Blame it upon a rush of blood to the headVeckorna går så sjukt fort att man knappt själv fattar att det är helg. Vi har fått vårt "sportlov" nu också, eller "vtff" som min skola kallar det för. Har man missat något under terminen så har man en chans att ta igen det. Jag har ett prov under den veckan annars är jag helt ledig. Dessvärre får vi ju inte sportlov när alla andra skolor får det vilket är lite synd. Sen hade vi ju precis jullov också. Oh well. Skönt att vara ledig nu iallafall! Härligt att få sova ut och orka med att gå till skolan i 10 veckor utan lov.SummerKan det inte bara ta och bli sommar nu? Jag är så förbaskat trött på vintern. Jag vet att jag tjatar men jag hatar den verkligen. Hatar, hatar, hatar. Det enda njutbara på vintern är julen, resten kan dra. Man får ju ingen motivation eller inspiration till någonting. Kyla, mörker, snö, is.. usch. Jag räknar ner dagarna till sommarlovet. Sommar. Gah, vad det klingar fint i öronen.

The voice of God


TravelingVet ni vad jag vill sådär mycket att det nästan gör ont? Åka utomlands. Slippa denna förbannande kylan i Sverige och bara få åka iväg ett par veckor till ett varmt land. Jag känner mig inte levande på vintern, vill bara gå i ide. I värmen trivs jag som bäst. Jag vill resa jorden runt. Jag SKA resa jorden runt. Ih. En dag.

 


No inspirationSå.. första inlägget år 2011 och det har gått 8 dagar. Mjo, glest med uppdateringar. Jag ska försöka bättra mig, men har ingenting att skriva om för tillfället. Snart börjar skolan igen så nu ska jag njuta av det sista av lovet. Tänkte sätta igång en film snart eller så sätter jag mig och läser. Återstår att se. Hoppas ni mår bra i alla fall så hörs vi senare.

RSS 2.0