Weekend


Äntligen helg. Även fast det nyss kändes som det var det så är det så sjukt skönt. Veckorna flyger iväg så fort. Men jag klagar inte. Nu är det ju snart jul. Men framförallt.. *trumvirvel* Harry Potter premiär! Ni anar inte hur peppad jag är. Läste ut dödsrelikerna igår och jag är i chocktillstånd för hur bra boken var. G-A-L-E-T. Nu hoppas jag bara att filmen lever upp till den. Kommer bli ett helvete att vänta till nästa sommar för att se nästa halva dock. Why, why, why are you doing this to me?! Fast samtidigt så är jag glad att de drar ut på det. Jag har växt upp med Harry Potter och när det sen är över så kommer jag gråta i månader. Okej.. lite överdrift right there.

Apråpå Harry Potter så hade ju filmen premiär i London igår. Jag var så himla avis att ni anar inte. Finfina bilder och klipp fick vi i alla fall på skådespelarna. Rupert och Emma <3

Anyhow, så rullar skolan på bra. Jag älskar, älskar, älskar mina klasskompisar. Nu tänkte jag snart bänka mig framför Idol. Rocktema ikväll. Jag tror det kommer bli bra. Jay jublade nog när de fick reda på temat.

Later babes!

Kommentarer
Postat av: Emma

Svar: Jo men självklart kan jag det! :) Nåt speciellt som önskas?

2010-11-13 @ 17:29:24
URL: http://papercup.blogg.se/
Postat av: lucke

Anmäl dig till dagens blogg om du känner för det :P

2010-11-15 @ 12:02:47
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: ♥ L A I L A ♥

uppdatera =)

2010-11-15 @ 20:20:55
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: Amis

Fin header =)

2010-11-16 @ 19:13:13
URL: http://www.metrobloggen.se/amis

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0