How wonderful life is now you're in the world


Då var det söndag igen då, sista helgdagen. Imorgon väntar skolan igen, wihu. Idag har jag inte gjort mycket alls. Brukar mest ta det lugnt på söndagar. Har hängt på twitter, youtube, ätit våfflor, tagit en promenad med hunden, ätit godis etc.

Lite senare ska jag laga mat till mina små syskon. De är 20 och 22 år gamla, haha. Sedan blir det Solsidan och Wallander för min del. Solsidan är lätt den bästa svenska serien just nu. Synd bara att det är så otroligt kort och endast visas en gång i veckan. Wallander är också sjukt bra. Jag älskar deckare, så spännande! Men innan detta ska jag nog tappa upp ett varmt bad och fräscha till mig inför skolan imorgon. Måste nog ta och städa rummet också och eventuellt sätta på en tvättmaskin.

Bjuder på en fin låt också.


Happy birthday momEftersom min fantastiska mamma fyller 50 år idag vill jag tillägna detta inlägg till henne. Jag har verkligen världens bästa mamma och hon betyder så otroligt mycket för mig. Grattis på födelsedagen! Jag älskar dig ♥


Epic season is epic

 

Jag har varit otroligt skeptisk till Skins generation 3 ända sedan jag såg den första bilden på castet tillsammans (då generation 2 fortfarande höll på) och jag trodde aldrig, aldrig att jag ens fortsätta kolla på serien mer efter det. Det är alltid svårt att säga förväl till karakärer som man har följt under två års tid för att sedan släppa in nya. Jag antar att vi alla är lite rädda för förändringar mer eller mindre. Men jag måste bara säga: Wow. Säsong 5 har verkligen varit hysteriskt bra hittills! Jag totalt älskar alla de nya karaktärerna. Franky, Rich, Mini, Liv, Nick, Matty, Grace och Alo. Jag har känt medkänsla för i princip alla karaktärer hittills och man kan alltid känna igen sig lite. Det är något jag verkligen älskar med Skins. Hur lätt det är att relatera till. Så jag är verkligen supernöjd med det nya castet och den nya säsongen överhuvudtaget. Så orginellt. Två tummar upp!


Every breath we drew was Hallelujah


Äntligen fredag. Veckans höjdpunkt. 2 dagars ledighet väntar. De flesta har ju sportlov nästa vecka men min skola har redan haft sitt sportlov. Vi fick det redan vecka 4. Lite trist eftersom det hade varit roligt att träffa lite vänner. Oh well. Idag har jag varit i skolan, hade matteprov. Det gick riktigt bra faktiskt. Eller.. det kändes som det gick bra i alla fall. När jag kom hem vattnade jag blommorna, satte på en tvättmaskin och gluttade på OC. Börjar bli lite smått galen i den serien, hihu. När den började sändas på TV fick jag faktiskt inte kolla på den för mamma för jag var så liten. Hon trodde inte att jag skulle förstå någonting, haha.

Mina föräldrar befinner sig just nu i Alicante. De kommer hem igen på måndag kväll. Så ikväll ska vi köpa hem pizza och bara mysa tror jag. Har ju en hel del avsnitt från olika serier att titta på. Blir en mysig hemmakväll helt enkelt. Skulle egentligen till min kompis pojkväns landställe och festa men det blev inställt. Lite trist.

PS. Hur pretty är inte Rachel Bilson?!

CalculusNu blir det till att plugga matematik resten av kvällen. Underbarare kan det inte bli. Förhoppningsvis är det värt det. Får lyssna på lite bra musik medan jag pluggar. Då går det alltid lättare. Uppdaterar nog mer imorgon!


Explore the worldnew york. thailand. spanien. grekland. miami. london. kalifonien. paris. milano..

take me anywhere.


Tävling på Kimstore.seJag är med och tävlar om denna snygging hos http://kimstore.blogg.se/.

Var med ni också!

Länk till tävlingen: http://kimstore.blogg.se/2011/february/tavling.html#comment


At every occation i'll be ready for the funeral


Det har varit rätt tomt i bloggen den senaste tiden som ni kanske har märkt. Anledningen till det har väl framförallt varit pga att jag inte har haft mycket att skriva om helt enkelt. Det rullar på i skolan och det är inte mycket som förändras där. Veckorna går rätt fort men vintern går otroligt långsamt. Jag vet att vi bor i Sverige, men jag är så sjukt trött på denna vinter nu. Vill ha vår!

För övrigt spelar ett av mina favoritband ikväll på Annexet här i Stockholm. "Band of horses". Jag är dock pank så jag kunde inte gå på konserten, hur mycket jag än ville. Nästa gång ser jag dom! Därmed basta.

Dyker nog upp fler inlägg under veckan. Later!Password

Funderar på att lösenordsskydda bloggen. Uppdaterar ju ändå inte, så känns onödigt att den står tom liksom.

RSS 2.0