Sweet child of mine(Bilder lånade från iheartit)


Det har varit ungefär samma liv här hemma idag, men denna dag gick utan huvudvärk. Jag fick då istället världens magvärk. Nu kan jag knappt äta något utan att må ännu sämre. Så till middag blev det en sked med lite vatten.. haha, nejdå. Idag var vi i alla fall iväg och spelade minigolf. Var faktiskt riktigt kul men herregud vad man blev förbannad om man misslyckades med något hål. Äh, det var roligt i alla fall och barnen verkar lite tröttare.

Imorgon blir det äntligen lite lugn och ro. Man behöver få vara för sig själv ibland.

PS. Jag funderar på att skaffa Twitter igen. Skulle någon följa mig? Jag kanske skulle vara världens mest tråkiga person att följa i och för sig. Det blir då även lättare att följa de kändisars twitter som jag brukar besöka på det viset och sen vore det roligt att få skriva lite mer vad man gör där liksom. Jag ska tänka på saken.

Kommentarer
Postat av: maria

klart jag skulle följa dej! jag är en riktig twitterwhore (som du kanske märkt, HAHA!) så jag skulle tycka det var skitkul! :)

2010-07-18 @ 21:18:36
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: Emma

Svar: HAHA, jag kan se det framför mig alltså xD Det kan inte varit så nice att springa in i en spegel. Nej som tur var så klippte jag inte av hela, och min lugg gömmer just det ögonbrynet xD

2010-07-18 @ 22:25:10
URL: http://papercup.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Jag kommer följa men jag suger på att vara inne där :P

2010-07-18 @ 23:27:35
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: Emma

Svar: Yes, det stämmer bra det. Cita är 10 och Lizzy är 5, dom är mor och dotter faktiskt :) Cita är schäfer och Lizzy är schäfer/rottweiler.

2010-07-19 @ 20:33:01
URL: http://papercup.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Svar: Gör det :)

2010-07-19 @ 23:26:29
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0