stuck in reverse

Jag vet inte var jag ska börja. Jag mår så dåligt att det inte ens går att beskriva. Har aldrig varit en sådan som tycker om att skriva ner mina känslor och få folk att känna sympati. Håller alltid allt inuti mig istället vilket gör att jag bara mer och mer brister innifrån. Jag vet inte vad jag håller på med. Känner inte alls igen mig själv längre. De senaste veckorna har jag haft så svårt att somna på grund av alla dessa tankar som snurrar omkring i huvudet. Jag måste ta tag i mig själv och mitt liv nu. Har aldrig känt en sån här dödslängtan förut. Att allt detta helvete kan ta slut på bara några sekunder är en lättnad ibland. Att få slippa alla problem.
Ingen skulle bry sig i alla fall.

Det känns bara så hopplöst. Hur mycket man än försöker så går det inte. Man är fast som i en fälla. Känner ingen som helst livsglädje längre och denna depression tar över mig totalt. Tårarna blir bara fler och fler och sakta men säkert är det som om något gnager i mig. Det tär på mig något förargligt. Vissa dagar är bra, då jag kan le och skratta och bara njuta av allt. Sen har vi dessa dagar då jag bara vill gömma mig någonstans och aldrig komma fram igen. För att slippa undan allt bekymmer. Alla onda cirklar.

Men då igen. Att veta att det går att få hjälp med allt detta ger mig lite hopp för livet i alla fall. Jag ska nog börja prata med en psykolog. Behöver komma in på andra spår och tankar. Behöver känna lycka till livet. Behöver kunna gå omkring glad utan någon specifik anledning. Jag behöver helt enkelt må bra. Igen.Må vara den vackraste låten någonsin. Gråter varje gång jag hör den.

Kommentarer
Postat av: a n n a

men kära du! ryser bara jag ser allt du skriver. det är inte meningen att det ska vara såhär. jag tror på dig. var stark. och hör av dig om jag kan hjälpa dig med något <3

2010-04-12 @ 21:29:42
URL: http://asurvivor.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Gumman,klart vi skulle bry oss! <3

Känns bra att du vill hitta tillbaka och finna lycka i livet igen.Jag tror på dig.Du kommer lyckas! Finns här! <3

2010-04-13 @ 13:58:18
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh jag blir ledsen när jag läser detta. Jag vill att du ska må bra! <3 Men vi ska klara det här, du och jag. Du vet att du alltid kan prata med mig. Alltid.

2010-04-13 @ 16:12:56
URL: http://papercup.blogg.se/
Postat av: maria

i'm on team freja! inget svart monster ska nånsin få ta dej ifrån oss! jag finns här för dej! <3

2010-04-13 @ 18:47:28
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Svar: Jo jag vet :/Aw alltid gumman! No matter what <3

2010-04-13 @ 19:40:23
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Jag tror på dig Freja, du kommer ta dig ur det här. Jag finns här för dig, vad det än gäller. Kämpa på nu <3

2010-04-13 @ 21:12:27
URL: http://nnaattis.blogg.se/
Postat av: Emma

Svar: Ja verkligen! Det känns lite lättare nu på dagarna när det är så fint väder och man kan sysselsätta sig men det gör kvällarna på nåt sätt ännu värre för då kommer all smärta som byggts upp under dagen. If that makes any sense.Självklart har du mitt stöd, always. Du kan alltid prata med mig. Jag vet själv hur det är och ibland kan det vara enklare att prata med någon som förstår liksom.

<3

2010-04-13 @ 23:24:39
URL: http://papercup.blogg.se/
Postat av: alida

Jag vet att vi inte har lika bra kontakt nu som vi en gång hade, men du ska veta att jag alltid finns här för dig. Vad det än är! Och det gör ont i mig att läsa det där, för jag vet också hur det känns att sjunka till botten, det känns som att man inte kan ta sig upp igen. Men med stöttning från oss vänner och familj så går det till slut! Man får kämpa, hur jobbigt det än är.

Jag hoppas verkligen allt blir bättre för dig snart, för ingen förtjänar att må som du gör - allra minst DU.

Kram <3

2010-04-14 @ 15:03:25
URL: http://thingsineversay.blogg.se/
Postat av: Emma

Svar: Åh tack så mycket! :DAww, vad bra. Ja det är ju oftast lättare att prata med nån som är i samma situation, än någon som sitter och säger "jag förstår precis" men i själva verket inte fattar ett dugg. :/

2010-04-14 @ 19:54:07
URL: http://papercup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0