I feel the chemicals kicking in


En liten update sådär på kvällskvisten. Provet idag gick bra och efteråt drog jag in till stan för att möta upp min syster eftersom vi skulle gå på Gröna Lund. Jag kom dit runt 6 så vi kunde bara vara där i ca 3 timmar. Man hinner inte åka särskilt många attraktioner på tre timmar faktiskt. Believe it or not. Bara köerna tog ca 20 minuter vardera, men lite kul hann vi åka! Otroligt mycket folk var det där och kallt var det dessutom. Men ska inte klaga, hade en skitrolig kväll med min syster. Sen var det ju gratis också, och det skadar ju inte! Det enda vi betalade för var middagen vi åt där. Härlish! Jag tycker om Gröna lund, men börjar tröttna lite. Det finns inte så mycket roligt att åka där längre. Kanske har man blivit för gammal för det här. Eller äh, ska nog besöka Liseberg innan jag uttalar mig för mycket om detta. Men det är mysigt på grönan, speciellt på sommaren. Det ligger så fint vid vattnet.

Nu är det äntligen helg och jag ska passa på att njuta så mycket som möjligt. Underbara, ljuvliga helg. Hjärta.

Thurday

Ingen bloggning här på ett tag eftersom min dator gick sönder förra veckan. Hårddisken fungerar fortfarande men skärmen dog, och eftersom det är en laptop så kan man inte bara byta ut den. Så mamma köpte en ny till mig, som anlände idag. Supernöjd är jag. Det är en begagnad dator men den är inte sämre för det. Nu vet ni varför jag inte har bloggat på ca 1 vecka. Ska försöka flytta över mina filer från förra datorn till denna så småningom. Har en del viktiga grejer där.

Jag sitter nu och pluggar lite Idrott och Hälsa. Går väl sådär. Ca 16 sidor så det är rätt tufft. Men får hoppas att provet går hyfsat bra imorgon i alla fall! Wish me luck.

Imorgon blir det förhoppningsvis Gröna Lund då min syster eventuellt får gratisbiljetter från en kompis som jobbar där. Sjukt kul! Hoppas det blir av bara. Vädret fortsätter att imponera.. LOVE IT. Dock ser det ut som att vintern kommer tillbaka på måndag, uscha. 3 grader ska vi tydligen få. Shoot me.


Happy Easter


Jag ÄLSKAR våren och jag ÄLSKAR värmen. My god, vad underbart detta är! Idag hade vi 20 grader och strålande sol nästan hela dagen. Det blev dessvärre lite molnigt sen på eftermiddagen men annars har vädret varit toppen! Vädret gör en verkligen lyckligare och jag älskar det. Känner mig aldrig så levande som jag gör på våren och sommaren.

Var i centrum förut med familjen och handlade lite presenter till min syster som fyller 21 på lördag. Hon fyller alltså på påskafton i år, och mormor fyller år dagen efter. Så det blir alltså dubbelfirning på söndag hemma hos mormor. Kommer nog bli riktigt trevligt. Tanken var egentligen att vi skulle åka upp till Norrland under påsken men då vädret inte såg så lovande ut enligt tidigare väderprognoser så bestämde vi oss för att stanna hemma. Dock såg vi nu att det skulle bli skitvarmt där uppe under påskhelgen nu. Oh well. Blir nog mysigt att vara hemma också.

Glad påsk på er! ♥


Vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år

Håller på och pluggar lite. Har så himla mycket i skolan nu sista veckan innan påsklovet. Men får helt enkelt stå ut. Blir skönt sen när allt är över och sommarlovet kommer. Isch, vad skönt det ska bli. Så det är lika bra att kämpa nu, så man slipper halka efter för mycket osv. Jag går ju trots allt om ettan, så har inte råd att misslyckas igen. Men sen bytte jag ju linje också, vilket var en av anledningarna till att jag gick om. Jag är så otroligt skoltrött just nu. Orkar knappt anstränga mig, men jag försöker kämpa på.

Om en timme börjar Desperate Housewives. Sitter bänkad som alltid! och imorgon kommer förhoppningsvis mina Converse, wiiie.


En kyss att bygga en dröm på

Var nästan säker på att vi hade förlorat våren helt när jag tittade ut genom fönstret i morse. Grått och regnigt. Nu har det dock klarnat upp rejält och solen skiner för fulla muggar! Så otroligt härligt. Man blir så glad av detta underbara väder. 9 plusgrader är det dessutom, så det går framåt. Men jag minns fortfarande dagen för ett par veckor sedan när det var 15 plusgrader ute, och det var ändå i mars! Ja, det är väldigt skönt att slippa kylan och snökaoset. Vintern är alldeles för lång.

Sitter här och njuter av Håkan Hellströms fina musik. Jag har verkligen fastnat för honom. Går inte riktigt att beskriva känslan jag får i magen av att lyssna på honom. Han kanske inte har rösten, men känslan, den har han. Det är det som gör honom så fantastisk.

Remember tonight for it's the beginning of always

Min update har varit sådär nästan överdrivet bra den senaste tiden, tycker ni inte? Pinsamt värre. Tänkte i alla fall uppdatera lite snabbt nu. Idag var jag på min morfars bröllop. Han gifte sig med en kvinna som han har varit förlovad med i ca 20 år nu, så det var väl på tiden att de gifte sig med tanke på att de är i 80-årsåldern. Den främsta anledningen till det var för att det inte skulle bli bråk om arvet. Vigseln var fin i alla fall och god mat bjöds det på. Massa trevligt folk etc. Kom hem för ett par timmar sedan, har inte gjort speciellt mycket mer än att jobbat på en freddie/effy video. Lite tidsfördriv liksom. Får uppdatera mer i morgon eller nästa vecka, för nu ska jag sova. Godnatt!

Tackar så mycket för kommentarerna jag har fått på senaste inlägget, kul att ni gillar min bloggs utséende. Kan svara här att det inte är jag som har gjort designen, utan Emma (papercup.blogg.se) som har pysslat ihop den. Nöjd som sjutton är även jag.RSS 2.0