Season's are changingNu märker man verkligen att det är höst på riktigt. Det är betydligt kallare ute. Iskalla vindar. Löven ändrar färg, det har blivit mörkare på kvällarna etc. Jag tycker det är mysigt. Det är mysigt att tända ljus på kvällarna och det är skönt att komma ut i den friska luften. Något annat jag älskar med hösten är att alla serier drar igång då. Jag gillar faktiskt hösten. Inte mer än sommaren, men jag gillar den ändå. Jag känner mig nästan alltid som gladast då. Jag tycker även att det blir så sjukt vackert ute med alla nya färger. Men jag kan ändå inte hjälpa att jag saknar sommaren. Jag saknar att vara ledig varje dag, jag saknar att äta glass och sola på balkongen, jag saknar värmen och jag saknar vårat landställe. Jag saknar friheten.

Sjätte veckan i skolan nu och jag trivs verkligen jättebra med allting. Det rullar verkligen på.

PS. Någon som vill ställa upp och göra en mer "höstig" design till mig? Jag skulle vara evigt tacksam.

 


Hello again


Dags för uppdatering? About time! Jag har inte haft någon blogglust alls den senaste veckan. Eller.. de senaste veckorna snarare. Har ju bara slunkit in 1 inlägg per vecka om ens det. Hoppas ni har överseende. Nu har jag gått i skolan i över en månad och det känns riktigt bra hittills. Den här månaden har verkligen inte känts som en månad. Det känns som att jag har känt klassen hur länge som helst.

Jag har inte alls mycket att berätta egentligen. Har ju bara gått i skolan mest. Har även sett de senaste avsnitten av Gossip Girl, One Tree Hill och The Vampire Diaries. 3 underbara serier som verkligen levererade. Jag ser fram emot fortsättningen på alla serier. Längtar dessutom oändligt mycket tills Glee kommer tillbaka.

På fredag blir det bio med kompisarna från klassen. Vi ska ut och äta först och sedan ska vi se I rymden finns inga känslor. Kommer bli riktigt roligt!

Nu ska jag snart åka in till centrum med mamma för att lämna tillbaka filmen "farsan" som jag och min syster hyrde igår. Riktigt gullig och rolig film. Sen ska vi även köpa ett kort till kusinen som fyller 23 år idag.

World Trade Center 9.119 år har gått. 9 år sedan den fruktansvärt tragiska incidenten inträffade på World Trade Center där tusentals av människor förlorade någon de älskade. Jag skakar och gråter fortfarande lika mycket så fort jag tänker på det som jag gjorde just det här datumet för 9 år sedan. 11 september 2001. Ett datum jag sent kommer att glömma. Jag minns dagen då jag fick höra om detta som om det vore igår.


I send all my thoughts to the people and their families that lost their beloved ones today.
May you rest in peace ♥


The wait is finally over


Holy jesus. Här var det inte bloggat på.. evigheter (10 dagar). Pinsamt värre. Skolan tar sakta men säkert över mitt liv och ingenting intressant händer just nu. Skulle vara rätt enformigt med inlägg som "Nu kom jag precis hem från skolan".. Who the hell cares liksom? så jag har avstått från att blogga. Jag ber verkligen om ursäkt till mina trogna läsare att det har varit så galet stilla här i den senaste tiden, men bloggtorka får vi alla, och inspirationen tappar alla ibland. Men nu är det helg och jag ska försöka blogga så mycket som möjligt. Måste plugga lite också. School's taking over, I told you. Men snart.. snart får jag mitt liv tillbaka. Sommaren 2011. Ja, bara sådär 9 månader kvar. Men men, nu ska jag njuta lite av kvarlevnaderna av fredagskvällen. The Vampire Diaries 2x01 kom ut i USA igår så jag har laddat ner det nu. Pretty damn awesome. Talk to you later.

Bad update


Tomt på inlägg. Sanningen är den att jag inte har någonting att skriva om. Alla dagar ser likadana ut. Går i skolan, kanske umgås med några kompisar och sedan åker jag hem. Finns liksom inte så mycket att skriva då. Så jag hoppas ni har överseende över min dåliga uppdatering. Jag ska försöka bättra mig. Ska väl kunna bli ett inlägg om dagen i alla fall.

Anyways, idag har jag varit i skolan precis som vanligt. Vi gick från 8:40-15:30. Det där med förmiddagar kan dom ju stryka på hemsidan. I's just some bull. Rektorn sa dock att de kanske kan ändra vårt schema tills nästa termin. Wei. Nästa termin..? like seriously? ugh. Vi slutar ju 11:15 en dag i veckan så man kanske inte ska klaga trots allt. Efter skolan gick jag och några vänner runt på stan. Riktigt trevligt, trots att det duggade. (Vi hade även origentering ute i regnet på idrotten idag. Var sådär överdrivet mysigt.) och sedan åkte jag hem. Jag är nu hur trött som helst. Kommer sova som en stock i natt.

Jag ska även försöka svara på Marias mail. Jag vet, jag är hundra år försenad men jag har helt enkelt glömt bort det. Förlåt vännen! <3 Jag är världens sämsta. Ja, där kom huvudvärken också. Just in time. Argh.

RSS 2.0