Money, money, money


Åh, vad jag hatar augusti månad. Eller.. jag hatar faktumet att vi inte får studiebidrag då. Det får vi ju i och för sig inte på hela sommaren men det är först nu som jag blivit desperat till pengar. Jag är nästan pank och nästa studiebidrag kommer den 30 september eller något i den stilen. WHUT?! hur sjutton ska jag klara mig? Jag hade 3500 i början av sommaren men det spenderade jag snabbt upp. Nu har jag cirka 40 kronor kvar, och det ska jag klara mig på i en månad och 6 dagar?! OMG! Jag funderar allvarligt på att skaffa ett helgjobb. Fast jag vet inte hur jag skulle hinna med det. Visserligen har vi inga läxor eller prov just nu i skolan men det kommer väl så småningom och då måste man ju uttnyttja helgerna till att plugga. Jag bara hatar livet ibland..

Sen hjälper det ju inte direkt att jag sitter och tittar kläder på internet. Nej, nej. Inte filmer heller. Vet ni hur frustrerande detta är? Jag ska försöka sova bort min frustration. God natt peeps!

Kommentarer
Postat av: Emma

Oh jag förstår precis din frustration! Jag hatar ekonomi! Det är så sjukt svårt att klara sig varje månad, och speciellt om man gillar att köpa kläder ^^,

2010-08-24 @ 23:18:21
URL: http://papercup.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Förstår dig.Min ekonomi är inte heller den bästa och det blir svårt då när man älskar att köpa kläder :P

2010-08-25 @ 11:34:25
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: maria

minns det där väldigt väl ifrån gymnasiet, speciellt när man inte hade haft något sommarjobb. trots det har jag det ännu värre ekonomiskt nu för tiden eftersom man hela tiden har en hyra att betala. aldrig roligt att vara utan pengar alltså! :/svar: ahw, tack söting! <3 nu får du allt komma på ett bra twitter-namn tycker jag. i wanna follow you! ;)

2010-08-25 @ 13:16:39
URL: http://huddleformation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0