warming up with a piece of twilight


Ikväll värms det upp med ljuvliga Twilight. Jag är faktiskt väldigt trött på den filmen men det känns vettigt att se den innan jag sätter mig framför New Moon (IIIIHW <3) imorgon. Dessutom var det alldeles för längesen jag såg den sist. Typ maj eller något.

 

För övrigt mår jag inte direkt bättre. Det går mot rätt håll men jag känner mig helt död i hela kroppen. Mitt huvud är ovanligt tungt och jag ser nästan dubbelt pga att jag är så yr. Men jag ska försöka krya på mig så jag kan göra provet imorgon. Feels kinda important. Åh imorgon är det älskade New Moon, jag kommer seriöst dö. Eller.. skita på mig totalt i allafall. Okej, too much information. Ingen i hela världen kan förstå hur mycket jag ser fram emot det här ögonblicket alltså. Jag har längtat sedan november 2008 och imorgon smäller det. OH-MY. Jag kommer förmodligen sväva bland molnen imorgon (Haha, i'm such a dork). Det kommer bli perfekt. Jag känner det.

 

Hm.. vilka ska se filmen imorgon? Spill it.


Kommentarer
Postat av: maria

jag ska se filmen ikväll OCH imorgon! ;)

2009-11-19 @ 15:33:07
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag har ingen aning om när jag ska se den faktiskt. Den verkar inte ens ha premiär här i morgon :| Gick förbi bion igår och då var det en poster för This Is It och nåt annat skit. Men inte en skymt av New Moon! Kungsör är så efterblivet. Sen vet jag inte om jag ser den överhuvudtaget eftersom jag skulle gå med min syster.. och det är 15-årsgräns! :|

2009-11-19 @ 17:46:06
URL: http://papercup.blogg.se/
Postat av: Ellen

Jag ska se den ikv :>

2009-11-19 @ 18:22:14
URL: http://ellensundqvist.blogg.se/
Postat av: alida

jag ska se imorgon :D längtar sjukt mkt!

2009-11-19 @ 19:02:57
URL: http://thingsineversay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0