Happy New Year



Ville bara önska mina fina läsare ett GOTT NYTT ÅR. Hoppas ni får en alldeles awesome nyårsafton. <3


Swift and Lautner break up



Taylor Swift och Taylor Lautner har gjort slut efter 3 månader tillsammans.


FINALLY!  Läs mer här.

the scars of all I'll ever know


Hm.. har egentligen ingenting att blogga om. Men vill hålla er lite uppdaterade ändå. Snart bär det av till IKEA där vi ska kika efter byråer till rummet och lite annat. Hoppas ni har haft en bra tisdag hittills. Later!

 

PS. Fin video or what?! I miss my Brucas.


a heart that hurts is a heart that works.



Uttråkhet resulterar listor. Here we go.

Höger- eller vänsterhänt:
Höger.

Humör just nu: Lagom glad.
Favoritgodis: Choklad, lakrits och surt.

Är det nåt du absolut inte äter: Hm.. köttfärssås. Typ det äckligaste som finns. Och fisk.

Kläder just nu: Not even worth to mention. Nej men en mjukisdress och ett linne under.

Musik just nu: Bright lights- Placebo.

Vad sa du senast: "Hej då, ha så kul." till min syster som skulle möta upp några kompisar.

Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Vet helt ärligt inte.

Fisk eller badkruka: Fisk. Men kan vara badkruka ibland.

Längd och vikt: 1,70 cm. Runt 50 kg.

Hur många kuddar sover du med: Tre.

Favoritväder: Soligt med snö på marken. Iiih.

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Mat, min syster och ipoden.

Spelar du nåt instrument: Nej.

Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska.

Sparare eller slösare: Det beror på. Men oftast slösare.

Vem är viktigast för dig: Vilka? Min familj och vänner. Höhö.

Bästa film: Ever? Titanic. Epicness.

Tror du på liv på andra planeter: Ja, det gör jag faktiskt.
Kommer du ihåg din första kärlek: Absolut.

Älskar du henne/honom fortfarande: Nej.

Har du några homosexuella vänner: Nope.

Tror du på mirakel: Ja.

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Nja. Jag hoppas det.

Ser du dig själv som tolerant mot andra: I think so.

Ser du på kärleken som ett misstag: Nej, verkligen inte.

Hur många barn vill du ha: Dos. Översättning: Två.

Bio eller promenad: Bio. Men promenad kan vara mysigt det också. Speciellt längs en strand.

Är du kittlig: Eh.. ja.

Snarkar du? Nej, det tror jag inte. Min syster har inte påpekat det i alla fall.

Stjärntecken? Tvilling.

Rädd för insekter? Vissa.

Äckligaste insekten: Spindlar. Eller långben.

Största svaghet: Har svårt att ta kritik från andra.

Det här är jag bra på: Jag hatar den där frågan. Just för att jag aldrig kommer på något. Men hm, jag är bra på att acceptera människor som dom är. Jag brukar inte ha fördomar mot folk jag inte känner.

Bästa bok? New Moon och Eclipse.

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att kunna göra sig själv osynlig.

Vad vill du jobba som? Jag vet inte.

Chips, morötter eller godis? Godis.

Pizza eller hamburgare? Pizza.

Skriver du dagbok? Nej. Jag brukade, men slutade för något år sedan.

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Jag har faktiskt inte ens hål i öronen *Awkward moment* så det vill jag ha. Dessutom skulle jag vilja pierca näsan. Och tatueringar blir det säkert någongång i framtiden. Jag hoppas det i alla fall.

Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Välstädat. Vem svarar "stökigt" liksom?

Gungar du på stolen? You know it.

Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej, nej, nej! Fy farao! Jag dör hellre. Jag tål inte höga höjder, men det hade säkert varit en upplevelse.

Vilken hand håller du gaffeln i? Höger.

Hur många syskon har du? En storasyster och en storebror.

Vad är du mest rädd för? Höga höjder.

Är du rädd för blod? Rädd och rädd.. det är obehagligt, that's all.

Saltar du på maten? Ibland.

Gillar du att sjunga? Absolut. Men bra låter det ju verkligen inte.

Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Estet, för jag älskar att teckna och måla.

Anser du att du är stark? Ja, jag kan lyfta två elefanter samtidigt. Vill du se? Haha. Nej men jag anser inte mig själv som "stark".

Brukar du sola? På somrarna? Ja.

Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten.

Röker du? Big no-no. Skulle aldrig falla mig in att ens röra en cancerpinne.

Snusar du? Snusläpp? Verkligen inte.

Kaffe, te eller inget? Te.

Har du en besatthet? Ja, att sitta vid min dator. I'm such a geek.

break my heart, i expect you to, so why haven't you?


Här var det ingen vidare bra uppdatering inte. Jag har inte haft någonting att skriva helt enkelt. De senaste dagarna har varit en riktigt plåga och jag orkar helst inte skriva om det. Som pricken över i:et har jag åkt på en förkylning. Kommer sådär lagom fint på jullovet och allt. Men enough about that.

Min dator blir bara sämre och sämre. Jag tror helt ärligt att den kommer krascha snart om jag inte gör något åt det. Det vill säga - lämna in den, så den kan repareras. Men det kommer betyda att jag kommer behöva vara utan min dator i flera veckor typ. Det vore ju för hemskt ju. Hah. I värsta fall får jag spara ihop till en ny dator. Bleh. Varför ska alla mina grejer alltid gå sönder tillslut? Gah.

Där finner ni även en orsak till varför jag inte laddat upp videos på evigheter nu. Jag kan alltså inte spara de med tanke på att min dator stänger av sig själv stup i kvarten. Fläkten har gått sönder och bränner sakta upp fibrer eller whatsoever i datorn, vilket kommer resultera till att den går sönder. Detta uppstår om man sitter med datorn i sängen och har en kudde under den.


Dagens låt:
Unusual you - Britney Spears.


lovely christmas eve



Min jul har varit alldeles underbar faktiskt. Vi var hemma hos mina kusiner i år som sagt. Sammanlagt var vi runt 12 personer skulle jag tro. När vi kom dit rullade Kalle Anka på tv:n och vi satte oss och tittade på det med lite glögg och godsaker. Efter kalle var det dags för ljuvlig julmat. Oh well, det var verkligen L-J-U-V-L-I-G-T. Trust me. Ett av det bästa med julen är faktiskt just maten tycker jag. Alla goda rätter man kan välja mellan och plocka ihop en tallrik med just sina egna favoriter. Ja, det var verkligen gott. Sen var det dags för julklappar. Fick precis det jag hade önskat mig vilket gjorde mig riktigt glad. Hm, jag hade inte önskat mig så mycket saker, men det räckte för mig. Tycker nästan det är roligare att få en massa pengar man kan spendera på mellandagsrean istället.

Men jag fick i alla fall lite filmer. Harry Potter och halvblodsprinsen och The Proposal. Fick även hela första säsongen av True Blood. (Ja, jag orkade inte sitta uppe länge på onsdagskvällarna för att titta på serien så jag bestämde mig för att sluta. Nu kan jag titta precis när jag vill istället.) Sen fick jag även The Host (Genom dina ögon). Har velat läsa den hur länge som helst nu och nu, nu kan jag det. Fick även en hel del pengar och lite smått och gott. Jag är verkligen helnöjd.

Min syster fick Gossip Girl säsong 2, så igår satt vi uppe och tittade på 2 avsnitt av serien. Wonderful. Vi såg även på The Proposal och den var verkligen hur söt och rolig som helst. Ryan Reynolds är även eye-candy on high level. Tror inte det finns någon som inte instämmer när jag säger så.

Ja, en finfin jul och ett väldigt långt inlägg. Hoppas ni orkade ta er igenom hela. God fortsättning, allihopa!

Sex and the City 2 trailer


Ihhhhw! En till film jag skulle velat klämma in i inlägget med filmer som jag vill se år 2010. Gah, trailern till Sex and the City 2 har kommit ut och den ser alldeles alldeles fantastisk ut. Owh, jag längtar ihjäl mig!


merry x-mas everyone


Imorgon är det.. JULAFTON. Surprise, surprise. Julkänslorna ligger verkligen på 0 just nu. När man var liten var alltid julafton något man såg fram emot månader innan men nu för tiden är det inte riktigt så. Visst, det är fortfarande en väldigt mysig högtid som ska uppskattas, men jag är inte lika hypad som jag var när jag var liten. Det ska bli roligt imorgon i alla fall. Familjen åker över till kusinerna där även mormor kommer vara. Vi kommer nog sammanlagt vara ca 12-13 personer. När det är julafton gäller det att vara samlade. Jag ser fram emot den goda maten, de fina klapparna och att umgås med min underbara släkt. Det värsta med att inte fira jul hemma är nog att man inte kommer ha rester från julmaten kvar i kylen dagen efter. Hah. Det är ju så gott.

Med tanke på att jag förmodligen inte kommer blogga imorgon så vill jag önska mina älskade läsare en fin jul, med god mat, mysigt sällskap och underbara julklappar. God jul allihopa! <3

when you feel so tired but you can't sleep



Jag är så trött. Utan att behöva göra något ansträngande känner jag mig utmattad. Weirdo. Kanske är på grund av alla stressiga julklappsinköpen man behövt göra de senaste dagarna. Imorgon är det dags igen. Jag ska köpa 2 stycken dagen för dagen med stort D. Då gäller det verkligen att hitta allt man söker. Vet på ett ungefär vad jag ska köpa i alla fall. Då känns det ju lite bättre. Ser dock inte fram emot att trängas i centrum imorgon. Alla kommer vara helt hysteriska och de flesta varorna är nog rätt utplockade.

Jag håller just nu på att ladda ner en bättre version av New Moon. Jag avskyr kvalitén på min nuvarande och behöver något finare att vila ögonen på. Det jobbiga är att det tar sån tid. Iiiiek. Men nu tänkte jag nog krypa ner i sängen med varm o'boy och Gossip Girl säsong 1. Later!

2010's going to be a good year for movies



Några filmer jag verkligen längtar efter att få se. Alla dessa kommer ut år 2010. Sen ser jag givetvis fram emot Eclipse och Harry Potter. Finns dock inga trailers att lägga in ännu.

 


somewhere in heaven

 

Brittany Murphy har avlidit. 32 år gammal. Det är så svårt att förstå. Så obehagligt att smälta. Hon drabbades av hjärtstillestånd och avled i morse. Ständigt försvinner kändisar, en efter en. Det är så tragiskt. Brittany var en sån begåvad och fantastisk skådespelerska och så händer detta? Åh.

May she rest in peace.

december 20th


Fjärde advent. Tiden har gått så himla fort. Idag har jag handlat lite julklappar. Blev inte riktigt klar, men ska åka iväg någon gång nästa vecka och fixa klart resten. Det börjar bli ont om tid nu. Och jag ska alltid vara ute i sista minuten. Men har inte riktigt haft tid förrän nu, så det fick bli som det blev. Har haft en väldigt dålig uppdatering de senaste dagarna, men jag har helt enkelt inte haft något att komma med. Tycker det är onödigt att lägga in en massa inlägg bara för ATT liksom. Jag bloggar hellre när jag verkligen har något att skriva. Även fast jag inte hade det nu, så kändes det som de var dags att visa att jag lever i alla fall. För det gör jag. Hah. Har dock inte så mycket att skriva.

Nu ska jag fixa klart lite delar till en video jag jobbar ihop med typ 8 andra svenskar. Later!

Dagens låt: Meet me halfway - Black Eyed Peas.

"stay with me forever"


- Kwop kilawtley
stay with me forever

"when i'm with jake, it's like it's almost healed"


Jag kom hem för sisådär 1 timme sen efter att ha varit på stan med en kompis. Jag skulle titta på lite julklappar och hittade bara en, så imorgon måste jag åka och handla igen. Det var helt galet mycket folk. Trodde jag skulle dö där ett tag, men är det snart jul så är det. Vi blev lite trötta på folkmassan så vi bestämde oss för att titta på bio istället. Det blev *trumvirvel* New Moon. 3:e gången gillt, eller hur? Åh, den var precis lika fantastisk som alltid! Och jag blev så lycklig när, trots att biosalongen bestod till 90% av småglin, nästan ingen skrek. Taylor fick till och med nästan ta av sig tröjan ifred. Wohoooo.

Jullov nu äntligen! Känns så himla gött. 3 veckor utan skola.. talk about paradise. Har dock en hel del att fixa innan skolan startar igen. Måste göra klart lite uppgifter som ska in efter jul bland annat.

they'll be the king of hearts, and you're the queen of spades



Snö, snö, snö. Det är alldeles kritvitt utanför fönstret och snön fortsätter falla. När jag var ute förut så blåste det som tusan också. Not very fun at all. Jag hade dessutom min relativt tunna kappa på mig, så det blev aningen kallt. Det är problem med tågen nu också pga. snökaoset, så det är ingen idé att åka tillbaka till skolan. Vi hade idrott förut. Idrottshallen ligger ganska långt ifrån skolan och efter den lektionen hade vi håltimme i 3,5 timme så det var därför jag åkte hem. Jag missar ändå ingenting speciellt. Lektionerna är i princip meningslösa och vi har liksom ingenting att göra. Jag kan lika gärna jobba klart med mina uppgifter hemma istället.

Imorgon har vi julavslutning. Två tummar upp på det. Efter skolan ska jag nog åka och handla lite christmas gifts. Jag ligger efter så himla mycket med mina julklappsinköp så jag har nog inget val. Även om det kommer vara kaos både i folkmängd på stan inklusive snöoväder. Ska sitta och klura ut lite vad jag ska köpa till alla först bara. Jag måste även handla lite nödvändigheter till mig själv.

Alltså.. jag kommer inte på något att önska mig i julklapp typ. Julafton är ju om en vecka! Allt jag har lyckats klura ut är Harry Potter och halvblodsprinsen och sen stod det helt still i huvudet. Jag vet inte om det är värt att önska sig Skins-boxen med tanke på att det inte finns någon subtitle. Men jag får se. Någon som har något bra tips? Jag har paniiiiiiik. Det skulle vara guldvärt om ni kom med lite tips.

Dagens låt: All the right moves - One Republic.

worthless words



Gäsp. Jag sitter och skriver på min samhällsanalys, men det går trögt. Så sjukt trögt. Jag är så himla trött och utmattad. Vill bara sova. Men jag måste kämpa vidare. Jag är i princip klar, ska bara finslipa lite och sedan skicka in den till min lärare. Den ska in senast 23:59 ikväll. Sen måste jag börja på min idrottsuppgift. Som om jag inte redan hade nog med uppgifter! Bleh. Men den såg ganska lätt ut så det blir nog inga problem. Skönt att den här veckan snart är slut i alla fall. Men jag hatar faktumet med att lärarna alltid ska lägga alla prov och inlämningar innan lovet. Well.. det blir en väldig lättnad när allt är över och vi får jullov. Då inser man att det var värt allt slit. I hope. Ugh. Trött, trött, trött. But i've to say, man blir faktiskt lite piggare när man ser Cory's leende. Gah. Sötbulle. Jag älskar min design.

.. vilket meningslöst inlägg.

that girl's a genius



Oh my god.


Ser ni min nya design? I bet so. Herregud vad fin den är! Emma lyckas överraska mig lika mycket varje gång. Hon skulle kunna göra en design med kalkoner och den skulle bli minst lika fin ändå. Eller.. nästan då. En naturbegåvning är vad hon är! Hah. Jag kan inte sluta titta på den. Seriöst. Mitt hjärta bultar non stop. Åh, Cory. Åh, julkänslor. Mitt på prick vad jag hade föreställt mig. Jag föreslog bilderna och Emma knåpade ihop designen till mig. Att se Corys fina leende varje gång man klickar in på sin egna blogg är inte helt fel. Åhwe, så himla fin! Verkligen. Allt är så perfekt.

Den piffade verkligen upp bloggen, eller hur? No offence, den andra var väldigt fin den också. Att se snön falla även här gör mig så glad. GUD! Tack, tack, tack, tack, TACK sweetie! Jag får inte ens ner i ord hur mycket jag gillar den, men hoppas du förstår. Jag är så himla tacksam. Nu längtar jag tredubblat till julafton. Den ger verkligen en speciell jul-feeling och det är underbart. Ihw. Nu kommer jag sitta och le för mig själv varje gång jag kikar in här. JAG ÄR SÅ GLAD! Helt fantastisk.

Behöver jag ens nämna hur mycket jag älskar bilderna och Cory? Han är universums sötaste människa typ, med världens finaste leende. Puss på honom. Jag är så kär i bilderna. Haha.. besatt much? Nej då. Dessutom stämmer texten in så bra. Han skulle vara världens bästa julklapp.

Och du Emma, jag skulle offra mitt vänstra öra för din talang. HAH. Du och PS alltså.. gah.

you're all i want, you're all i need


Puh, nu är jag äntligen klar med min engelska bokrecension. Jag skrev om Eclipse eftersom jag låg och läste den nästan hela tiden då jag var sjuk. Den gick på nästan 5 sidor (handskrivna). Helt galet! Men det var så himla mycket man skulle få med. Tror jag fick med allt nu bara. Hoppas. Så det känns skönt att den är klar nu. Nu är det bara uppsatsen som ligger och tynger mig. Men jag är halvägs klar så jag gör nog färdigt den imorgon. Är så galet trött i fingrarna nu, haha.

Nu tänkte jag hämta en mandarin och glutta på Mysteriet På Greveholm. Later!

walking in a winter wonderland

 

Jag ber om ursäkt för jag har varit så "off" på senaste tiden. Har inte haft något vettigt att blogga om, that's why. Har en hel del att plugga den här veckan så det kommer inte bli mycket till bloggning. Tyvärr. Imorgon måste jag lämna in en bokrecension i engelska och på onsdag måste jag lämna in en samhälls-uppsats. Sen på fredag får jag äntligen de efterlängtade jullovet. Förhoppningsvis kommer jag blogga mer då.

 

Nu har jag sett klart säsong 1 av Glee. Det tog mig ett par ynkla dagar. Oh well, jag såg 6 avsnitt förra helgen och 7 den här. Man blev så sjukt beroende. Helt underbar serie! Synd bara att vi måste vänta enda till April 2010 för säsong 2.  Liksom, WHAT?! Bleh. Får försöka sysselsätta mig med annat så länge helt enkelt. Skins börjar ju igen i Januari i alla fall. Awesome.

 

För övrigt har det snöat på ordentligt här omkring. Det blir bara vitare och vitare and i love it.

 

Bye!


i was walking in memphis



JAG ÄLSKAR GLEE.
Var bara tvungen att skriva ner det. Det är helt sjukt vad bra den är. Har aldrig fastnat såhär mycket för en serie tidigare tror jag. Jag är helt stuck. Håller på att ladda ner lite fler avsnitt nu och jag kan knappt bärga mig tills jag får se nästa. Jag vet inte hur jag lyckas hålla mig själv vid liv när den här säsongen är över och vi måste vänta till april 2010. Det är en riktig plåga. Åh, Glee är en av de bästa serierna i've ever seen. Trust me.

Just det, Erik vann ju Idol igår. Rätt eller fel? Helt ärligt så brydde jag mig inte så värst mycket om vem som vann. Etta som tvåa, big difference. Med tanke på att alla småtjejer sitter och röstar på Erik så var det väl ganska självklart att han skulle vinna. Visst, han är en väldigt duktig artist men Calle har utvecklats enormt mycket mer. Sen tycker jag att tvåan alltid har lyckats bäst inom branchen. Se bara på Amanda, Darin, Erik (EMD). Well, grattis till Erik i alla fall.

PS. Jag ser det snöar, jag ser det snöar! IHW <3

friday i'm in love



Gud, jag är så trött. Känner mig verkligen helt exhausted. Antagligen på grund av alla dessa tidiga mornar som varit den här veckan. Skönt att vi inte börjar förrens klockan tolv på måndag i alla fall. Har en hel del att plugga nu i helgen och vi planerar även att baka lite. Alltid trevligt. Men nu ska jag strax springa ner och handla pizza och fredagsmys till ikväll. Det är ju idolfinal! Det får man ju inte missa, även om jag är ganska övertygad om vem som tar hem titeln "Vinnare av idol 2009" men det ska ändå bli kul. Jag tror Erik och Calle kommer gå ungefär långt båda två.

Later!

thursday



Jag vet inte vad det är med mig, men jag har ingen lust att blogga längre. Därför är det rätt tomt på inlägg för tillfället. Hoppas motivationen återkommer så fort som möjligt. Imorgon är det fredag aka. wonderful, och vi ska fira Lucia i skolan. Men vi vet inte vart vi ska vara, så det är väl bara att gissa sig fram. Pretty awesome. Sen måste jag ta hem en hel bunt med böcker över helgen så jag kan plugga in lite av det jag missat. Måste räkna matte, arbeta på en uppsats och lite annat smått och ogott.

Såg One tree hill avsnittet förut och det var väl sådär. Det var fint, men ganska tråkigt faktiskt. Men bra att det ordnade sig för vissa i alla fall. Tråkigt bara att Skills och Mouth ska lämna Tree Hill. Clay och Quinn tycker jag är fett tråkiga. Clay förtjänar bättre. Men de kan vara rätt så söta ibland faktiskt, i might add.

Nu ska jag göra mig i ordning för natten. Imorgon väntar skola till 16:00 och IDOLFINAL! Jag är så peppad.
Vem hejar ni på, Erik eller Calle? Tell me.

PS. Cory är sötast ever.

"you carry people. you carry me"

 

Blair: Chuck...
Chuck: My father always thought I was weak, and in the moment that mattered the most I was... I couldn't be there when he... I left right away. I've been pushing myself to prove him wrong, and pushing you away.
Blair: I don't think you ran away because you couldn't handle death. I think it was because you couldn't handle feelings, but you're not like that anymore. You're strong. You carry people. You carry me. You're becoming a man in a way that your father never was. Come. Let's say goodbye.
Chuck: Thank you.

 

Typ finaste scenen ever. Jag får så mycket rysningar. Deras kemi går knappt att beskriva. Lätt en av de bästa scenerna med Chuck och Blair. Så himla fint. Åhw.


i follow your lead



Här sitter jag och hostar. Så fort jag går ut/kommer in så börjar den sätta igång hysteriskt. Mindre roligt, ja. Jag har i alla fall varit i skolan idag och likaså igår. Det kändes bra men jag känner mig fortfarande lite krasslig. Jag har missat så sjukt mycket nu när jag varit hemma så länge som jag varit, och fick reda på idag att jag har prov imorgon. Så ja, min eftermiddag + kväll kommer väl till mestadels bestå av tråkigt plugg. Förhoppningsvis är det inte så svårt även fast det är VG-delen.

Håller just nu på och laddar ner senaste Gossip Girl avsnittet. Näst på tur är One tree hill. Jag vet inte om jag kommer hinna se de idag, men annars får det bli imorgon. Har så mycket att göra nu och senare ikväll väntar Desperate Housewives.

Gah, jag känner mig så himla stressad. Kill me, would you?

PS. Videon ovan är min favorit för tillfället. Gud, vad fin den är! Jag gillar faktiskt castet. Har faktiskt själv funderat på att göra en New Moon video till den där låten, men med riktiga castet.

taylor lautner

 

Mitt hjärta skuttar lite extra när nya bilder på denna snygging dyker upp. Jag ska önska mig honom i julklapp.

Taylor, keep your hands off! Swift alltså.


"spöksnohrr?!"

 

Astrid: Vad är det där?

Leif: Det är vår son.

Astrid: Varför har du en kastrull på huvudet?!

Ivar: Jag tänker.

 

HAHA, vissa saker växer man bara inte ifrån helt enkelt. Mysteriet på Greveholm kommer nog leva kvar länge. Det är den bästa julkalendern ever enligt mig. Skrattar lika mycket varje gång jag ser den, haha.


like ships we float through each others life


Hm.. jag tyckte det var dags för en liten uppdatering nu. Inte för att jag har så mycket att komma med, men i alla fall. Min helg har mestadels bestått av att titta på serien Glee. Jag är helt fast i den nu. Fy vad bra! Man mår så himla bra av den. Musiken, skådespelarna osv. Gah, i LOVE it! Ni som inte tittar på det; se det för tusan! Har sett 6 avsnitt hittills, men ska se resten så fort som möjligt. Bästa serien just nu alltså. Så glad att jag äntligen beslutade mig för att ge den en chans.

För övrigt så mår jag betydligt mycket bättre nu. Har fortfarande ont i kroppen och hostar men annars känns det bara bra. Var hemma i 10 dagar så det känns som det är dags att dra sig tillbaka till skolan imorgon. Jag kan inte missa mer nu. Inte innan jul. Jag vill få fina betyg och inte komma efter allt för mycket. No way.

Andra advent idag. Kan inte fatta att det bara är 2,5 veckor kvar till JULAFTON. Jag har inte köpt en endaste julklapp och jag har inte några julkänslor för fem öre. Allt som cirkulerar i mitt huvud är skolan typ. Uäh. Nästa helg ska jag börja julshoppa lite tror jag, det känns som jag har skjutit upp det alldeles för länge nu.

Jag är sugen på att se New Moon också. Tänkte nog bädda ner mig i sängen med en kopp varm choklad/té och njuta av den underbara rullen och glömma för en stund att det är skola imorgon. Alltså.. tanken gör mig illamående.

idol


GAAAAAAH, Erik och Calle till final.

Det kommer bli alldeles alldeles AWESOME! <3


i know something is broken and i'm trying to fix it


Jag får se om jag tar bort bloggen eller inte. Kanske bara behöver en bloggpaus i några dagar för jag har helt tappat inspirationen vilket ni kanske har märkt. Men i alla fall, jag mår bättre idag. Hade feber i morse och mådde illa men nu känns det lite bättre. Ikväll får jag se vad som händer. Antingen ska jag glutta på Idol eller New Moon. Kan inte bestämma mig riktigt,  häh. Men det lutar åt att titta på båda. Har en rätt okej version på datorn som minskar mitt begär efter att få se den igen på bio. Jag vill så gärna, men jag har inte råd just nu.

Nu håller jag på och laddar ner Glee. Jag är så sugen på att se den där serien alla talar om. Den verkar sjukt bra!
Vi får höras senare. Bye!

there's only one way i know to see him




Fy, vilken taskig uppdatering här ser jag. Jag har varken haft tid eller ork för bloggen på grund av mitt mående. Mår fortfarande inte bra, men är på bättringsvägen. Det känns som jag missar så himla mycket i skolan, så jag kommer nog inte få det lätt när jag väl är uppe på benen igen. Har inga böcker hemma heller, så jag kan inte sätta mig ner och plugga om det vore så. Oh crap.

För övrigt har jag gluttat på Sex and the city med mami. Filmen då alltså. Hon hade fått med den i någon tidning så vi satte oss och kollade på den. Den var sjukt mysig och underhållande. Rekommenderar den verkligen! Nu vill jag se nästa film. Hoppas den är minst lika bra! Men det tror jag nog. De där brudarna kan nog aldrig göra en riktigt besviken.

Jag har inte sett senaste avsnitten av Gossip Girl och One Tree Hill ännu, men ska nog göra det så snart som möjligt. Nu ska jag bege mig in till videovärlden ett tag, känner för att pyssla lite. Later!

Skins s1-3

 

JAG VILL HA!!!!


RSS 2.0