kristen and robertHm.. vad tror ni om detta? Pr-trick eller faktiskt sanningen?

Ni kan läsa ännu mer HÄR. Måste säga att jag själv börjar tro på det här.


can you feel all the love? like it was made for you


Så himla skönt med fredag äntligen. Den här veckan har gått ovanligt långsamt faktiskt. Jag vet att jag inte varit särskilt aktiv på bloggen på senaste tiden, men sanningen är att min inspiration har legat på noll. Får hoppas att jag får tillbaka den så snart som möjligt så det blir mer uppdateringar, för man kan ju som sagt inte styra över inspirationen.

I helgen har jag en hel del att plugga också så jag ska prioritera det. Får hoppas att allt rullar på som vanligt igen efter proven är avklarade dock. Hade tänkt att äntligen se Valentine's Day också och imorgon blir det antingen att fira min faster eller/och kompis. Får se hur jag gör.

Nu har jag precis ätit en semla och snart tänkte jag sätta igång senaste avsnittet av Skins. Känns så fint att alltid ha något att se fram emot sådär extra på fredagarna.

if i could dream i would dream about you


Det här är lycka. Hur söta får man vara liksom?! Åh. 30 juni better come soon.

För övrigt så har jag håltimme just nu så jag åkte hem. Vi skulle ha idrott på morgonen men lektionen var inställd vilket jag fick reda på när jag var framme i hallen. Ytterst trevligt. Nästa lektion börjar kvar över ett. Vilken otroligt nödvändig dag det här kommer bli.


PS. Hur fin är inte min design? Ihhh.


sometimes they surprise you


Det blev en väldigt bra Alla hjärtans dag trots allt. Ni förstår nog varför om ni tittar runt omkring er. Photoshop-drottingen herself har fixat en ny och sjukt vacker design till mig. Jag är förälskad. Helt galet fin är den. Blev alldeles rörd. Den är så enastående. Gud, jag vet inte ens vad jag ska säga. Men jag är SÅ tacksam. Emma lyckas överraska mig positivt varje gång och hon kan verkligen sin grej. Det känns lite annorlunda att inte ha någon kändis på headern, eftersom jag i princip alltid brukar ha det men jag tycker nästan det är mer stilrent att ha det såhär. Enkelt och snyggt liksom.

Till Emma: Tack underbara du för att du livade upp min blogg och tack för att du alltid ställer upp för mig. Det betyder mycket ska du veta. Jag tycker om den jättemycket. Eller.. scratch that. Jag älskar den.

Designen är helt.. himmelsk. Haha. Tack åter igen!

happy valentine's dayGlad alla hjärtans dag alla fina läsare. Hoppas den blir alldeles underbar med era nära och kära.


the vampire diaries tv6 20:00Ikväll har The Vampire Diaries premiär i Sverige. Tv6 klockan 20:00. Jag hoppas ni inte missar det nu! En av mina absoluta favoritserier. Gillar ni vampyrer (scratch that. SNYGGA vampyrer), spänning, mystik, drama och skräck är denna serie perfekt för dig. Vissa påstår att den liknar Twilight för mycket, men det tycker inte jag. Den är alldeles underbar. JAG LOVAR!

 


valentine's day trailer


Valentine's Day har premiär idag. Jag vill så gärna se den. Den verkar så sjukt mysig.

Så fort jag blir frisk ska jag beställa biljetter. Får hoppas det blir så snart som möjligt!


happy birthday taylor lautner!


Idag fyller denna söta pojke år. Eller ska man säga man? han fyller ju faktiskt 18 år. Grattis Taylor! <3

skinsI tisdags blev jag ägare till den tredje Skins boxen, så de senaste dagarna har jag suttit och kollat igenom en hel bunt med avsnitt från serien. Det var riktigt kul att se avsnitten igen. Var ett bra tag sedan nu. Skulle egentligen ha beställt alla tre säsonger i en komplett samlingsbox men tyvärr så bokade jag fel produkt. Men detta fungerade ju bra det också.

På tal om Skins så har 4:e säsongen gjort mig en aning besviken. Jag hoppas nästa avsnitt som är Cooks lyckas lyfta upp serien till samma gamla nivå igen. Vad tycker ni andra?

today is the day for the returnDet är dags för mig att återvända nu. From now on så tänker jag fortsätta att blogga igen. Det har gått drygt 3 veckor sedan mitt senaste inlägg så jag kände att det var dags nu. Jag har faktiskt saknat min lilla blogg rätt mycket faktiskt. Och mina underbara läsare. Det är faktiskt ni som får mig att vilja fortsätta skriva.

Eh ja.. en uppdatering på designen är ett måste egentligen. "All i want for christmas is Cory Monteith" känns lite off the market just nu. Det var ju ändå över en månad sen det var julafton och ingen Cory blev det för den delen heller. Så ja, det är ett måste.

För övrigt så har jag haft det bra. Lite stressigt bara. Skolan kräver mycket uppmärksamhet these days. Jag hoppas mina fina läsare också har haft det bra och att ni kommer fortsätta läsa min blogg framöver.

Fortsätter blogga lite senare.

RSS 2.0