like a bridge over troubled water, i will lay me down


Hm, ja. Jag kände för att förändra bloggen lite och på sisådär 20 minuter trixade jag ihop detta. Eftersom att jag inte är något designproffs så får detta duga tills vidare. Om någon känner sig manad till att göra en ny design till mig, just say the word. Den kan dessutom få en liten bulle av mig. God, i'm so generous.

Imorgon är det fredag. Den bästa dagen på veckan enligt mig. Jag ska efter skolan in till stan för att träffa en kompis till mig som det snart var ett år sen vi sågs. "kompis" kanske var lite fjuttigt. Hon är faktiskt min bästa vän, men vi har glidit ifrån varandra enormt den senaste tiden. Vi har nu bestämt oss för att bygga upp vänskapen igen.

Jag tänkte snart gå och lägga mig. Mina föräldrar är i vår sommarstuga nu för att skriva på ett kontrakt och dom stannar där ett par dagar för att röja i ordning där lite. Köpa lite smått och gott och till helgen kommer soffan vi har beställt dit. Så det är mycket eget ansvar nu. Hunden ska rastas, middag ska lagas, katterna och hunden ska ha mat, diskmaskinen ska tömmas, sopporna ska ut, tvätta, städa, hämta posten, slänga sopor etc. Ja, ni förstår väl poängen antar jag. Anyhow, nu ska jag pussa hunden god natt. Later!

PS. Jag hade tänkt och försöka uppdatera mer och oftare. How about that?

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Gillar designen :)

Vad roligt att höra att ni ska ta upp vänskapen :)Du borde uppdatera oftare men inget krav ;)Svar: Ohja den är ljuvlig <3

2010-05-27 @ 23:02:38
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: elin

designen blev fin! :)kul om du kommer uppdatera oftare :)

2010-05-28 @ 09:51:21
URL: http://ewlin.blogg.se/
Postat av: iza (:

Designen var fin! förstår inte hur du lyckas slänga ihop det här på 20 min.

2010-05-28 @ 13:49:43
URL: http://lillizor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0