210711


Jag har nu snart spenderat en vecka på landet, börjar få lite hemlängtan haha. Men det är mysigt här fortfarande. Lär nog stanna ett tag till. Har slitit som ett djur de dagarna som jag har varit här. Mycket slit med huset, men det kommer bli jättefint sen när det är klart. Snart får vi gäster också då min faster och hennes pojkvän kommer hit ett par dagar. Sedan kommer även pappas kompis och hans tjej + deras son hit. Det blir nog trevligt. Enligt väderprognoserna ska det bli regn i morgon så då får vi se vad vi hittar på. Vi kommer ju inte kunna måla iallafall. Men ja, en liten update här från landet. Hoppas ni mår bra! ♥

The good life


Har nu spenderat ca 1 dygn här på landet och jag trivs som fisken i vattnet. Så himla mysigt här. Idag har vi haft strålande sol så har suttit ute i solen och läst lite. Var även iväg och kollade på lite loppisar med mamma och pappa. Vi hittade lite smågrejer. Vi har även hunnit med att skrapa färg från huset (Vi ska måla om) och det är otroligt jobbigt. Händerna värker nu kan jag säga. Annars då? Snart vankas det middag och sedan får vi se vad som händer. I morgon ska det regna så vi tänkte åka till Dollarstore. Så roligt och billigt där!

PS. Jag vill ta hem sängen jag har här på landet sen. Fy i helvete vad skön den är! Sov som en gris i natt.

The end is not near, it's here


Jag var och såg Harry Potter och dödsrelikerna del 2 igår och herrejävlar vad bra den var! Jag satt och skakade igenom hela filmen och hjärtat bultade så fort det bara kunde. Tårarna rann hela tiden. Ett perfekt avslut på denna fantastiska serien. Jag kan inte riktigt beskriva hur underbar den var. Fullkomligt genialisk. In the words of Ronald Weasley "Bloody brilliant!". Magisk. Jag kan inte fatta att det är över nu. Min barndom. Det känns så tomt nu. Finns liksom ingenting mer att vänta på. Det gör ont, så sjukt ont. Men all good things must come to an end right? Grymt avslut i alla fall och alla skådisar gjorde en otrolig insats. Alan Rickman dödade mig. Epic! A must see. Pallra er till närmsta biograf och se den snarast. Ni kommer inte att ångra er! ♥

Efter filmen gick jag och min syster till Vapiano och tog varsin drink. Väldigt god var den! Sedan drog vi vidare till nattklubben "Nype" och dansade. Vi hade så jävla kul!! Var helt genomsvettig när jag kom hem.

Nu befinner jag mig på landet med mamma & pappa. Vi har det riktigt mysigt här. Katterna njuter nu när dom får springa ute (vi bor i lägenhet) och hunden älskar att springa och jaga bollar på tomten. Stannar nog här ett par veckor och sedan åker jag nog hem. Min syster är hemma så vill umgås med henne.

Avslutar med den här videon. Harry Potter lever kvar i våra hjärtan. Förevigt.


HP 7 part 2IMORGON! <3


Happy 29th birthday, Sophia Bush.Idag säger vi grattis till skönheten Sophia Bush som fyller 29 år!
Jag kommer aldrig att sluta beundra dig.


End of an eraNever forgotten.


I wanna do bad things with you


Ni True Blood-älskare har väl inte missat att serien har satt igång igen? 4x02 kom ut i söndags, så det har hållit på i drygt en vecka nu. Serien är bättre än någonsin! Det händer saker hela tiden och jag hoppas verkligen att det blir något mellan Eric & Sookie i den här säsongen. Jag är så trött på alla drömmar, det måste hända på riktigt nu! Det känns som det snart kommer hända något dock. Ni som har sett avsnitten från säsong 4 hittills vet vad jag pratar om. Har ni aldrig sett True Blood så tycker jag att det är dags att ni börjar kolla nu. GRYM serie! Älskar hur vrickad och annorlunda den är. Så olik alla andra serier.

PS. Med risk för att låta lite tjurig, så hade det inte varit helt fel om ni kommenterade lite ibland. Det är inte förbjudet, vilket ni verkar tro. Kommentarer ger mig motivation så var inte rädda hörni! Puss.

Titanic in 3D

Jag har suttit och tittat på Titanic och gråtit sådär lite överdrivet mycket. Något jag alltid gör när jag ser den. Titanic är nog en film som jag aldrig, och då menar jag ALDRIG kommer att tröttna på. Den kommer aldrig att sluta vara fantastisk. En av tidernas bästa filmer.  Den huvudsakliga poängen med detta inlägg är egentligen att jag vill berätta att filmen ska komma ut i 3D den 6:e april 2012. Då har det gått 100 år sedan Titanic sjönk. Detta är stort! Det ska bli så grymt att uppleva filmen på bioduken. Jag var ju endast 4 år när filmen kom ut på bio år 1998 (16:e januari), så detta är något jag verkligen ser fram emot.

Så ja, om jorden går under 2012 kan jag i alla fall dö lycklig i medvetandet om att jag har sett Titanic på bio. Höhö. 6 april 2012 alltså, skriv upp i eran kalender! Det här får man inte missa. ♥
12 days

Nu är det inte lång tid kvar tills Harry Potter 7 del 2 har biopremiär. Sista delen. Ever. Jag har nog fortfarande inte fattat det ännu. Kommer att vara helt förstörd sen när jag har sett den. Det kommer bli så tomt. Jag kommer känna en sådan enorm saknad att ni förstår inte. Harry Potter har varit med mig sen jag var en liten barnrumpa och nu, 10 år senare, ska jag säga farväl. Men trots detta är jag 110% säker på att HP kommer leva vidare. Det kommer bli legendariskt. När jag blir mamma ska jag läsa HP som nattsaga för mina barn. De ska få växa upp med det, precis som jag.

Den 15:e juni ser jag filmen (Ja, det gick tyvärr inte tidigare). Visst är jag ledsen över det, men ju längre man skjuter på det, desto senare tar det slut. Jag tror att filmen kommer bli helt magisk, precis som alla andra filmerna. Nej, den kommer bli STORSLAGEN. 12 dagar, 12 fjuttiga dagar kvar!Ska ni se filmen? När ser ni den?


RSS 2.0