antar att detta är en del av hösten, så jag får helt enkelt vänja mig. Imorgon blir det förhoppningsvis bra uppdatering ♥

It's time for a change

Jag kunde inte hålla mig borta från att blogga i 2 dagar, så här är jag igen. Hoppas ni kommer fortsätta följa mig här på den nya bloggen! Kommer ta bort min förra så småningom, tills jag känner att mina gamla trogna läsare har hittat hit! :)

RSS 2.0