My christmas eve


Hej alla fina. Hade ni en bra julafton? Det hade jag! Jag firade hemma hos mormor i år tillsammans med min äldsta kusin, hennes fästman och deras lilla son på 11 månader. Han är så fantastiskt söt att ni anar inte. Vi hade det jättetrevligt med mycket god mat, prat, Kalle Anka, fika etc. Paketen öppnades när vi var hemma igen. Pappa jobbade julafton igår så det var lite därför vi inte firade jul hemma. Vi firade dock med pappa när han kom hem från jobbet men då åt vi inte julmat utan lite småplock (tapas) och öppnade presenterna. Det jag fick var: The Vampire Diaries säsong 1, choklad, pengar, halsband med klocka, en ring, en morgonrock, filmen "Remember me", en halsduk och en trisslott (+ en finne på kinden). En mycket lyckad julafton med andra ord.

Om drygt en timme ska vi åka hem till min faster dit även farmor kommer och så ska vi umgås lite, få presenter, fika/äta middag osv. Det blir nog mysigt! Nu blir det lunch. Later!

PS. 6 år sedan tsunamin i Thailand. Tankarna går till de som förlorade någon i vågen eller/och var där när den inträffade.

Kommentarer
Postat av: HANNA

Tänkte bara kika in och önska god fortsättning! :) Allt bra med dig?

2010-12-28 @ 18:08:42
URL: http://hannas.nu
Postat av: Mills

hej besök min blogg :)http://alfanomega.blogg.se

2010-12-28 @ 21:47:04
URL: http://alfanomega.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0