Shopping day


Jag och mami var i centrum idag. Vi shoppade och fikade. Fick med oss en hel bunt med grejer och handlade på vägen hem från tåget. Väl inne på affären blev vi uppraggade av ett fyllo. "Ni ser ut som såna där.. katter" och så kom den där ljuvliga (NOOOT) doften från hans mun. Ni vet, gammal sprit blandat med cigaretter. Mamma fick berätta att hon redan hade en man och han svarade "Det har jag också. Jag är gift med min katt.". Den katten hade han även tagit med sig till pridefestivalen. Ja, en riktigt mysig upplevelse helt enkelt.

Nu håller jag på och laddar ner filmen Cherrybomb. Måste se den för Rupert Grint. LOVE HIM. Det tar dessvärre sjukt lång tid att ladda ner eftersom att efter varje del man har laddat ner måste man vänta en halvtimme. Arh. Stupid thingy.

S A F E T Y DANCE



Eftersom att jag verkligen inte har något att blogga om så lägger jag upp en grymt bra video. Man vill bara dansa när man ser den. Ta er en titt vettja!

Återkommer med mer "personliga" inlägg imorgon. God natt!

Let it rain on me


Det regnar. Smått, smått. Var inte det typiskt nu på min "hitta-på-något"-dag? nu vill jag ju knappast gå utanför dörren så vidare det inte slutar regna ute. Det blir väl till att gräva ner mig i sängen och titta upp igen när solen lyser in genom fönstret. Nej, men det blir nog en mysdag. Mjukisbyxor och en skön t-shirt tillsammans med filmer blir det nog idag. Blir nog mysigt.

The rest is still unwritten


Hm.. idag har jag haft en sån där "för-trött-för-att-orka-göra-något"-dag. Ni vet såna där dagar då man bara rör sig från soffan när man behöver gå på toaletten? riktigt tråkigt egentligen. Imorgon ska jag se till att hitta på något för det är ingen hitt att sitta och ruttna i soffan. Blev en hel del tv-tittande i alla fall. Desperate Housewives, Top Model, One Tree Hill, Beverly Hills, The Hills (Rätt ironiskt hur många serier som slutar på "hills/hill"). Nu sitter jag åter igen och tittar på The Hills fast på internet. Uttråkad på hög nivå är jag. Ute är det hur varmt som helst. Dock har inte solen dykt upp förns nu.

Ice and fire


Idag tog jag och min syster en tripp till ett centrum i närheten av där vi bor. Vi kände att vi ville hitta på något och idag var det faktiskt riktigt varmt ute dessutom. Första dagen sen vi kom hem. Väl där handlade vi lite och fikade på Espresso House där vi satte oss på en uteservering. När vi satt där skådade vi en bio som vi aldrig hade sett förut. Vi visste inte ens om att det fanns en biograf där. Surprise, surprise. Vi gick då dit och kikade på vad det fanns för filmer. Vi hade förväntat oss typ "Titanic" haha, men till vår förvånan så såg vi "Eclipse". Vi gick då in och beställde två biljetter, där dom dessutom kostade 80 kronor. En timme senare satt vi och 4 andra personer och såg filmen. Filmen var minst lika bra denna gång, om inte bättre. Att dessutom ingen skrek så fort Taylor visade sig utan tröja var himla skönt. Inga småbarn där, med andra ord.

Nu kom vi hem för en stund sen och vi rastade precis hunden. Min dag, kort sagt. Imorgon får mormor komma hem. Jag är så glad över att hon redan är redo. Vad skulle vi göra utan sjukhus?

I wanna do bad things with you


Var och hälsade på lilla mormor idag. Hon såg faktiskt piggare ut än vad jag trodde. Visserligen var hon rätt förvirrad men är man 83 år och precis fått en hjärtinfarkt så tycker jag faktiskt man har rätt till det. Det var jobbigt att se henne ligga i sjukhussängen, men samtidigt tryggt. När vi anlände till sjukhuset så var redan mina två kusiner och den enes fästman och barn där och gjorde henne sällskap. Senare kom även min moster, hennes man och min tredje kusin. Hon blev så glad för sällskapet. På onsdag får hon åka hem, om läkaren anser att hon är redo. Det gulligaste var nog när hon sa "Imorgon är det väl Allsång på skansen? Jag får be dom ta in en tv hit så jag kan se det." Haha, gulle. Det var fint att träffa henne. Hon är verkligen världens bästa mormor. Hoppas hon kryar på sig snart.

Jag såg nyligen klart det senaste True Blood avsnittet. Serien blir faktiskt bara skummare och skummare för varje avsnitt men jag älskar det ändå. Just för att det är så speciellt och spännande. Plus, Alexander Skarsgård? JA TACK. Han är allt bra fin den killen.

Nicholas Hoult



..Marry me?


Everything's gonna be alright, right?


Att veta att mormor är i säkerhet gör mig lycklig. Hon är i goda händer på sjukhuset och så fort det händer något så finns det någon där som kan hjälpa henne. Jag har gått omkring och varit nervös hela dagen och bara väntat på samtal från pappa där han berättar hur det är och vad dom har gjort. Nu vet jag dock allting så det känns lite bättre. Men jag är fortfarande orolig förstås. Imorgon åker vi in till sjukhuset och hälsar på henne. Jag kommer brista ut i gråt när jag ser henne ligga där. Jag har aldrig sett henne på sjukhus tidigare. Ska ta med mig en blomma och ge henne en stor kram ♥

Nu ska jag försöka få lite sömn. Mitt huvud värker och jag har mensvärk. Wiho. God natt!

Pray with me

Min mormor har fått hemska smärtor i bröstet och har inte kunnat sova på hur länge som helst med tanke på hur mycket det gör ont när hon ligger ned. Mina föräldrar körde henne in till sjukhuset där hon nu är på akuten. Nu sitter jag här med tårar i ögonen och ber till Gud att allt ska bli bra. Min mormor är världens finaste människa och jag vet inte vad jag ska göra om något händer henne.

Jag har haft ont i magen sedan jag fick höra om detta och jag kan verkligen inte koppla av alls. Jag är så rädd. Så fruktansvärt rädd. En hemsk start på dagen med andra ord. Be med mig.

Jag älskar dig, mormor.

Update: Det tros vara en hjärtinfarkt och hon ligger nu inlagd på sjukhuset tills vidare. Nu är det bara att hoppas hon blir bättre så snart som möjligt. Lilla mormor.

Systemkamera tävling



Jag är med och tävlar om en systemkamera värd ca 3500:- hos Modellinglove. Nu är det bara att hålla tummarna hårt för att man vinner. Jag har alltid drömt om en systemkamera.

Just smoke my cigarette and hush


Det känns aningen underligt att vara tillbaka i Stockholm igen. Att se sina gamla grejor ligga i rummet och att sitta med datorn i en helt annan säng än den man har varit van vid under 6 veckors tid. Ni skulle bara veta hur varmt det var i mitt rum när vi kom hem. Det luktar instängt och allmänt konstigt också, haha. Men om fönstrena har varit stängda i 6 veckor är väl inte det vidare konstigt. Hm.. jo, så det känns mest märkligt att vara hemma igen men rätt härligt på samma gång. Hunden och katterna kan dock inte säga det samma. "MJAUUU!" är nu ett väldigt uttjatat ord. Som dom jamade i bilen alltså. Tänk er det här i 6 timmar. Jo, jag överdrev väl lite då.

Till middag serverades pizza, mums! och nu ska jag bara slappa. Det är konstigt vad trött man blir av att sitta i en bil i flera timmar. Men det var rätt mycket att greja med innan bilresan. I huset och sånt.

PS. Det har varit så enormt varmt här så att gräset har torkat och blivit gult. Man skulle kunna tro att det är höst här i Stockholm.

Everything ends for a reason


Om man jämför med gårdagen så mår jag betydligt bättre idag. Men det kommer i perioder. Vissa dagar mår jag verkligen uselt och vill bara hitta bästa möjliga sätt att försvinna från denna värld men andra dagar älskar jag att leva. Jag är glad att jag lever i alla fall.

Sista natten i sommarhuset nu. Det känns både lite lättande men ändå sorgligt. Jag har spenderat 6 veckor här. Jag har börjat känna mig som hemma. Det har varit så skönt att kunna ha den där friheten här då man bara kan gå utanför huset och så har man en stor tomt. Nu ska man tillbaka och känna sig instängd i en lägenhet. Nej fy, jag hade gärna stannat ett par veckor till.

Det blev en mysig sista dag i stugan, trots regnet. Vi var på en gårdsbutik där vi letade efter presenter och senare åkte vi hem till pappas kompis och hans flickvän där vi åt grillat och hade det allmänt mysigt. Jag har nu lagt alla mina kläder i två enorma högar och tänker packa ned dom i väskan imorgon innan vi åker. Nästa gång jag uppdaterar är jag i varma Stockholm. Nighty night!

Feeling shit


Det var ett tag sen sist som jag mådde såhär dåligt. Tårarna har bara sprutat, jag har haft världens ångest, och jag fick en panikattack för ungefär en timme sen. Den här sommaren har jag verkligen försökt att förtränga allt det jobbiga. Jag har försökt njuta så mycket som möjligt men nu när sommarlovet börjar glida mot sitt slut så spökar mitt psyke lite extra. Anti-depressiva hade inte skadat i detta läge direkt. Under tiden vi har varit i sommarstugan har jag känt någon slags trygghet. Det känns så himla konstigt att åka hem igen på fredag.

Jag har köpt choklad till senare i alla fall och True Blood nedladdningen rullar mot sitt slut. Jag behöver någonting som kan lyfta upp mitt humör och mående just nu.

Sweet child of mine



(Bilder lånade från iheartit)


Det har varit ungefär samma liv här hemma idag, men denna dag gick utan huvudvärk. Jag fick då istället världens magvärk. Nu kan jag knappt äta något utan att må ännu sämre. Så till middag blev det en sked med lite vatten.. haha, nejdå. Idag var vi i alla fall iväg och spelade minigolf. Var faktiskt riktigt kul men herregud vad man blev förbannad om man misslyckades med något hål. Äh, det var roligt i alla fall och barnen verkar lite tröttare.

Imorgon blir det äntligen lite lugn och ro. Man behöver få vara för sig själv ibland.

PS. Jag funderar på att skaffa Twitter igen. Skulle någon följa mig? Jag kanske skulle vara världens mest tråkiga person att följa i och för sig. Det blir då även lättare att följa de kändisars twitter som jag brukar besöka på det viset och sen vore det roligt att få skriva lite mer vad man gör där liksom. Jag ska tänka på saken.

Will you take over for me?



Pust! Äntligen har man fått några timmar för sig själv idag. Min pappas kompis och hans barn kom nämligen hit på besök idag till landstället. Dom ska stanna tills på måndag och redan under första dagen har jag haft världens huvudvärk. Jag hade det redan när jag vaknade men jag kan säga att det verkligen inte blev bättre av att det fanns småbarn i närheten av mig hela tiden som pratat i stort sätt sen dom kom hit. Skrik, gråt och tjat. Jag ska verkligen inte jobba på dagis när jag blir äldre. Fast.. dom är faktiskt riktigt söta. Men nej, dagis blir det inte.

För att göra barnen av med energi åkte vi ned mot badet där dom fick sysselsättas lite. Men blev dom tröttare för det? NEJ. Dom fortsatte precis likadant när vi kom hem. Full rulle hela dagen. Blöh. Jag skulle absolut inte tveka på att gå och lägga mig nu eftersom man ändå förmodligen blir väckt 6 imorgon bitti, haha. Småbarn.. gah. Dom tar livet av mig.

Ja, jag låter väldig negativ men jag är så himla trött efter denna dag. Well.. middagen var god i alla fall!

I can only tell you what it feels like



Jag insåg precis att vi bara har lite drygt en vecka kvar här på sommarstället. That's pretty sad. Det ska bli skönt att få komma hem men jag känner mig ändå inte färdig här ännu. Dom här 4,5 veckorna har verkligen rusat förbi. Man är så sysselsatt hela tiden att man slipper sitta och längta hem. Det är mysigt här. Jag ska vara ärlig mot er och säga att jag inte tagit ett enda dopp i havet den här sommaren. Helt galet! Tyvärr så är jag en badkruka och att bada är inte samma grej nu som det var när man var liten. Jag älskar havet/sjön och tycker det är bland det vackraste som finns och här i Norrland är de verkligen helt fantastiska. Plötsigt blir det så mycket mysigare att åka bil nu när man har sjöutsik.

Vi var i norrfällsviken idag (se bilder). Norrlands guldgruva. Väl där åt vi pannkakor på resturangen, sen gick vi på auktion (fanns bara skitgrejer) och tillsist satte vi oss i solen och åt glass. En finfin dag helt enkelt.

Look at you, you're alive!


Det är såna här stunder som jag önskar att jag hade en systemkamera. Miljön här i Norrland är så fantastiskt vacker. Stora hav som glittrar, fina skogar osv. Man vill bara fota, fota, fota! Jag har ju en iphone som tar skapliga bilder men dom gör det verkligen inte rättvisa. När vi åker tillbaka hit nästa år så ska jag ha inköpt en systemkamera. Man kan ta så himla magiska bilder med dom. Titta bara på Emmas bilder. Yep, där talar vi perfection.

Phu, vad varmt det är förresten. Här behövs varken koftor eller jeans. Jag såg dock att Stockholm hade 30 grader så tack gode gud att jag inte är bosatt där just nu. Fy farao. Idag for vi till Örnsköldsvik för tredje gången denna sommar. Min faster och hennes kille har kommit hit och gjort oss sällskap så dom hängde på. Fick med mig en klänning och ett par mörka jeans (till senare..) hem. Just nu mår jag fruktansvärt illa.

Nu blir det strax kyckling/ceasarsallad. Yum!

PS. Skickar en tanke till Maria som har det kämpigt just nu <3

Sophia bush's birthday


Stort grattis på 28-årsdagen, världens bästa förebild! <3
Aldrig kommer jag sluta inspireras av dig. Aldrig någonsin.

Sundsvall

Igår anlände brevet från gymnasieintagningen. Jag har nu ett gymnasium att gå till efter sommarlovet vilket känns skönt. Kom inte in på mitt förstaval (som sist) men står fortfarande som reserv. Man vet aldrig. Det känns i alla fall lite  bättre nu. Var så orolig förut.

Idag däremot var jag och familjen i Sundsvall. Vi skulle släppa av min bror vid tågstationen eftersom han ville åka hem till Stockholm igen. Vi passade även på att köpa nytt golv till ett rum här hemma som vi håller på och fixar i ordning, nya soffkuddar, gardiner osv. Tog även en sväng i Birsta City där jag köpte lite annat smått och gott som: Solsidan, nytt smink, nagellack, hårfärg, två filmer och ansiktsmasker. Skulle ha köpt en bikini också men hanna aldrig det. Vi har nämligen upptäckt en pool här i närheten där det kostar 15 kronor i inträde.

PS. Jag har fått ett brännsår på örat, av min plattång. Haha, så snyggt.

Sundsvall är riktigt mysigt.


Take me back to the start


Det är sommar och på sommaren ska man njuta, men på något sätt så kan jag inte riktigt det. Att behöva fejka ett leende eller skratt börjar bli allt vanligare för mig. Anledningen till varför jag inte riktigt kan njuta är för att jag inte vet vad som händer till hösten. Just nu har jag ingenstans att ta vägen. Med andra ord: Jag har ingen skola att gå till. Jag ska ju som sagt börja om ettan igen men har inte fått hem något brev ännu så börjar känna mig orolig. Det är jobbigt att inte veta. Detta är givetvis inte den enda anledningen till varför jag känner som jag gör. Det är även mitt psyke som spökar med mig igen. Ibland vill jag bara proppa munnen med tabletter och aldrig mer vakna upp igen.

I'm tired of the sunset


Min morfar och hans fru var nyss här och kikade in vårt nya sommarhus. Dom har själva landställe har i Norrland så de passade på att åka hit en stund. Vi bjöd på fika och det var allmänt trevligt. Dom blev jätteimponerade av huset och tycker det var helt fantastiskt. Medan vi fika fick vi höra på historier om morfars frus barndom. Det var väldigt intressant men samtidigt rätt jobbigt att lyssna på med tanke på att det innehöll ganska otäcka saker. De åkte för drygt en timme sen och nu sitter jag och väntar på middag, haha. Som vanligt. Blev ingen lunch idag (för tajt med tid) så är extra hungrig nu.

Igår kväll försökte jag och min syster titta på en cam-version av Eclipse (har abstinens!) men det gick inget vidare. Min dator blev het som en stekpanna när den är på högsta och den stängde av sig själv mångfaldiga gånger. Den var tydligen en plåga för min dator. Jag laddar ner den nu istället och hoppas på att den blir klar snart. Hade jag varit i Stockholm nu hade jag nog sett den varannan dag i alla fall (på bio). Bästa filmen i sagan, helt klart.

Robert Pattinson and Kristen Stewart are a couple



Där har ni det. När till och med producenten David Slade berättar om det så vet man att Robert och Kristen verkligen är ett par. Detta rykte har ju pågått hur länge som helst nu så det känns skönt att veta hur det verkligen ligger till även fast jag länge anat att dom är tillsammans.

Har ni några åsikter angående detta? Feel free to write.

July 2nd

 

Idag har vi haft underbart fint väder. Nästan lite jobbigt varmt. I alla fall i solen. Men man ska inte klaga. Det var längesen jag såg solsken här nu. Satt ute i 2-3 timmar förut då jag solade och läste tidningar. Riktigt skönt. Det blir nästan aldrig mörkt här i Norrland. När vi åkte hem från bion igår vid 9-tiden så var det fortfarande ljust och solen låg uppe. Detta är dessvärre en nackdel på natten då man ska sova. Det blir liksom aldrig behagligt mörkt.

Just nu väntar jag och min kurrande mage på att maten ska bli klar samtidigt som jag pysslar med en Jacob och Bella video. Eclipse igår gav mig en enormt med inspiration. Jag vill se den igen. Nu.

Eclipse


Herre. Min. Skapare.
Jag tvivlar starkt på att jag kommer kunna förmedla mina känslor rättvist i denna text men jag ska göra mitt bästa. Redan när filmen började så dunkade mitt hjärta i 180. Man liksom kände hur stolen dunkade också. Låter säkert konstigt men det är sant. När Eclipse-loggan kom upp ville det nästan hoppa ur bröstet på mig. Allting kändes så himla overkligt. Att jag, JAG, satt där och tittade på en utav mina absoluta favoritböcker i filmversion. Med ögon stora som kanelbullar satt och där och njöt. Någonting jag verkligen älskade med filmen var att det var humor och även mycket utav det. Jag skrattade högt vid flera tillfällen och det mesta var tack vare Charlie. Den mannen är så sjukt skön utan att göra sig till.

En annan sak jag älskade (förutom filmen i helhet) var att den följde boken på ett helt fantastiskt sätt. Jag älskar när producenter gör så. Det fick boken att kännas mer verklig. Min favoritscen i boken (tältscenen) var även den helt magisk. Det kändes fint att se den på film. Den riktiga kyssen mellan Jacob och Bella tog andan ur mig. En utav de absolut bästa filmkyssarna någonsin. Hands down. Passionerad som få.

Om ni frågar mig så var Eclipse den bästa filmen i The Twilight Saga hittills. Handlingen var helt enastående, spänningen var på topp, mer action, finare miljöer och härliga scener. En helt ljuvlig film som jag garanterat kommer se flera gånger på bio innan den släpps på dvd. David Slade är för tillfället min Gud. Ett fullkomligt geni är vad han är. Våga inte säga något annat.

Så himla, himla, himla underbar film <3

RSS 2.0