sometimes there's airplanes I can' t jump out


Nu är det 3 skoldagar kvar till påsklovet. They better run away fast. Ska bli så skönt med 10 dagars ledighet. Känns verkligen behövligt. Hoppas jag kommer känna mig någorlunda utvilad för att orka pendla till skolan fram till sommarlovet. Åh, sommarlov. Tänk när man kan skriva "3 dagar kvar till sommarlovet". Den dagen blir jag lycklig. 3 månaders ofantlig väntan kvar bara. Fy.

Anyhow, jag har inte känt mig sådär jättebra på senaste tiden. Varje vecka har jag mått oerhört illa och haft huvudvärk. Vet inte om jag är stressad eller att jag sover för lite, men förmodligen något utav de. Har mycket att ta itu med så det är nog ganska förståeligt. Sover inte vidare bra heller. Får hoppas att det blir bättre snart. Mitt psyke spökar med mig också. Obehagligt.

Imorgon väntas min Skins box komma och jag längtar något otroligt. Då äntligen kan jag sätta igång med alla videos jag planerar att göra. Har verkligen miljoner av tankar i huvudet.

Vill även skänka en tanke till Emma. Hoppas du mår bättre snart sweetie <3

I feel like there might be something that i'll miss


Min box kom inte igår. Hade fått ett meddelande om att den fanns på affären i närheten av mig just nu men de hade inte skickat någon avi hem till mig ännu. Typiskt att det ska vara helg nu också då ingenting levereras. Måste därför vänta tills på måndag innan jag får hem den. Bleh. Jag som hade tänkt jobba på nya videos i helgen men utan boxen blir det rätt omöjligt eftersom jag behöver klipp därifrån. Kommer den inte på måndag blir jag förbannad. Oh well.

Hade tänkt se Remember Me idag men det blev aldrig så. Det är ju omöjligt att få tag på bra platser här i Stockholm. Får nog se den nu i veckan eller boka biljetter i tid inför nästa helg. Ska se hur det ser ut imorgon. Vill ju se den snarast. Måste plugga nu i helgen också. Har ett prov sista veckan innan lovet, alltså nästa. Sen är det påsklov! Jag längtar så mycket.

Ikväll lutar det mot Skins maraton för min del. Känner ett enormt sug på att se avsnitten igen.

she lost control againKlickade hem säsong 4 av Skins tidigare idag. Egentligen tyckte jag inte om den säsongen speciellt mycket men några av avsnitten var riktigt bra. Nu är det bara säsong 1 som saknas sen har jag alla säsonger. Vad mycket jag bloggar om Skins nuförtiden. Känns lite enformigt. Hah. Ni får säga till om det har blivit lite uttjatat. Men vet inte vad jag annars ska blogga om. Har lite bloggtorka.

Tänker nog ta och köpa New Moon på Åhlens eller något i helgen. Har fortfarande inte köpt den.

PS. Tack till er som kommenterat om min video <3 Fortsätt gärna med det.

Cook&Effy videoGjorde en ny video igår men har haft den som privat ganska länge nu eftersom jag inte är nöjd med den alls. Tänkte låta er se den i alla fall. Ni kan ju lämna en kommentar om ni vill. Skulle betyda mycket för mig. I min åsikt är den alldeles för enkelt gjord. Kunde gjort bättre.

Jag har inte bytt sida nej. Kände bara för att göra en video med Cook och Effy.


The Skins movieDet är bekräftat! Skins ska komma på film. Alltså ska de tre första generationerna spela i en och samma film. Det kommer dock dröja ett tag med tanke på att generation 3 inte börjar förns nästa år. Men jag är så sjukt glad! Tårarna forsade av glädje när jag läste om det.

Kommer inte bli detsamma utan Chris och Freddie men jag hoppas de lyckas göra något bra av det hela i alla fall. Det kommer bli alldeles underbart!


issues


Idag har jag varit hemma från skolan. Skulle egentligen på mitt första samtal hos psyk. Dessvärre klarade jag inte av det. Fick panikattacker flera gånger i morse och insåg senare att det inte skulle fungera. Mina föräldrar, som skulle följa med på första samtalet, blev givetvis riktigt besvikna. Jag har svag fobi för psykologer med tanke på att den på min förra skola inte var något bra. Hon var så oseriös och undrade tillslut varför jag inte ville berätta saker för henne. Go figure..? Har lite problem med att släppa det bara. Jag behöver egentligen någon att prata med så om jag får en ny chans, ska jag ta den.

PS. Funderar på att lösenordskydda bloggen och bara ge ut lösenordet till de som verkligen vill ha.

freddie mcclairDet får inte vara sant. Det får inte vara sant. Det här är det hemskaste sen Chris dog.


OFFICIAL ECLIPSE TRAILER 06.30.10Aaaaah! Tårarna vill inte sluta rinna. Mitt hjärta klarar snart inte av denna väntan! Åh. Jag är så himla exalterad att ni förstår inte. Herre jösses.

a drop in the oceanA drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

Jacob & Bella ♥


a question for youJag känner mig verkligen dum som frågar, men vad vill ni läsa om i bloggen? Kom gärna med förslag. Det skulle verkligen underlätta för mig. Vill ju blogga om sånt som ni vill läsa om.

stay on the bright side


Blogga var det ja.. Jag glömmer hela tiden. Man blir verkligen glad av solen som äntligen har visat sin bästa sida åt oss de senaste dagarna. Man får ny energi och orkar mer. På vintern (eller.. är det fortfarande vinter?) känner man sig så nere, förutom vid juletider. Snö, blask, grått, fult, tråkigt. Jag föredrar våren. Egentligen sommaren men våren är en mysig årstid den också.

Idag började skolan igen efter lovet. Startade dagen med att försova mig en smutta men det gick bra ändå. Fick till och med tid över så det var skönt. Hade då en lektion och sen håltimme i 3 timmar för att sedan ha en till lektion. Våra måndagar är oerhört händelsefulla, don't ya' think? Hah. På sista lektionen fick vi besök av en inredningsarkitekt. Vi ska nämligen få designa våra 2 matsalar i skolan. Så imorgon kommer vi få komma med förslag och rita upp precis hur vi har tänkt det.. Sen redovisa det för arkitekten. Jag tycker det ska bli hur kul som helst. Att ha näringslivsdagar 1 gång i månaden är inte helt fel faktiskt. Förhoppningsvis kommer våra matsalar bli hur snygga som helst.

wonderful day


Tänkte bege mig tillbaka in i bloggvärlden igen. Bloggen är en del av mig och jag känner mig inte riktigt hel utan den så jag saknar verkligen att blogga. Kommentarerna ni skickade värmde jättemycket. Jag har verkligen världens sötaste läsare! ♥

Anyhow, idag var jag på stan med mamma och syster. Det var väldigt fint väder idag. Behagligt "varmt" och de flesta hade på sig rätt tunna jackor. Det känns som våren närmar sig nu. Om inte snön har smält innan april blir jag rent ut sagt galen. Vill verkligen bli av med den nu. Såg dessutom bloggerskan Kenza och hennes pojkvän där. De var verkligen jättesöta. Har faktiskt aldrig sett henne på riktigt någon gång utan endast på bilder så det var roligt.

Nu tänkte jag plugga lite och sen läsa min nya tidning. Imorgon börjar skolan igen efter 1 veckas lov. Känns lagom kul, men får bita ihop. Om 4 veckor är det ju påsklov. Jag älskar vårterminen.

all i need is some time


Som ni har märkt så har det varit väldigt glest med uppdateringar på senaste tiden. Jag har så mycket att tänka på att jag för det mesta glömmer bort bloggen och åter igen funderar jag på att sluta blogga. Har ingen lust längre. Ska tänka lite till på hur jag vill göra så jag inte ångrar mig i slutändan.

Jag har inte mått så bra på senaste tiden så jag känner att jag måste ta tag i lite grejer innan allt kommer flyta på igen som vanligt. Jag behöver tid. Hoppas ni förstår.

Väntar ni på mig?

RSS 2.0