GorgeousMy christmas eve


Hej alla fina. Hade ni en bra julafton? Det hade jag! Jag firade hemma hos mormor i år tillsammans med min äldsta kusin, hennes fästman och deras lilla son på 11 månader. Han är så fantastiskt söt att ni anar inte. Vi hade det jättetrevligt med mycket god mat, prat, Kalle Anka, fika etc. Paketen öppnades när vi var hemma igen. Pappa jobbade julafton igår så det var lite därför vi inte firade jul hemma. Vi firade dock med pappa när han kom hem från jobbet men då åt vi inte julmat utan lite småplock (tapas) och öppnade presenterna. Det jag fick var: The Vampire Diaries säsong 1, choklad, pengar, halsband med klocka, en ring, en morgonrock, filmen "Remember me", en halsduk och en trisslott (+ en finne på kinden). En mycket lyckad julafton med andra ord.

Om drygt en timme ska vi åka hem till min faster dit även farmor kommer och så ska vi umgås lite, få presenter, fika/äta middag osv. Det blir nog mysigt! Nu blir det lunch. Later!

PS. 6 år sedan tsunamin i Thailand. Tankarna går till de som förlorade någon i vågen eller/och var där när den inträffade.

God jul!Ville bara önska mina kära läsare en rikigt god jul! Ni är bäst ♥

KärleksmumsHåller på och bakar kärleksmums/mockarutor just nu! Så underbart gott! Ska snart iväg till köket igen för att göra i ordning glasyren. Hoppas dem blir goda, men det tror jag. Gott luktar det i alla fall!

"Fjortis!"HAHA, är det någon reklam jag faktiskt älskar så är det ICA-reklamerna. Ulf in my <3

December 16th


Jag är fortfarande helt tagen av min nya design. Kan sitta och stirra på den i flera minuter utan att tröttna. Helt obeskrivligt vacker är den! Så himla tacksam är jag för den ska ni veta.

Nu är det inte alls många skoldagar kvar till jullovet. Vi går hela dagen imorgon, sen har jag en lektion på måndagen och tisdagen och sen har vi julavslutning på onsdag. Känns jätteskönt! Behöver verkligen det här lovet. Att bara få ta det lugnt och vila upp sig, njuta av julen så mycket jag bara kan och slippa den där stressen jag känner just nu. Prima skinka.

Ville bara skriva det. Nu tänkte jag gå och lägga mig så jag får min skönhetssömn. Later!

Design - Winter 2010Jag tror inte ni förstår hur glad jag är just nu. Fantastiska Emma har precis knåpat ihop en ny design till mig och jag är mållös så fin den är!  Jag blev så himla glad och överraskad när jag gick in på min blogg och såg den. Helt perfekt. Jag älskar Lauren Conrad och de där bilderna är några av mina favoriter på henne, så det känns jättefint att ha dom på min design. Den blev så himla vintrig och fin! Älskar den verkligen. Känns extra roligt att blogga nu också när det är så nytt och fräscht. Som jag alltid brukar säga så gör Emma mig aldrig besviken, den tjejen vet verkligen vad hon sysslar med! Hoppas du vet hur mycket det betyder för mig att du alltid ställer upp, vännen. Du är helt underbar och jag är evigt tacksam! ♥

Vad tycker ni om designen?

Besök talangfulla Emmas blogg och njut av hennes vackra foton och hennes sätt att skriva!december 15thHär kommer min.. månadsupdate? Nej, det här är ju pinsamt! Jag har inte uppdaterat sen 24 november. Jag ska bli bättre på det här. Känns som om jag säger det i varje blogginlägg men nu ska jag verkligen bättra mig. Grejen är bara den att jag inte alls har särskilt mycket att skriva om. Att höra om mina dagar i varje inlägg känns ju ganska drygt, tycker ni inte? Men kom gärna med lite tips och idéer på vad jag kan blogga om så ska jag försöka uppfylla era önskemål så gott det går!

Nu är det bara 9 dagar kvar till jul. Helt galet! Som tur är så är jag i princip färdig med julhandlandet. Ni anar inte hur skönt det var att julhandla i ett köpcentrum som var så gott som tomt.. eller okej, inte riktigt. Men mycket folk var det inte där i alla fall. Det gick lätt och enkelt att köpa julklappar i år och det gillas stort!

Anyhow, nu tänkte jag göra klart lite skolarbete. Det är mycket nu innan jul! Jag är nästan färdig med allt nu dock. Känns jätteskönt och om en vecka får vi jullov. Imorgon har jag gått i min klass i 5 månader exakt, och jag trivs fortfarande som fisken i vattnet.

PS. Ny design på G! Tusen tack Emma.

RSS 2.0