you're always on my mind



Åh jag kan inte förstå att det bara är 3 dagar kvar tills jag ska se New Moon. Jag minns när det var 150 dagar liksom.. how wicked isn't that? Det kommer bli en helt magisk kväll. Owh <3 Jag är bara så arg på alla dessa storbloggare som får går på premiären redan ikväll. Det är inte rättvist! Åhhh...

Såg precis en intervju med Kristen Stewart och när de la in ett klipp från New Moon fick jag gåshud över hela kroppen och efteråt började jag böla, haha. Undra hur jag kommer vara under själva filmen i så fall.. ehm, let's not go there. För övrigt så var det en helt hysteriskt bra intervju med Kristen. Hon var så cool och vågade "släppa loss". Så söt när hon rörde Conan's hår, hah.

Nej, nu ska jag plugga inför matteprovet som vi har på fredag (bästa dagen att ha prov på liksom?!) sen har jag även lite samhällskunskap och svenska jag måste göra. Det är så svårt att koncentrera sig på skolarbetet för allt som dyker upp i mina tankar är New Moon.

Later!

Kommentarer
Postat av: maria

jag förstår inte hur jag ska klara av att gå hela dagen i skolan på torsdag utan att flippa ur totalt. och sedan vänta hela kvällen på att få åka till bion och se den, mygod alltså! emmsan och jag ska försöka tvinga oss att sova några timmar innan så att vi inte är helt lost när vi ska se filmen. och imorn ska jag ta sprutan mot svininfluensan så jag lär säkert ha världens biverkningar på torsdagen under filmen, greeeat. HAHA! men ta med dej näsdukar på bion. det ska jag göra. min twilight t-shirt och näsdukar är det enda jag behöver, sedan är jag good to go! xD

2009-11-17 @ 16:58:47
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha jag ser framför mig hur du sitter och försöker skriva ett matteprov.. "vad är 9x52?" "Edward Cullen" xD



Btw, det går inte att logga in på din blogg :/

2009-11-17 @ 17:12:52
URL: http://papercup.blogg.se/
Postat av: Emma

Sådärja! :D

2009-11-17 @ 19:32:10
URL: http://papercup.blogg.se/
Postat av: Emma

Svar: Ja precis, och det är typ som att folk tror att kändisar är robotar utan känslor. Jag stör mig jättemycket på folk som gnäller på minsta lilla. Alltid är det nåt liksom.

2009-11-17 @ 22:21:23
URL: http://papercup.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Otroligt snygg design emma har gjort :)

Älskar bilden på Kristen :)



Svar:Tack gumman :)

2009-11-17 @ 22:50:40
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: Anonym

HATAR Kristen Stewart !!!!!!!!!!

2009-11-18 @ 00:12:19
URL: http://gloriousloveely.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0