another day in prison


Har legat hemma och vilat idag också. Mår fortfarande inte bättre och det börjar bli så sjukt tråkigt att sitta inne och inte göra någon nytta alls. Men i've to admit, det är väldigt skönt också. Jag tror jag har lunginflammation eller något, för jag har problem med andningen nu också.. men låt oss hoppas på det bästa. Om det inte blir bättre inom kort måste jag nog kolla upp det. Annars är det väl någon influensa jag har (ja, kanske till och med svininfluensan!). Oh well.

Jag har läst lite Eclipse också. Började läsa den igår och har kommit ungefär halvägs. God damn, jag hade nästan glömt hur amazing den verkligen är. Nu längtar jag extra mycket tills filmen kommer ut. Team Switzerland always <3

211 dagar kvar.

1:a advent


Jag mår fortfarande inte bra. Hostar som aldrig förr och mitt huvud värker. Dessutom känner jag mig yr i huvudet. Vilken otroligt roligt helg det här har varit. Not. Idag är det första advent, alltså inte så långt kvar till jul. Alltså.. jag har inte en endaste lilla julkänsla i mig och det känns otroligt synd. Jag brukar alltid vara så peppad, men i år är jag faktiskt inte det. Jag antar att man får mer feelings några ynkla dagar innan julafton, då snön förhoppningsvis har dykt upp. Mamma har även satt upp en hel del stjärnor lite här och var. Det är mysigt. Jag är sugen på lussekatter, åh.

Jag sitter här och försöker klura ut en önskelista.. men det är så sjukt svårt. Slutar alltid med att det bara står "pengar" på listan och hur tråkigt är inte det liksom? Well, jag har i alla fall kommit på lite filmer, dvd-boxar och annat smått och gott hittills. New Moon saker bland annat. Mihihi. Har hittat massor av fina prylar som jag bara inte kunde motstå. Gah, ge mig.

Nu ska pappa fixa glögg och jag längtar tills det blir klart. Pepparkakor har vi också. Yummie!

gorgeous

 

Hello beautiful.


in the name of love



Jag gluttade precis på veckans idol. Well, jag måste faktiskt säga att jag tröttnat lite på det. Jag vet inte om det beror på att jag är sjuk eller något, men jag tyckte inte det var speciellt roligt alls. Erik var i alla fall grymt duktig som alltid. Han är den enda som fortfarande amazes me och formodligen den enda anledningen till att jag ens tittar på det.

Kände mig så himla ofräsh förut så jag beslutade mig för att ta en dusch vilken resulterade en hel del ostyrda kliv på grund av att jag är alldeles yr i huvudet. Det var väl en bad idea, i guess. Men skönt var det och jag kände mig en gnutta bättre efteråt. Jag mår fortfarande pyton, men får åtminstone behålla maten i magen nu. Se där, framsteg. Huvudet dunkar och jag känner mig som en levande död. Inside out. Hostar gör jag också. Och nyser.

Nu är det bara att vänta ner minuterna till vi får veta vem som ryker ur Idol ikväll. Jag siktar på Mariette.. eller Calle. Tove och Erik verkar ju vara tittarnas favoriter. Am i right? Tycker dessutom de var bäst ikväll.

you were a problem child, grounded your whole life

 

Jag har piggnat till lite nu. Nu kan jag i alla fall sitta vid datorn utan att huvudet håller på att sprängas. Känner mig fortfarande inte kry, men jag hoppas det blir bättre snart. Har även fått i mig lite mat men hoppas det får stanna i magen den här gången. Låg och läste Eclipse en stund innan jag satte mig här. Jag kommer ihåg det mesta men det kändes ändå fint att läsa den. Plus att jag vill förbereda mig rätt långt innan själva filmen kommer ut (214 dagar, ihw <3)

Men vi får höras lite senare. Later!


that's why

Jag har legat som isolerad i min säng sedan igår morse. Eller sen natten till igår rättare sagt. Vaknade upp med världens migrän och det kändes som om någon tryckte i huvudet på mig. Fick även springa upp flera gånger för att spy. Ja, inte så vidare trevligt. Så fort jag åt något kom det ut lika fort som det kom in, så jag har inte ätit ett riktig måltid på några dagar nu. Orkar egentligen inte sitta och blogga nu, men ville bara att ni skulle veta varför jag inte bloggat som jag brukar. Jag ska försöka tillfriskna snart så bloggen är igång som vanligt igen. Nu måste jag lägga mig i sängen. Bye!

Mitch Hewer

 

Gah, this dude is perfect <3


"i tell you all the time how special you are"


Jag såg ju som sagt New Moon igår, för andra gången. Jag kan fortfarande inte riktigt smälta att jag har sett den. Det känns så overkligt, så fantastiskt. Som vanligt kunde jag inte hindra tårarna från att falla ner längs ansiktet. Det är nästintill helt omöjligt. Man blir så känslosam och varm i hela kroppen. Jag trodde absolut inte att jag skulle vara lika insatt den här gången, men det stämde verkligen inte. Den var minst lika bra som sist! Jag älskar New Moon, jag älskar den så himla mycket.

Nu är det 216 dagar kvar tills Eclipse kommer ut på bio <3

tell me when you hear my silence

L-O-V-E


as we'll walk in fields of gold


Idag startade vår projektvecka i skolan. Vi ska arbeta tillsammans med ett gäng andra ettor som man aldrig träffat tidigare och samarbeta. Själva syftet är att vi ska lära känna lite andra elever från andra klasser än de man är med dagligen. De blir en sån där pinsam tystnad i princip hela tiden, men jag antar att det blir så i början. Det var lite som att börja ettan igen faktiskt, hah.

Vi ska alltså hålla på med det här hela veckan. Idag fick vi lyssna på en föreläsning och så gick vi igenom lite statistik och grejer eftersom de är det vi ska arbeta med. Imorgon startar det mer "på riktigt". Lite nervös är man ju allt.

Imorgon ska jag se New Moon för andra gången. Jag längtar! <3

because it's worth it



My god.. vilken tid det tog att komma hem från stan. Vårat tåg var inställt pga en olyckshändelse som hade skett stationen innan vi skulle hoppa på. Vi fick irra runt hur länge som helst och det tog nog 1,5 timme att bara få komma hem. Väldigt irriterande. Anyways, när vi skulle hämta biljetterna så såg jag världens största planch med New Moon på. Jag trodde jag skulle svimma, helt seriöst. Den var så himla gigantisk och jag ville bara ta hem den, haha. Nu har vi hämtat biljetterna i alla fall. På tisdag it is. Jag kan väl passa på att säga att jag är minst lika sugen på att se den nu som jag var första gången.

Nu tänkte jag och syster glutta på Skins säsong 2. I love it!

for the second time


Åh, det är en sån lycka. Jag ska snart åka iväg och hämta ut biljetterna till New Moon för andra gången. Jag lovar att jag kommer bli minst lika tårögd den här gången. Jag kommer skratta åt Mike's sköna repliker och jag kommer önska att jag var Bella Swan. Med tanke på alla jobbiga småungar som satt bakom mig och kommenterade i princip allt i hela filmen fick jag aldrig den där känslan. De skulle hela tiden påpeka hur snygg Taylor Lautner var, i varenda scen. De skrattade hysteriskt åt varenda liten grej som var en gnutta roligt och de förstörde stämningen. De var inte där på grund av filmen utan på grund av skådespelarna. Tips: Sök upp dom på google, då kan ni kommentera hur mycket ni vill utan att någon störs av det. Det är en film, ingen skönhetstävling for god's sake.

Den här gången hoppas jag att allt lugnat ner sig. Jag bytte biograf och jag flyttade fram det några dagar så jag hoppas hysterin har lagt sig lite. Mitt i veckan tror jag inte lika många ska gå faktiskt. Det känns som om det kommer bli lite bättre nu i alla fall. Jag hoppas verkligen det. Har man väntat ett års tid ska man väl fan få lite lugn och ro? Jag vet att jag klagar, men jag störs något enormt av det. Jag förstår att folk vill skrika, skratta och gråta men jag förstår inte poängen med att göra det så högljutt? Show some respect, would you? Åh.

" i won't ever hurt you, i promise"



Förlåt för denna New Moon-terrorn, men jag får aldrig nog liksom. Jag älskar den något enormt alltså. Har bokat biljetter till ännu en föreställning som visas nu på tisdag 18:20. Jag längtar något oerhört, trots att jag redan har sett den en gång, men den är så värd att ses igen och igen och igen. Åhw <3

a reminder

Jag har fortfarande inte hämtat mig riktigt från filmen igår. Bara tanken på filmen gör mig helt sprallig. Men nu känns det så tomt.. som om allt är över. Det man har väntat på liksom. Nu är det bara att börja räkna ner dagarna till Eclipse ♥ Ska dessutom se New Moon minst 10 gånger på bio innan den slutar gå. Jag MÅSTE. Den var så himla bra att det inte ens går att beskriva med ord. Jag kan inte sätta fingret på hur underbar den var. Så himla fantastisk och så värd att vänta ett år på.


Filmen var lite som en påminnelse varför jag älskar boken så mycket. Varför jag älskar Jacob Black så mycket som jag gör. Han facinerar mig allra mest. Jag har älskat hans karaktär sedan jag började läsa första boken. I andra boken var jag helt säker. Han har verkligen ett hjärta av guld. Ni som inte har sett filmen, vad väntar ni på? Ni kommer garanterat inte bli besvikna.

Kristen, Taylor and Robert at Jimmy Kimmel 20/11



Haha, sötaste intervjun jag har sett på länge. I LOVE IT! <3

 


new moon 2009


Åh herregud. Jag har aldrig i hela mitt liv känt såhär mycket för en film förut. Det är så himla många känslor som svävar över en och det är så svårt att hålla tårarna i styr. Filmen var fullkomligt enastående och jag blev inte besviken överhuvudtaget. Den var till och med bortom mina förväntningar. Helt storslagen! Jag satt och skakade innan filmen började och mitt hjärta pumpade i 180. Jag kände hur en tår rullade ner nästan precis när filmen startade. Jag kände en sådan enorm lycka. Det var som om jag hittade den där gnuttan av hopp. Att få sitta där i biosalongen kändes inte bara magiskt utan även sagolikt. Att få se sin absoluta favoritbok i filmversion var helt offatbart. Det går inte att beskriva. Jag svävade verkligen bland molnen.

Filmen var så äkta rakt igenom. Den kändes så realistisk. Det var så mycket blandade känslor. Skådespelarna gjorde sina roller helt storslaget och jag tror ingen kunde spelat rollen som Jacob lika bra som Taylor. Det var helt fantastiskt att se vilken otrolig talang han har för att bara vara 17 år. Miljön var så obeskrivligt vacker och likaså musiken. Det var verkligen gåshud på hög nivå. Chris Weitz är officiellt min gud. Mannen vet verkligen vad han sysslar med. Effekterna var guldvärda och allt var bara så.. så perfekt. Jag blev verkligen tagen, och levde mig in i filmen.

Jag kommer sova som en liten prinsessa i natt, med världens största leénde. Jag vill bara se den igen, igen och igen. Från djupet av mitt hjärta kan jag säga att det här var en av de finaste filmerna jag någonsin har sett. Den var helt genialisk. ♥

time to prepare


Sådär. Nu ska jag börja fixa mig i ordning inför New Moon. Ska åka om sisådär en timme. JAG ÄR SÅ EXCITED! Kommer hem runt 9-tiden skulle jag tro. Halv 10 kanske. Innan bion tänkte vi äta och handla godis (kanske näsdukar) så vi måste ha tid på oss, hah. Det här kommer nog bli en av de bästa kvällarna jag någonsin upplevt i hela mitt 16-åriga liv. Herre jösses vad jag längtar! Jag är helt säker på att filmen var värd att vänta så pass länge på. Vi hörs när jag kommer hem, fellas! ♥

Robert Pattinson at David Letterman November 18th

 

Ahw, sötaste Robert Pattinson var hos David Letterman den 18 November. Looking gorgeous as always!

 

Så söt när han drar fingrarna genom håret och vem smälter inte när han ler liksom? Ge mig honom. Gah! :|

 

PS. 4 TIMMAR KVAR!!! <3


7 hours left <3


7 TIMMAR KVAR!!!!!!!!! Alltså.. jag dör snart. Allvarligt.

remember me


Att först se Twilight och sen den här underbara trailern gjorde min kväll. O-M-G!


Nu ska jag försöka sova och hoppas på att jag mår bättre imorgon. God natt.


i know i'm gonna fall down



Åh, det svider i hela själen. Jag bryter samman. För det första mår jag pyton och för det andra så kan jag inte sluta tänka på New Moon när jag ska tänka på matte. Jag har försökt hur länge som helst att förstå alla olika begrepp i boken men det är omöjligt. Att det känns som mitt huvud ska sprängas samtidigt är nog pricken över i:et. Som om det inte kan bli värre än såhär liksom. Jag är inte ens lycklig dagen innan New Moon. Det känns väldigt tragiskt faktiskt.

Är det inte så himla typiskt att man ska bli sjuk dagen innan THE day liksom? Oh, snap.

Sophia Bush

Vackra Sophia Bush befann sig på Cinema Society Screening Of "The Private Lives Of Pippa Lee" den 18:e november. Till sällskap hade hon Austin Nichols och Kevin Zegers. Det verkligen strålar om Sophia på bilderna. Hennes outfit var inte den finaste kanske, men allt klär en skönhet. Älskar håret!


warming up with a piece of twilight


Ikväll värms det upp med ljuvliga Twilight. Jag är faktiskt väldigt trött på den filmen men det känns vettigt att se den innan jag sätter mig framför New Moon (IIIIHW <3) imorgon. Dessutom var det alldeles för längesen jag såg den sist. Typ maj eller något.

 

För övrigt mår jag inte direkt bättre. Det går mot rätt håll men jag känner mig helt död i hela kroppen. Mitt huvud är ovanligt tungt och jag ser nästan dubbelt pga att jag är så yr. Men jag ska försöka krya på mig så jag kan göra provet imorgon. Feels kinda important. Åh imorgon är det älskade New Moon, jag kommer seriöst dö. Eller.. skita på mig totalt i allafall. Okej, too much information. Ingen i hela världen kan förstå hur mycket jag ser fram emot det här ögonblicket alltså. Jag har längtat sedan november 2008 och imorgon smäller det. OH-MY. Jag kommer förmodligen sväva bland molnen imorgon (Haha, i'm such a dork). Det kommer bli perfekt. Jag känner det.

 

Hm.. vilka ska se filmen imorgon? Spill it.


and breathe me


Jag fryser, mitt huvud dunkar och snurrar. Jag stannade hemma från skolan idag. Kände redan när jag vaknade att jag inte var frisk nog. Ska nog lägga mig under en filt med en kopp te och titta på One tree hill eller Gossip Girl. Speaking of.. jag vill verkligen ha säsong 2 av den serien. Ska lätt önskas i julklapp! Måste även plugga lite matte eftersom jag har prov imorgon. Hoppas jag känner mig bra nog att göra det imorgon, men i värsta fall får jag åka hem när jag gjort provet eller något. Det ligger ju på första timmen så. Men jag MÅSTE piggna till för imorgon ska jag på bio. 18:30, ihw <3

NEW MOON IMORGON! Nej, jag kan inte fatta det själv och känslan.. den är obeskrivlig.

Dagens låt: Breathe me - Sia.

never fall away


Fy, jag har fått världens huvudvärk. Har visserligen haft det sedan jag var i skolan, men nu är den nästan värre. Har inte kunnat koncentrera mig at all och jag har liksom känt mig borta. Som att jag var där men ändå inte. Hoppas inte att jag börjar bli sjuk bara, för jag vägrar missa premiären på fredag, och matteprovet såklart. Borde egentligen inte sitta vid datorn nu eftersom jag har så mycket plugg att utföra men jag orkar inte. Ska försöka igen lite senare. Tänkte även se nya avsnitten av Gossip Girl och One tree hill ikväll. Två tummar upp för det!

Ni anar inte hur mycket mitt hjärta vill spricka just nu. En riktig plåga att behöva vänta i yttligare två dagar för att se premiären av en troligtvis helt underbar film. Jag kikade lite vad "storbloggarna" tyckte och Kenza blev tydligen besviken och Blondinbella verkade gilla den. Tror inte man ska ha så höga förväntningar, för filmer lever oftast inte upp till dom. Dessutom så blir en filmversion av en bok aldrig bättre. Man skapar sin egna bild i huvudet och sen när man får se allt annorlunda på duken.. så blir man helt enkelt lite besviken. Men jag tror inte jag kommer bli besviken. Alltså.. även om den är "dålig" så kommer jag aldrig kunna se den som det. Jag har redan bestämt mig för att älska den, haha. Jag ska försöka att inte tänka på filmen allt för mycket för jag måste verkligen koncentrera mig på skolarbetet och sen får det komma som en liten "JUST DET!" på fredag. Jag vill inte misslyckas med provet. Big no no.

Men måste bege mig in i matteboken nu.. suck. Later!

you're always on my mind



Åh jag kan inte förstå att det bara är 3 dagar kvar tills jag ska se New Moon. Jag minns när det var 150 dagar liksom.. how wicked isn't that? Det kommer bli en helt magisk kväll. Owh <3 Jag är bara så arg på alla dessa storbloggare som får går på premiären redan ikväll. Det är inte rättvist! Åhhh...

Såg precis en intervju med Kristen Stewart och när de la in ett klipp från New Moon fick jag gåshud över hela kroppen och efteråt började jag böla, haha. Undra hur jag kommer vara under själva filmen i så fall.. ehm, let's not go there. För övrigt så var det en helt hysteriskt bra intervju med Kristen. Hon var så cool och vågade "släppa loss". Så söt när hon rörde Conan's hår, hah.

Nej, nu ska jag plugga inför matteprovet som vi har på fredag (bästa dagen att ha prov på liksom?!) sen har jag även lite samhällskunskap och svenska jag måste göra. Det är så svårt att koncentrera sig på skolarbetet för allt som dyker upp i mina tankar är New Moon.

Later!

what a feeling in my soul








4 dagar. 4 ynkla dagar kvar! Det är helt offatbart. Jag kan inte ens andas normalt längre, är helt skakig i hela kroppen. Känslan som befinner sig inom mig går inte att beskriva med ord. ÅHHH!!!

the perfect night


Ska bädda ner mig med en kopp varm choklad och glutta på bästa Supernatural nu.
En perfekt söndagskväll! ♥

(Jensen @ 0:08.. jag DÖR!)

sometimes i think i was born backwards


Ibland känns allt så jävla fel. Hur mycket man än försöker, hur mycket man än kämpar, så blir det aldrig bättre. Det där hålet inom en växer sig större för varje dag och allt känns bara allt mer hopplöst. Men det är som jag har fastnat i något, i något som jag aldrig kommer lyckas dra mig upp ifrån igen. Det känns så meningslöst. Som om livet inte har någon mening längre, och hur tragiskt är inte det? Jag vill inte känns såhär. Jag vill känna mig värdig. Jag vill känna att jag klarar mig ur från det här helvetet som långsamt gnager upp mig inifrån. Jag vill vara lycklig. Jag vill kunna skratta helt utan anledning. Kunna le utan att behöva trycka upp mungiporna med tvång.

Jag kanske skulle behöva prata med någon. Någon som förstår. Någon som inte skrattar åt ens problem utan någon som ser mig för den jag är. Någon som kan vägleda mig, och få mig att känna mig bättre. Den sorgliga delen är att inga psykologer, inget BUP, ingen förälder - inte en enda människa kan förstå vad jag går igenom. Ingen kan förmodligen någonsin få mig att ändra syn på livet. Det känns som det är för sent. För sent för att göra något åt det.

Too scared to talk, too scared to try
Too scared to know the reasons why
And all my friends say bye bye
And I can't put the needle in.

5 days to go


5 dagar <3 Känslan går inte att beskriva med ord. Jag längtar något fruktansvärt!


the beauties are engaged


Jag läste för ett tag sedan att Danneel Harris och Jensen Ackles förlovat sig efter de har dejtat i ca 3 år. Klart det svider lite i hjärtat men samtidigt tycker jag de är ett så otroligt fint par. De passar verkligen ihop. Jag är glad för deras skull.


Gravity of love


Wonderful video.


'cause i adore you


Owh Eddie.. my beloved Eddie. Min favorit i början, men som på senare tid gjort mig lite besviken. Jag har saknat den där gnistan han brukade föra med sig. Tråkigt att inte se honom mer i programmet men tror han kommer gå långt ändå. Det var väl hans tur nu. Nästa vecka siktar jag på att Reza eller Mariette åker ut. Nu ska jag gå och grina lite. I'll miss you, Eddie.

Jag tycker Calle, Erik och Tove (mina favoriter) gjorde bäst ifrån sig ikväll. Mariette var också väldigt duktig. Måste säga att Reza sabbade "Halo" med hennes dåliga uttal. "Hello, hello, hellooo" liksom WTF?! och ja, jag vet att hon inte är svensk så det är extra svårt för henne men ändå. Min pappa blev helt galen när han fick höra kritiken hon fick av juryn. Haha, han är en riktig sucker för Reza och ska alltid säga hur bra hon är. Sen skadade det inte heller att Calle och Mariette sjöng "Someone new".. jag bara ÄLSKAR den låten. Dessutom var Calle + Bad day a perfect fit.

Vem tycker ni var bäst ikväll?

History repeating


Åh, så himla skönt med fredag. Blir alltid så lycklig av tanken. Jag har precis laddat ner senaste avsnittet av The Vampire Diaries som väntar på mig tills jag kommer hem. Laddar alltid hem det innan jag åker till skolan. Dels för att det går fortare på morgonen (bredbandet är inte lika upptaget) och för att jag vill ha något att verkligen se fram emot när jag är i skolan. Jag längtar sjukt mycket <3 Btw, ni som tittar - är ni på Team Damon eller Team Stefan? Hah.

Ska även se Idol ikväll också (well, duh!) det är ett måste för mig. Ska bli ruggigt spännande med duetter och allt kul! Ska åka om ca 45 minuter nu.. har så mycket tid på mig på morgonen vilket jag älskar trots att jag är väldigt trött. Men jag hatar att stressa så.

Vi hörs när jag kommer hem. Bye!

Taylor, Kristen and Robert

Åhå, vad fina dom är. Kolla Taylor.. such eyecandy.


8 dagar kvar nu. OH-MY-GOD!


i'll wrap you in my arms


(Aw, Dean är så söt att jag får ont i tänderna. Haha! Titta själva.)

 

För övrigt har det varit världens skitdag idag. Jag vill inte ens prata om det. Alla kan väl inte ha bra dagar jämt antar jag. Hoppas min lycka vänder till imorgon, tyvärr återkommer den nog på fredag med tanke på att det är fredag den 13:e.


Speaking of nothing.. jag vet inte om jag ska ta vaccinet mot svininfluensan eller inte. Ska ni ta sprutan? Jag har hört så mycket negativa saker om den så det känns inte sådär superlockande. Dessutom vill jag inte ha hajfett eller vad det nu var i min kropp. Euw.. men jag dör nog inte hellre.

 

Tröstkram till sötaste Maria som tyvärr inte vann biljetterna till New Moon premiären i L.A, trots hennes fantatiska lilla video <3


I got soul but i'm not a soldier


Har inte bloggat de senaste dagarna för lite olika skäl. Jag ber om ursäkt, men det är min blogg så jag bestämmer ju självklart när jag vill uppdatera mig. Ska försöka bli bättre snart.

Jag har inte så mycket nytt att berätta direkt. Allt rullar på som vanligt och jag har lite läxor och sånt att utföra. Annars väntar underbara serier ikväll såsom Desperate Housewives, One Tree Hill och Gossip Girl. Yep, kinda awesome i've to say. Nu är jag bara så trött.. fick världens huvudvärk i skolan (Ni vet sån där som aldrig slutar dunka?). Ville bara åka hem och vila.

Har kikat in idolernas bloggar också. Inte mycket nytt där inte men det är alltid roande att kika in där. På fredag kör de ett nummer var för sig och sen duetter. Erik/Tove, Calle/Mariette och Eddie/Reza. I like it. Men tyvärr tror jag nog att det är Eddie's tur att säga farväl nästa gång faktiskt. Jag hoppas på Mariette. Mucho idol-snack det blev nu då.

Nu är det bara 10 dagar kvar till New Moon. Kan ni fatta det.. 10 DAGAR? Jag kan inte. Det är inte ens två veckor! Tänkte börja läsa andra boken snart igen också så ma kommer lite i stämning. Min favoritbok så det blir nog inga problem att bara läsa ut den på några dagar. Åhw.

The fathers day

Idag den 8/11 är det ju farsdag. Min pappa har jobbat hela dagen så har inte kunnat gratta honom, men nu kom han hem och vi har köpt en present till honom. Jag hoppas han gillar den. Min pappa betyder enormt mycket för mig. Han har alltid funnits där för mig och jag älskar honom så mycket.


Har ni grattat eran pappa idag?


you cross my mind


Fy, fy och åter fy. Ingenting vill fungera för mig. Jag antar att gud har utsett mig till sitt hatobjekt. Har försökt ladda ner ett The Vampire Diaries avsnitt sen igår och det funkar fortfarande inte. Jo, det laddar men det går otroligt segt. Dessutom har min dator bestämt sig för att stänga av sig själv var 10:e minut. Like it could get any worse. Jag vet, ni tycker väl jag överreagerar.. "det är ju bara en serie" och blah blah blah. Men det är jobbigt. Speciellt när man inte har mycket energi kvar och har slösat halva helgen på att försöka fixa ETT jävla avsnitt. Ursäkta men jag blir så förbannad. Jag vill bara så gärna se avsnittet, är det för mycket begärt? Haha, jag låter helt besatt men vad ska jag göra. Åh, jag vill bara lägga mig under en sten.. 

Ska sova snart. Behöver verkligen sömn, är så irriterad att det skriker om det. Och nej, detta handlar inte bara om avsnittet så oroa er inte. Hade nog behövt some serious help otherwise. God natt på er!

Kellan, Ashley, Nikki and Jackson in Glamour Magazine


Ett par supersöta bilder och en intervju med Kellan, Ashley, Nikki och Jackson. Hur söta är inte Ashley och Jackson på en skala? My god.. de skulle bli det finaste paret ever. Visst?


Leighton Meester in Glamour (December 2009)



I'm in love. Leighton's senaste photoshoot är helt stunning. Titta bara. Fanns en hel intervju också men struntar i att lägga in den. Ni kan checka själva om ni vill (Klick, klick, klick, klick).

Vilken gillar ni bäst?

tik tok on the clock



Drop dead gorgeous. Och folk påstår att Rob är ful.. Min fråga: Har du ens ögon?

My personal sun


Jag hämtade ut mina biljetter idag och ni fattar inte hur uppspelt jag var alltså. Ihw!

Nu ligger de små rosa lapparna bredvid mig och varje gång jag läser den där feta texten "New Moon" ryser jag till i hela kroppen. Alltså.. ni förstår inte vilken känsla det är! Jag minns när det var 250 dagar kvar och min hjärna kan fortfarande inte förstå att det bara är 15 dagar kvar. Det kallar jag lycka. Åh, så mycket känslor. Jag spricker snart. 2 veckor.. FATTAR NI? 2 veckor... O-M-G! Jag är taggad till tusen nu alltså. Happiness. Jag vill bara skrika. AAAAMAZING!


the way you make me feel


Jag får inte nog av alla dessa snygg-bilder på Robert Pattinson. Han har verkligen något unikt den där mannen. Dessutom får första bilder mig att smälta genom hela jordytan. He's perfection.


a night you will never forget


2 biljetter till New Moon 20/11 - CHECK!

Jag får gåshud längs hela ryggraden. OME.

just another perfect face



My god.. jag hade missat de typ finaste bilderna från photoshooten. Thank god I found those. Svartvita bilder är så sjukligt vackert att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Det skadade ju inte att de var på perfekta Mr Pattinson heller. Hur fin är inte första bilden? Holy crap.


PS.
Ja, en av bilderna fick komma tillbaka. Den var tusen gånger finare i större format. Mitt fina word-kollage gjorde inte bilden rättvis. Robert är så himla vacker.


Hello beautiful


Someone's looking good. Kolla smilet på andra bilden. I'm in awww.
(Klicka på bilden för att se bilderna i finare kvalité.)


17 dagar kvar till New Moon. Kan ni fatta det?! Jag minns när det var runt 50 dagar.


they'll keep us apart they wont stop breaking us down


First of all, tack för era kommentarer. Det värmer verkligen att läsa ska ni veta <3 Det känns lite bättre nu faktiskt, men det där svarta hålet jag har inom mig kommer nog aldrig försvinna. De har blivit en del av mig och det är något jag får leva med helt enkelt.

Jag har varit i skolan idag, vi hade näringslivsdag vilket betyder att vi forskar om ett yrke inom det estetiska, intervjuar och redovisar. It went well, thank god. Efter det hade jag utvecklingssamtal. Pretty scary, indeed. Men det gick superbra. Jag ligger mycket bra till i alla ämnen. Gick på ca 15 minuter så det var ingen direkt plåga. Det var nog värre att sitta och vänta en timme i skolan innnan samtalet började. Gah, jag trodde jag skulle dö. Min ipod var urladdad och jag hade ingen bok. Satt och skissade lite och fyllde i min kalender tills mami kom. Efter det tog vi varsin latte och fikabröd. Underbart i det kalla vädret.

Ikväll väntar 3 undebara serier. Gossip Girl, One Tree Hill och Desperate Housewives. Nedladdade och klara. Men DH visas ju på TV ikväll klockan 21:00. Gotta love thuesdays. Åh, jag blev sugen på att se Supernatural också. Antar att tisdagar är serie-dagen.

PS. Jag kunde inte låta bli att lägga upp den där videon. Min favorit at the moment. Geez vad grym!

you don't know me and you don't even care


Jag saknar Skins. Very very much. Den här videon fick inte direkt mitt begär att minska. I januari kommer det ännu en fullspäckad säsong av denna fantastiska serie. Äntligen!


the broken soul


Jag orkar inte låtsas längre, orkar inte sätta på den där masken som får läget att verka okej, när de i själva verket inte är det. Långsamt känner jag hur de salta, blöta tårarna rullar ner från min kind. Det börjar kännas bekant, lite som en vana. Hur mycket jag än önskar att jag kunde hindra de, så går det inte. Jag vet inte när jag senast kände mig lycklig eller senast jag skrattade av ren lycka. Finns ingenting att ens le för längre. Jag har förlorat allt, allt som någonsin betytt något för mig. Jag faller snart sönder i tusen bitar. Det där som ständigt äter upp mig innifrån vinner snart kampen. När blev allt så jävla fel? NÄR?! Tänk att livet ska vara en sådan utmaning.


RSS 2.0