It could be better


Ett "uppdatera" motiverade mig snabbt till att faktiskt uppdatera. Jag sitter just nu och tränar inför talet jag snart ska hålla. Har kollat igenom texten ett bra antal gånger så jag sa kunna det mesta utantill men det är ändå svårt. 3 sidor går inte att komma ihåg utantill. Vi ska argumentera 4 minuter om ett valfritt ämne och jag valde abort. Jag anser att jag har starka åsikter till det och jag kände att det var ett lätt ämne att argumentera om.

Min största skräck är just redovisningar. Jag blir alltid helt kallsvettig, snubblar på orden och darrar. Blir även snurrig ibland av nervositeten. Jag är nog rätt underhållande där framme. Helt hemskt. Men jag ska se till att vara väl förberedd så att talet kommer gå bra. Ska satsa på ett VG.

Well well, till någonting lite trevligare: HARRY POTTER! IMORGON! IMORGON! Ni anar inte hur länge jag har väntat på den här dagen alltså. Äntligen. ÄNTLIGEN!!

Kommentarer
Postat av: Micaela

Lycka till med redovisningen! :D jag själv hatar också att redovisa. Jag darrar alltid och tecknar fel nästan jämt xD

2010-11-16 @ 19:25:45
URL: http://memooriies.blogg.se/
Postat av: emmy

hoppas det gick bra på redovisningen! :) tycker oxå att sånt är gaaalet jobbigt och jag blir galen på att man alltid blir så nervös!ÅH, va avensjuk jag blir på dig..se harry potter på premiärdagen! Jag har varit lite lat och helt glömt att boka biljetter! :P

2010-11-16 @ 21:26:55
URL: http://eeab.blogg.se/
Postat av: emmaweman

Heeeej:D alllt bra med dej? Kram

2010-11-17 @ 11:34:35
URL: http://eweman.blogg.se/
Postat av: My

han är fin :D

2010-11-17 @ 13:10:12
URL: http://myjosephine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0