Tomorrow



Imorgon vid den här tiden kommer jag sitta och titta på Eclipse. Jag kan inte förstå det riktigt själv faktiskt. Det var 7 månader sen som jag har såhär exhalterad inför en film tidigare. Då skulle jag se New Moon. Ni fattar inte hur det känns inom mig just nu. My god, det kommer bli så himla bra <3


Har du sett Eclipse ännu?


what do you live for?


För att på torsdag ska jag se Eclipse. Det fanns inga bra platser på premiären och att vänta en dag längre ska vi nog klara av. Jag är i extas. Detta kommer bli obeskrivligt <3


it's a beautiful day




Idag var vi på ett jättefint ställe här i Norrland som heter "Bönhamn". Vädret var på topp och det var allmänt mysigt. Vi kikade in lite loppisar, tog varsin glass i gräset och njöt av den vackra utsikten (Se bilder. Tagna av mig.) Hur fint som helst. Får hoppas att vädret fortsätter vara bra de kommande dagarna också. Dessvärre så blåste det som sjutton, men det gick bra ändå förstås.

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men vårat bredband tog slut i torsdags och vi har inte fyllt på det förrän nu. Fick dessutom igång internet via telefonen till datorn också vilket var bra.

Oh well, hoppas att ni hade en bra midsommarafton i fredags. Det hade jag.

Talk to you later!

 


i could really use a wish right now



Ord kan knappt beskriva hur avundsjuk jag är på dom som fick se Kstew och Tay-tay i Stockholm igår. Jag är dock glad för deras skull och speciellt Maria. Har följt hennes twitter-uppdateringar slaviskt och satt och log för mig själv. Att få träffa sin förebild är ju ingenting man gör varje dag.


i gave you all


Jag har det bra här på landet men vädret fortsätter att göra mig besviken. Nästa vecka ska det dock tydligen bli bättre så vi får hålla alla tummar och tår för det. Idag var vi på lite loppisar och handlade massor av grejer till sommarstugan. Behövliga grejer. Var även på en äng med hunden där det var jättehögt gräs. Där hoppade hon upp och ner som en känguru. Hur söt som helst.

Trött som tusan är jag. Tänkte bädda ner mig om en stund med Vampire Diaries och sen sova.

PS. Grattis till kronprinsessan Victoria och Daniel. Bröllopet var gudomligt fint!

PS 2.
Mina inlägg ser alltid så likadana ut, haha. Vad vill ni läsa om?

PS 3. Eclipse om 10 dagar <3

he say that he knows your kind


En liten update. Jag ska snart iväg och handla målarfärg med familjen eftersom vi ska dona och fixa i ett rum här lite senare. Det är riktigt skitväder idag igen. Nu regnar det för fullt och det har det gjort sen imorse. Igår fick vi dock se en skymt av solen. Är det alltid sånt här väder i Norrland eller? you poor things. Nej men man får helt enkelt ha lite överseende. Det är ju trots allt bara juni än så länge och då kan det vara tillåtet med lite regn och blask ibland. Hoppas på finare väder vid midsommar och framåt i alla fall. Det är det minsta man kan begära.

Nu ska jag kila ner till köket för lite lunch. Ni får ha en fin fredag och uppdatering kommer nog lite senare idag (om jag har något att skriva om) Later!

the angels walk with the lonely ones


Bloggade ingenting igår och jag ber om ursäkt för det. Jag hade ingenting speciellt att skriva ändå. Vi kom fram vid 6-tiden och då packade vi upp allting och fixade lite. Senare blev det middag och efter det så kollade jag och syster på det senaste True Blood avsnittet som för övrigt var sjukt bra! Jag är så himla glad över att serien är tillbaka och att vi har internet här borta så att vi kan se de kommande avsnitten också. Ieee.

Det är jättemysigt här i Norrland men vädret är dessvärre inte på topp. Det varit riktigt dåligt både igår och idag (nu regnar det). Får hoppas att det blir bättre snart så man kan sola och bada lite. Anyway, nu ska jag "ta igen" lite av det jag har missat i bloggarna och så och sen blir det till att fixa mig i ordning för jag och syster ska ut och gå lite.

PS. Hur galet fin är inte min nya design? Jag är kär. Tack igen Emma!

so stay there because i'll be coming over



Jag åker till Norrland imorgon så lägger upp detta nu utifall att jag inte skulle hinna imorgon. Jag har med mig ett mobilt bredband så uppdateringar i bloggen kommer komma. Bloggen är dock ingenting jag kommer prioritera nu på semestern men visst, blir det tid över eller är dåligt väder så kommer det självklart komma inlägg. Men jag ska försöka njuta av det förhoppningsvis fina vädret vi kommer att få njuta av.

Angående katten har vi satt upp en lapp i porten nu och imorgon ska vi sätta upp några till. Han måste hitta hem igen. Nu tänkte jag fortsätta packa lite och lägga in nya låtar i ipoden. Vi hörs imorgon eller senare i veckan! ♥

Update: Katten kom precis hem! Vilken otrolig lättnad. I morgon åker vi och nu kommer han hem. Ursäkta ordvalet men fan vad underbart! Han haltar nu dock men det är förmodligen bara en stukning. Om det inte blir bättre inom några dagar är det veterinären som gäller. Ieee, jag är så glad! Nu ligger han vid fötändan av min säng på en filt och spinner. Gulle.


i'll give up forever to touch you


Vilket extremt tråkigt väder det har varit dom senaste dagarna. Grått, blåsigt (tornado..?), regn osv. Får hoppas det vankas finare väder i Norrland. Pray with me, will you? Pricken på i:et är väl att jag har fått en otroligt jobbig hicka. Så fort jag dricker eller äter dyker den upp igen. Kanske kan gå ner i vikt med hjälp av detta. Hihu.

Kissen har inte hittat hem ännu. Jag saknar honom fruktansvärt mycket och jag hoppas innerligt att han har det bättre där han nu är. Jag klandrar honom inte från att rymma eftersom han verkligen inte trivdes inne i lägenheten. Det är lite som en fånge som har rymt från fängelset. Han kanske har hamnat hos någon annan familj nu som bor i villa. Så länge han mår bra så mår jag bra men det gör ont av att inte veta vad som har hänt honom och var han är just nu. Lilla snutten. Om du ändå hade en mobil. Haha.

Anyhow, på måndag åker vi som sagt och imorgon ska vi åka in till stan och hämta ett mobilt bredband som vi ska ha under semestern. Jag kommer alltså kunna blogga där ifrån. Jag ska även handla lite smått inför resan imorgon så som solglasögon, bikini, shorts och lite andra sommarsaker.

everytime i pray i'll be missing you


Älskade, älskade misse. Våran yngsta katt försvann antingen i morse eller i natt. Hur vet jag faktiskt inte. Han har förmodligen hoppat från balkongen eller smitit ut genom ytterdörren. Vi bor i lägenhet och han är ursprungligen en utekatt så det var väl bara en tidsfråga innan denna dagen skulle komma. Jag är helt förstörd och förmodar att något hemskt har hänt honom eftersom jag alltid är så sjukt pessimistisk. Jag var ute och letade i 30-40 minuter tidigare men det fanns inget spår av honom. Läste sedan på internet att det var smartare att leta efter katter senare på kvällen när det är mörkt ute. Så vidare han inte dyker upp innan dess är det precis vad jag tänker göra.

Det sorgliga är att detta inte är första gången detta händer oss. Vår tidigare katt försvann spårlöst för ett par år sedan och i ersättning fick vi denna, som nu även den är försvunnen. Gråter bara av att skriva detta. Trots att han har varit riktigt jobbig det senaste halvåret så älskar jag honom något förfärligt. Vi kanske var idioter som tvingade honom att bo inne när han egentligen är en utekatt men vad sjutton skulle vi ha gjort? Typiskt mig att lägga allt detta på oss. Han skulle ju ha följt med oss till Norrland nästa vecka och fått springa fritt..

Jag tänker nu hålla alla tummar och tår för att han ska komma tillbaka hem till oss. Vårt lilla hjärta.

Every step I take
Every move I make
Every single day
Everytime I pray
I'll be missing you

Thinking of the day
When you went away
What a life to take
What a bond to break
I'll be missing you


(Inte vår katt på bilden. Bild lånad från Google)

eclipse



Jag dör lite. Eclipse kommer bli så underbart bra! <3

 

23 dagar kvar


one thing that stays mine



Jag blir alltid så himla glad när folk dedikerar videos till mig. Igår blev jag som gladast. Då fick jag en video med ett av mina absoluta favoritpar kombinerat med min favoritlåt of all time. Helt sjukt underbart! ♥


something that i'll miss


Vet ni vad jag precis kom på? jag kommer inte vara hemma på Eclipse premiären heller. Jag skrev ju förut att jag inte skulle vara hemma när Kristen och Taylor kommer till Sverige och insåg nyss att jag även missar premiären av en film jag har velat se hur länge som helst ju. Känns riktigt tråkigt faktiskt. Får väl ta och se den direkt när jag kommer hem från Norrland. Om ingen norrlänsk biograf sänder filmen förstås. Jag tvivlar.


june 1st


Det är första juni idag. Officiellt sommar. Bara 10 dagar kvar och sen får vi sommarlov. How lovely. Inte många skoldagar kvar alls nu och på fredag är vi lediga på grund av studenter som ofta äger rum den fjärde. Min syster tar studenten då så vi ska kolla på hennes utspring och sen ska vi hem till oss och fira här hemma.

Sitter just nu och kollar på The Hills (Spencer is a big fat jerk I might add) och tänkte snart ta och äta lite lunch. Kom även på att jag har en hel del Ben&Jerry's kvar i frysen från i lördags så ska nog äta lite av den senare ute på balkongen i det fina vädret. Nu är det bara 21 grader men jag tror det blir varmare om en stund.

Ska nog byta design idag också. Tycker min nuvarande är riktigt tråkig.

RSS 2.0