Bad update


Tomt på inlägg. Sanningen är den att jag inte har någonting att skriva om. Alla dagar ser likadana ut. Går i skolan, kanske umgås med några kompisar och sedan åker jag hem. Finns liksom inte så mycket att skriva då. Så jag hoppas ni har överseende över min dåliga uppdatering. Jag ska försöka bättra mig. Ska väl kunna bli ett inlägg om dagen i alla fall.

Anyways, idag har jag varit i skolan precis som vanligt. Vi gick från 8:40-15:30. Det där med förmiddagar kan dom ju stryka på hemsidan. I's just some bull. Rektorn sa dock att de kanske kan ändra vårt schema tills nästa termin. Wei. Nästa termin..? like seriously? ugh. Vi slutar ju 11:15 en dag i veckan så man kanske inte ska klaga trots allt. Efter skolan gick jag och några vänner runt på stan. Riktigt trevligt, trots att det duggade. (Vi hade även origentering ute i regnet på idrotten idag. Var sådär överdrivet mysigt.) och sedan åkte jag hem. Jag är nu hur trött som helst. Kommer sova som en stock i natt.

Jag ska även försöka svara på Marias mail. Jag vet, jag är hundra år försenad men jag har helt enkelt glömt bort det. Förlåt vännen! <3 Jag är världens sämsta. Ja, där kom huvudvärken också. Just in time. Argh.

Kommentarer
Postat av: maria

det är ingen fara freja! <3 jag vet att du har mycket med skolan och sådär nu i början så ta den tid du behöver med att svara! :)

2010-09-02 @ 15:55:20
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Svar: Åh vad skönt att höra ändå.Synd att en dog :(

2010-09-05 @ 16:49:35
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: Emma

Svar: Men åh vad söt du är! Tack tack tack! :) <33

2010-09-08 @ 21:35:57
URL: http://papercup.blogg.se/
Postat av: nathalie

är nog precis som jag.. har noll komma noll noll att dela med mig av i bloggen just nu. ibland får man nån dille att uppdatera, sen står det still i några veckor igen. haha xD

2010-09-09 @ 22:36:27
URL: http://nnaattis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0