maybe it's best you leave me alone


Jag hatar att vara sjuk. Förkyld. Hosta. Feber. Hoppas det inte är någon svininfluensa på gång. De satt uppe en lapp i skolan om just det, men jag hoppas verkligen inte den går runt på skolan nu i allafall.

För övrigt vaknade jag tidigt i morse. Var helt torr i halsen och kunde knappt prata när mamma kom in i rummet och frågade om jag var sjuk. Fick nästan inte ur mig ett knyst. Har nästan fått tillbaka rösten nu vilket känns skönt. Har druckit lite varm choklad och myst lite i soffan den senaste timmen. Jag vill bli frisk. Det är klarblå himmer där ute och man ser verkligen hur träden börjar byta färger. Höst. Kallare har det blivit också. Nästan så jag får skippa skinnjackan snart. Behöver en varmare. Tror jag ska sätta på en film snart eller något. Hämta en filt och lägga mig i soffan. Jag känner mig verkligen inte bra. Om jag orkar lite senare tänkte jag öppna Sony Vegas och försöka göra en video. Jag har fått tillbaka inspirationen. Yay for that! Hoppas ni mår bättre än mig.

Dagens låt: All fall down - OneRepublic.

Kommentarer
Postat av: maria

ahw, stackare! hoppas inte du fått svininfluensan! krya på dej vännen! <3

2009-09-30 @ 10:57:02
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Usch,Stackars dig gumman.Hoppas du blir bättre snart och att det inte är Svininfluensan.Krya på dig <3

2009-09-30 @ 13:59:53
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh vad jobbigt att vara sjuk! :/ håller höger tumme för att det inte är svininfluensan och vänster för att du ska bli frisk så snart som möjligt! <3

2009-09-30 @ 17:08:41
URL: http://papercup.blogg.se/
Postat av: a

krya på dig <3

2009-09-30 @ 19:19:04
URL: http://thingsineversay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0