18th birthday


Guess what? Idag fyller jag 18 år! Känns riktigt roligt att äntligen vara myndig. Grattis till mig själv! :D

Celebration


Idag var det födelsedagsfirande för fulla muggar här hemma. Jag fyller ju 18 på måndag, så vi firade lite med släkten idag. Mormor, farmor, kusinen, hennes fästman och deras son (Söta jädra varelse! <3), faster och hennes pojkvän var här. Vi åt tapas/småplock som var otroligt gott och till efterrätt blev det marängsviss, hur gott som helst! Sen måste nog mitt kusinbarn vara den sötaste ungen i världen. Alltså, gah! Han dansar till musiken, drar upp tröjan och visar sin söta mage och skrattar världens gulligaste skratt osv osv osv. Världens sötaste, for sure. Han är 1 år och 4 månader nu och snart får de deras andra barn, som väntas komma i augusti, spännande! Tusen tack för alla fina presenter, jag är jätteglad! <3

Nu har alla åkt hem och jag har bytt kläder och satt mig här. Tänkte glutta på Brothers & Sisters nu faktiskt. Jag har verkligen fastnat för den serien nu efter Elise (min underbara vän från Norge) skickat den till mig som födelsedagspresent. Hon är så underbar! Uppdaterar nog imorgon igen. Lateeeers.

Whiny little girl

Jag brände mig precis på min plattång så jag fick världens brännmärke som gör så ont att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Jag har noll inspiration för skolarbete som resulterar till att jag gör annat på lektionerna istället för att jobba med uppgifterna. Jag har mensvärk så det skriker om det. Jag har 5 samtal att göra nästa vecka och ett nationellt prov i engelska. Sommarlovet närmar sig och betygen ska snart sättas. Jag är stressad som in i helvete. Jag orkar inte längre..

Något positivt: Jag fyller 18 år om 8 dagar!

Deep inside I hope you feel it too


Jag tror jag är allergisk mot pollen. Min näsa har runnit non-stop sedan jag vaknade i morse. Men det kan också bero på att jag var ute i fredags, när det var ganska kallt, länge, i bara skinnjacka och en kortärmad tröja under. Jag märkte även hur mina ögon rann när jag åkte berg-och-dalbanor på gröna lund, men det kan ha varit på grund av att det blåste. Det är sjukt jobbigt i alla fall. Jag har även märkt hur trött jag har varit de senaste dygnen. Igår orkade jag knappt göra någonting och enkla saker, som att platta håret, var otroligt jobbigt bara det. Låt oss bara hoppas på att detta är en vanlig förkylning och att den försvinner snart. Kollade upp symptomen för pollenallergi och de flesta stämde in väldigt bra. Oh noes.

Anyways, snart är denna helgen över och en ny skolvecka startar. Bleh. Men sommarlovet närmar ju sig i alla fall! Man får se det från den ljusa sidan. Känns bra att det "bara" är ca 6 veckor kvar. Nu ska jag nog sätta igång med lite skolarbete. Har lite grejer att fixa med. Ha en fortsatt trevlig söndag!

RSS 2.0