We're marchin' onWow, vilken känsla denna videon gav! Helt obeskrivligt underbar.


For those doubts that swirl all around us


Idag fick jag MVG på en novell som jag hade skrivit. Ni anar inte hur chockad jag blev. Trodde att jag skulle få G om ens det. Jag tycker själv inte att den var speciellt bra men om min svenskalärare gillade den så måste det ju betyda något. Hon skrev även en liten kommentar där det stod att hon tyckte att jag hade ett bra flyt när jag skriver! Så ja, lite stolt är jag minsann.

När jag ändå skriver om skolan kan jag ju passa på att berätta att vi spelade Tennis idag på idrotten. Otroligt svår sport! Tog ett tag innan man kom in i det men sen flöt det på rätt bra. Segstartad var man i alla fall. Var helt slut efter passet men det var roligt.

På fredag blir det antagligen klassfest! Det ska bli riktigt roligt. Jag älskar verkligen min klass.

PS. En månad kvar till julafton idag!

If it makes you happy


Idag fyller jag 17,5 år. 23 November. Jag fyller år den 23 maj. Detta innebär alltså att det är ett halvår kvar tills jag blir myndig. Känns rätt sjukt egentligen. Tiden går så himla fort.

Vad annars då? Jag är så dålig på att uppdatera att det finns inte. För det första finns det ingenting att skriva och för det andra har jag börjat tappa suget för att blogga. Jag uppdaterar verkligen bara då jag har tid och lust. Hoppas ni kan leva med det.

Snart är det en vecka sen som jag såg Harry Potter. EN VECKA! Galet. Jag råkade radera inlägget om vad jag tyckte om filmen tyvärr men jag kan skriva här att jag verkligen älskade den. Den var så annorlunda mot alla andra filmer och det berodde nog mest på att de inte befann sig på Hogwarts längre. Den var väldigt mörk men ack så fin. Alla Ron/Hermione scener vi fick är jag så himla nöjd över. Det var inte mycket de hoppade över på den fronten från boken. Näe, helt underbar film. Inte riktigt som jag hade tänkt mig men ändå så otroligt fantastisk. Tack David Yates för denna underbara filmupplevelse.

Desperate Housewives om en halvtimme och sen blir det sängen.

The wait is over4 TIMMAR KVAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alltså ni förstår inte hur mycket jag längtar.

Redovisningen gick jättebra idag. Läraren verkade imponerad (it was written all over her face) och klasskompisarna berömde mig. Kändes fint.

PS. Verkar som om fler har upptäckt min blogg. Vad kul! Välkomna ♥


It could be better


Ett "uppdatera" motiverade mig snabbt till att faktiskt uppdatera. Jag sitter just nu och tränar inför talet jag snart ska hålla. Har kollat igenom texten ett bra antal gånger så jag sa kunna det mesta utantill men det är ändå svårt. 3 sidor går inte att komma ihåg utantill. Vi ska argumentera 4 minuter om ett valfritt ämne och jag valde abort. Jag anser att jag har starka åsikter till det och jag kände att det var ett lätt ämne att argumentera om.

Min största skräck är just redovisningar. Jag blir alltid helt kallsvettig, snubblar på orden och darrar. Blir även snurrig ibland av nervositeten. Jag är nog rätt underhållande där framme. Helt hemskt. Men jag ska se till att vara väl förberedd så att talet kommer gå bra. Ska satsa på ett VG.

Well well, till någonting lite trevligare: HARRY POTTER! IMORGON! IMORGON! Ni anar inte hur länge jag har väntat på den här dagen alltså. Äntligen. ÄNTLIGEN!!

Weekend


Äntligen helg. Även fast det nyss kändes som det var det så är det så sjukt skönt. Veckorna flyger iväg så fort. Men jag klagar inte. Nu är det ju snart jul. Men framförallt.. *trumvirvel* Harry Potter premiär! Ni anar inte hur peppad jag är. Läste ut dödsrelikerna igår och jag är i chocktillstånd för hur bra boken var. G-A-L-E-T. Nu hoppas jag bara att filmen lever upp till den. Kommer bli ett helvete att vänta till nästa sommar för att se nästa halva dock. Why, why, why are you doing this to me?! Fast samtidigt så är jag glad att de drar ut på det. Jag har växt upp med Harry Potter och när det sen är över så kommer jag gråta i månader. Okej.. lite överdrift right there.

Apråpå Harry Potter så hade ju filmen premiär i London igår. Jag var så himla avis att ni anar inte. Finfina bilder och klipp fick vi i alla fall på skådespelarna. Rupert och Emma <3

Anyhow, så rullar skolan på bra. Jag älskar, älskar, älskar mina klasskompisar. Nu tänkte jag snart bänka mig framför Idol. Rocktema ikväll. Jag tror det kommer bli bra. Jay jublade nog när de fick reda på temat.

Later babes!

Sophia Anna BushAlltid min favorit. <3


I wanna free fall, out into nothin'


Då har var höstlovet slut och en ny skolvecka har satt igång. Nu får de här sista veckorna rulla iväg snabbt så vi får jullov någon gång. Det enda positiva med vintern är julen. Försenade tåg och bussar, snöstormar, mörker och depp slipper jag helst. Jag vill ha jul och mys. Pepparkakor, lussebullar, julmust, tända ljus, julstjärnor, glögg. Kan det inte bli december nu? November är en sån där otroligt onödig månad enligt mig. Men med tanke på att jag inte har börjat julhandla än så kanske det är bra att den finns trots allt.

Men men.. snart har Harry Potter premiär och jag är så otroligt taggad. Äntligen!

PS. Nu har inspelningen till Breaking Dawn satt igång. Ett stort: YAY! på det.

Harry Potter and the Deathly Hallows part 117 November 2010.

It's gonna be epic. <3


November 2ndNy månad, nya tag. Bloggtag. Jag måste verkligen bättra mig på uppdaterings-fronten, men inspirationen finns inte för tillfället. Den dyker väl upp så småningom men så länge jag har skola så hamnar väl den åt sidan. Jag har nu höstlov så försöker njuta av ledigheten så mycket som det bara går.

Idag var jag i centrum med min syster. Vi shoppade lite och lånade varsin Harry Potter och Dödsrelikerna bok. Ser fram emot att få börja läsa den. Imorgon bär det av till Gamla stan för en lunch med mormor ♥

Hoppas ni mår bra och fortsätter läsa min blogg trots de glesa uppdateringarna!

Himlen är oskyldigt blå

Det finns få svenska filmer som jag tycker om, men jag älskade "Himlen är oskyldigt blå". Den där Stellan har verkligen producerat talangfulla barn för gud vad duktig Bill var i filmen. Jag har inte sett honom skådespela tidigare men han har verkligen talang. Jag älskade handlingen, skådespeleriet och miljön. Allt var så fruktansvärt bra. En film helt i min smak. Väldigt realistisk och intressant. Den tog upp viktiga ämnen och själva buskapet var väldigt bra. Sen att det även spelades två låtar av Ted Gärdestad gjorde inte saken värre. Jag älskar hans musik och fick en härlig känsla i magen av låtarna som fanns i filmen. Underbar och sevärd film! Se trailern här och köp biljetter snarast!

Nu vill jag verkligen se I rymden finns inga känslor.

RSS 2.0