like ships we float through each others life


Hm.. jag tyckte det var dags för en liten uppdatering nu. Inte för att jag har så mycket att komma med, men i alla fall. Min helg har mestadels bestått av att titta på serien Glee. Jag är helt fast i den nu. Fy vad bra! Man mår så himla bra av den. Musiken, skådespelarna osv. Gah, i LOVE it! Ni som inte tittar på det; se det för tusan! Har sett 6 avsnitt hittills, men ska se resten så fort som möjligt. Bästa serien just nu alltså. Så glad att jag äntligen beslutade mig för att ge den en chans.

För övrigt så mår jag betydligt mycket bättre nu. Har fortfarande ont i kroppen och hostar men annars känns det bara bra. Var hemma i 10 dagar så det känns som det är dags att dra sig tillbaka till skolan imorgon. Jag kan inte missa mer nu. Inte innan jul. Jag vill få fina betyg och inte komma efter allt för mycket. No way.

Andra advent idag. Kan inte fatta att det bara är 2,5 veckor kvar till JULAFTON. Jag har inte köpt en endaste julklapp och jag har inte några julkänslor för fem öre. Allt som cirkulerar i mitt huvud är skolan typ. Uäh. Nästa helg ska jag börja julshoppa lite tror jag, det känns som jag har skjutit upp det alldeles för länge nu.

Jag är sugen på att se New Moon också. Tänkte nog bädda ner mig i sängen med en kopp varm choklad/té och njuta av den underbara rullen och glömma för en stund att det är skola imorgon. Alltså.. tanken gör mig illamående.

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag hade tänkt se Glee när det började i sverige men det krockar ju med Criminal Minds på torsdagar >.<Btw, Glee är ett fett roligt ord att säga. :D xD

2009-12-06 @ 23:33:57
URL: http://papercup.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Glee är bara bäst.Man blir så glad av att se serien :) <3

2009-12-07 @ 08:44:27
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Svar: Jag håller med :)

2009-12-07 @ 14:10:25
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: Emma

Svar: Haha no worries, klart jag kan göra det! :) Det är rätt mysigt att sitta och göra juliga designer samtidigt som det spelas julmusik i högtalarna :D

2009-12-07 @ 17:30:31
URL: http://papercup.blogg.se/
Postat av: Sanna

I love Glee!

2009-12-09 @ 22:32:46
URL: http://zebrafejs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0